Guvernata de Neptun, zodia Pesti este unul dintre semnele de apa de care te poti indragosti rapid datorita sensibilitatii si profunzimii pe care acesti nativi le au. Acestea sunt doar doua dintre caracteristicile prezente atat la femei, cat si la barbati, insa exista si alte trasaturi care te vor atrage ca un magnet catre cei nascuti intre 19 februarie si 20 martie.

Mai jos, poti descoperi zodia Pesti si caracteristicile care te vor face sa admiri si sa te indragostesti de cei guvernati de zeul marilor.

Zodia Pesti si caracteristicile generale ale nativilor sai

Persoanele nascute in zodia Pesti pot fi recunoscute usor datorita sensibilitatii lor, aceasta fiind una dintre cele mai importante trasaturi ale acestui semn. Ea se manifesta atat la femei, cat si la barbati, ceea ce ii va face irezistibili si atragatori. Pentru a afla, insa, daca esti compatibil cu un nativ, poti alege sa iti faci una dintre hartile astrale sau chiar profilul relational din care sa afli ce asteptari poti avea de la o astfel de relatie.

Atunci cand vrei sa recunosti mai usor un nativ din zodia Pesti, iata cateva caracteristici generale dupa care te poti ghida:

  • sensibilitatea care se manifesta atat la barbatul, cat si la femeia Pesti;
  • intuitia iesita din comun, aceasta fiind una dintre principalele trasaturi ale zodiei Pesti;
  • empatia, nativii acestui semn putand fi foarte intelegatori cu semenii lor;
  • creativitatea este o alta trasatura care te poate face sa te simti atras de un barbat sau o femeie Pesti.

Reprezentat de doi pesti ce inoata in directii opuse, acest semn zodiacal este unul dual, asadar, in timp ce unii nativi pot parea deschisi si relaxati, altii pot fi introvertiti, retrasi si visatori, fiind mai greu de abordat. Tocmai aceasta caracteristica a zodiei Pesti ii face irezistibili pe cei nascuti sub ea.

Trasaturile unui barbat Pesti pot face o femeie sa se simta atrasa de un nativ al zodiei destul de repede datorita faptului ca acesta va sti sa asculte si sa empatizeze mult mai rapid decat persoanele nascute sub alte semne zodiacale.

Caracteristicile zodiei Pesti la barbat

Caracteristicile zodiei Pesti la barbat
Sursa foto: Background photo created by freepik – www.freepik.com

Printre caracteristicile barbatului Pesti care te pot face sa te indragostesti se regaseste personalitatea duala a acestuia, mai ales ca poate avea momente in care se simte relaxat si vorbaret, insa poate cadea si in  pase contemplative, cand poate deveni retras si meditativ. De asemenea, nativul acestei zodii iti poate oferi sentimentul de siguranta si protectie de care ai nevoie ca femeie.

Trasaturile unui barbat Pesti care te vor face sa te indragostesti de el sunt:

  • generozitatea;
  • profunzimea care il face sa vrea sa te cunoasca foarte bine;
  • implicarea.

Printre zodiile compatibile cu Pestii sunt Racul si Scorpionul, insa si Gemenii, Balanta si Varsatorul pot face echipa buna cu acesti nativi. Atunci cand doresti sa afli mai multe despre compatibiltati intre semne, o astrograma te poate lamuri mai bine in functie de particularitatile tale.

Caracteristicile zodiei Pesti la femei

Caracteristicile zodiei Pesti la femei
Sursa foto: Birthday vector created by rawpixel.com – www.freepik.com

Printre cele mai importante caracteristici ale femeii Pesti sunt romantismul si idealismul, ceea ce te poate face sa te simti puternic si protector ca barbat. Nativele nascute sub acest semn sunt foarte sensibile, receptive si optimiste, insa ele pot fi schimbatoare si superficiale, datorita caracterului dual al celor doi pesti.

Zodia Pesti are si caracteristici precum eleganta si curiozitatea, astfel ca daca doresti sa cuceresti o femeie nascuta sub acest semn, trebuie sa dai dovada de curaj, dar sa fii in acelasi timp sensibil si atent la nevoile sale.

Femeia Pesti iubeste demonstratiile romantice, astfel ca atunci cand iti pui in minte sa o cuceresti, este bine sa te pregatesti din acest punct de vedere. La schimb, vei castiga o partenera care va sti sa te sustina si sa iti dea puterea de care ai nevoie pentru a-ti indeplini visurile, datorita firii ei altruiste.

Zodia Pesti are destul de multe caracteristici generale pe care le vei intalni atat la nativii barbati, cat si la femei, printre acestea numarandu-se firea contemplativa, atitudinea pozitiva si sensibilitatea acestora, care te vor atrage ca un magnet. Acestia iti pot da sentimentul ca totul este posibil, iar atunci cand esti atent la nevoile lor, poti fi sigur ca ti-ai gasit un partener de incredere.

Latura mai intunecata a zodiei Pesti are drept caracteristici personalitatea duala care uneori poate parea de neinteles, mai ales ca unii nativi par ca mai mult isi complica existenta decat sa si-o usureze. De aceea, trebuie sa ai rabdare si sa le acorzi incredere si sprijin. Chiar daca pot parea greu de inteles in anumite momente, datorita firii lor contemplative care ii va face sa se inchida in sine, acestia isi pot reveni destul de rapid.

Pentru a-ti da seama daca una sau mai multe trasaturi ale Pestilor se potrivesc cu cele ale zodiei tale, iti poti face harta natala, astfel incat sa afli mai multe despre compatibilitatea cu acesti nativi.

In concluzie, nativii Pesti sunt una dintre cele mai sensibile semne ale zodiacului. Fragilitatea, simtul intuitiv foarte dezvoltat si empatia de care dau dovada atat barbatii, cat si femeile sunt printre cele mai importante caracteristici ale lor, facandu-i partenerii ideali din multe puncte de vedere, acesta fiind motivul pentru care este foarte usor sa te indragostesti de ei.

Sursa foto coperta: Background vector created by Vectorium – www.freepik.com