Compatibilitatea zodiei Berbec – cu cine te potrivesti cel mai bine daca ai Soarele in Berbec. Cum se intelege Berbecul cu celelalte Zodii? Relatiile Berbecului la munca, in prietenie si in dragoste.

Fiecare Zodie are punctele sale forte si punctele slabe. Anual, Berbecul, guvernat de Marte, planeta actiunii, si simbolizat de Berbec, da startul nu doar primaverii, ci si unui intreg ciclu astrologic nou, servind drept cel mai tare doritor de actiune.

Berbecul este un iubitor direct si franc, ei nu se joaca cu mintea si, de obicei, vei sti exact care este pozitia ta atunci cand esti intr-o relatie cu un Berbec. Uneori pot fi parteneri relativ agresivi si dominatori, dar o fac intr-o maniera autentica, entuziasta si indrazneata, cu care este greu de gasit greseli.

In general, entuziasmul de a te intalni cu un Berbec trece peste atitudinea lor de preluare a controlului. Pe aceasta linie, ei sunt adesea initiatorii unei relatii, iar cea mai frecventa nemultumire este ca pot veni prea tare sau ca incearca sa miste lucrurile prea repede.

Indiferent daca este barbat sau femeie, merita mentionat faptul ca Berbecii nu isi doresc parteneri slabi. Doar pentru ca au tendinta de a fi dominatori nu inseamna ca nu vor sa munceasca pentru asta! Dimpotriva, de multe ori se plictisesc rapid cu un partener. De obicei, ei se descurca cel mai bine cu un iubit la fel de energic si increzator.

Berbecul este unul dintre semnele cele mai protectoare din punct de vedere fizic din zodiac, neezitand de obicei sa riste viata sau integritatea corporala daca o persoana iubita este in pericol. Reversul medaliei este ca rareori vor da inapoi de la o lupta sau o provocare, indiferent cat de proaste ar putea parea initial sansele. Curajosi si plini de integritate, este greu sa nu-i admiri in acest domeniu.

Fiecare semn zodiacale scoate in evidenta fatete usor diferite ale personalitatii Berbecului.

Iata compatibilitatea Berbecului cu Zodiile de aer.

Compatibilitatea dintre Berbec si Gemeni, potrivirea ideala

Berbecul si Gemenii sunt compatibili in mod clasic, in mod traditional, semnele de aer si de foc se inteleg bine. Berbecul si Gemenii se sincronizeaza in jurul faptului ca amandoi sunt fani ai lucrurilor facute rapid, in joaca si intr-un mod lipsit de griji. Impreuna, vor planui calatorii spontane pe drum, vor vedea si vor fi vazuti la meciul echipei lor preferate sau vor organiza o petrecere la care intreaga lor retea sociala va dori sa fie invitata.

Compatibilitate profesionala Berbec – Gemeni

Cea mai mare problema a echipei dvs. va fi lipsa de previziune si lipsa de urmarire a proiectelor. Amandurora va place sa incepeti si urati sa terminati. Mai exact, amandoi veti fi distrasi de o idee si mai buna la scurt timp dupa ce ati inceput ceva! Cu toate acestea, deoarece niciunul dintre voi nu este adeptul strategiei (plictisitoare!) pe termen lung sau al maximizarii eficientei pentru rezultate, acest lucru functioneaza destul de bine, oferind o sursa constanta de emotie pe termen scurt, care va place amandurora.

Compatibilitate sexuala Berbec – Gemeni

Pentru unii Berbeci, chimia de aici s-ar putea sa nu fie la fel de intensa ca in cazul persoanelor cu care nu va intelegeti (uneori Berbecii au nevoie de un anumit nivel de conflict pentru a aprinde cu adevarat focul!), va fi totusi printre cele mai intense pentru relatiile care nu sunt bazate pe iubire si ura. Pasiunea, inhibitia si spontaneitatea ta vor fi atat binevenite, cat si incurajate. Este probabil ca vei deveni in cele din urma partenerul mai dominant in dormitor, iar Gemenii tai vor iubi probabil fiecare minut! Aceasta este o potrivire grozava si va complimentati reciproc in aproape toate privintele. Aveti multe in comun si se formeaza un mare cerc de distractie! Amandurora va place sa comunicati si cautati in mod constant emotii. 

Compatibilitatea dintre Berbec si Balanta, o loterie

Balanta, semnul cardinal de aer, se afla la sase semne distanta de Berbec, ceea ce se numeste opozitie. Aceasta pereche se va simti fie ca si cum ar fi doua fete ale aceleiasi monede, fie ca si cum ar vorbi limbi complet diferite. Guvernat de Marte, zeul razboiului, Berbecii sunt innebuniti dupa competitie si vor declansa batai pentru distractie, in timp ce Balantele, guvernate de Venus, iubitoare de armonie, se feresc cu orice pret de orice fel de conflict. Dar amandoi sunt initiatori iubitori de distractie, asa ca, daca sunt dispusi sa faca loc pentru natura opusa a celuilalt, pot face o echipa dinamica.

Compatibilitate profesionala Berbec – Balanta

Balanta este un ganditor si nu impartaseste nevoia ta de actiune sau aventura constanta. De asemenea, de multe ori nu le plac persoanele exigente (aaa, si asta poti fi tu!) Intre timp, nu iti vor acorda atat de multa atentie pe cat si-ar dori ego-ul tau de Berbec. Cheia pentru a face ca acest lucru sa functioneze este sa o rasturnati si sa invatati sa va folositi reciproc punctele forte ca o echipa, cu roluri specifice, mai degraba decat sa va concentrati pe slabiciunile fiecaruia.

Compatibilitate sexuala Berbec Balanta

Vestea buna este ca nu va fi plictisitor! Acest parteneriat are sanse egale de a fi un esec total sau de a-si indeplini reciproc toate fanteziile.  Berbecii nu sunt cunoscuti pentru a fi subtili, timizi sau usor de jignit, asa ca Balanta va incerca sa fie la fel de indraznet.

Compatibilitatea dintre Berbec si Varsator, surprize mari

Semnul de aer fix Varsator se afla la doua semne distanta de Berbec, ceea ce face ca legatura sa fie prietenoasa si usor de suportat. Amandoi au un spirit liber, sunt independenti si dornici sa se realizeze in felul lor. Dar pentru ca Varsatorul tinde sa fie un pic mai sociabil decat Berbecul, iar Berbecul este adesea mai deschis la minte, exista multe lucruri pe care le pot invata unul de la celalalt. Persoana Berbec va fi rapid sa sara in orice intreprindere masiva pe care cei doi o viseaza, in timp ce Purtatorul de Apa poate asigura urmarirea.

Compatibilitate profesionala Berbec – Varsator

Amandoi sunteti rebeli la suflet si niciunul dintre voi nu cauta sau nu are nevoie de aprobarea celorlalti. Vedeti lucrurile in acelasi mod si amandoi priviti cu optimism spre viitor, mai degraba decat sa va ganditi la trecut sau la traditie. Ca multe alte aspecte ale personalitatii Varsatorului, s-ar putea sa nu fie inteles in totalitate, dar asta nu face decat sa le sporeasca inteligenta! In acest tip de parteneriat, in mod surprinzator, Berbecul va fi cel flexibil!

Compatibilitate sexuala Berbec – Varsator

Sunteti amandoi iubiti impulsivi si indrazneti si va veti aprecia reciproc inhibitia si simtul aventurii. Exista sansa ca tu sa iti doresti sex mai des decat Varsatorul, care se poate lasa usor distras uneori.  Unul dintre cele mai bune aspecte ale acestei relatii este cat de imprevizibil si incitant este partenerul tau. Daca puteti face compromisuri in ceea ce priveste zonele voastre slabe, aceasta este o relatie care se va imbunatati in timp, cu un potential mare!

Sursa foto coperta: Background photo created by Allexxandar – www.freepik.com