Chiron arata o trauma, cel mai probabil din copilarie, pe care incercam sa o depasim de-a lungul vietii. Poate fi o lipsa, o limita, un lucru peste care nu putem trece, o slabiciune, o neputinta. Traim cu rana aceasta, si prin prisma ei putem sa judecam, simtim, luam decizii.

Chiron in harta natala marcheaza locul in care ne-am simtit vulnerabili si in care putem deveni experti prin insusirea unor lectii de viata repetate, si ca urmare ne ofera si darul vindecarii.

Chiron guverneaza Sagetatotul, ca tot suntem in sezonul lui, insa momentan in tranzite este in Berbec si e retrograd pana in 19 decembrie.

Pars Fortunae reprezinta norocul, abundenta, si se poate analiza la punctele arabe, destul de rar si luat in calcul acest lucru, minor, insa de netrecut cu vederea, zic eu.

In 7 decembrie, Chiron si Pars Fortunae se intalnesc in conjunctie, avem sansa de a vindeca o trauma care poate ne-a schimbat viata. Este o vindecare sufleteasca extrem de importanta.

Sa fim constienti de toate durerile, gandurile, actiunile catre care simtim sa mergem. Sa ne conectam la noi insine in mod real, nu sa avem senzatia, efectiv sa traim azi, acum si aici. ACUM.

Din noaptea aceasta pana in 8, vin catre noi revelatii, sa le retinem, ca apoi sa putem lucra constient cu ea. Sa ne vindecam.

 

BERBEC

Conjunctia are loc in semnul vostru, iar vindecarea vine in zona comunicarii, prin idei, ganduri, discutii. Comunicati si iarasi comunicati, dati-va voie sa discutati si sa va aratati vulnerabilitatile, doar asa va veti simti liberi.

TAUR

Vindecare va avea loc in familia din care faceti parte. Daca traiti de mult timp in tensiune sau simtiti ca trebuie sa puneti intrebari si sa primiti raspunsuri legate de neam, mosi, stramosi, mama, tata, frati si tot asa, e momentul.

GEMENI

Vindecare va avea loc prin a raspunde la intrebarea „ce ma face fericit/a?”. Ca e iubita/ul, copiii, nepotii, un hobby sau efectiv o pasiune. Mediteaza asupra acestei intrebari, s-ar putea sa primesti un raspuns, sa vindeci o frica care nu te lasa sa simti fericirea.

RAC

Vindecare va avea loc in viata de zi cu zi, in rutina ta, la locul de munca. Nu te simti confortabil in mediul de la job? Ori poate incepi abia acum sa simti ca e un loc benefic pentru tine? Poate e nevoie de o schimbare in rutina ta zilnica ori de a clarifica sau pune niste limite sanatoase pentru tine. Acum e momentul.

LEU

Vindecare va avea loc in relatii de orice fel, de la amici, prieteni pana la povestea de dragoste sau casnicia in care te esti. Poti totodata verifica daca refaci patternul parintilor tai sau ai lui – in propria relatie. S-ar putea sa ai o revelatie.

FECIOARA

Vindecare va avea loc aproape pe toate planurile, in  special in cele ce inseamna ca esti pe plus – relatii, bani, karma. Fii atent la orice.

BALANTA

Vindecare va avea loc prin o idee, gand, citat, film. Orice investesti azi in tine sub forma de informatii noi, ti se va intoarce, iti va aduce beneficii. Ori poate daca esti intr-o expeditie, calatorie, fii atent la ce inveti/percepi din acele orase, culturi, oameni.

SCORPION

Vindecare va avea loc printr-o persoana cu autoritate, de principiu de parte masculina, (nu obligatoriu, totusi). Ca e sef, maestru, omul in care ai incredere, nu va conta. Poti afla, auzi, intelege ceva ce te va ajuta sa vindeci o frica.

SAGETATOR

Vindecare va avea loc prin gasca si prieteni, viata ta sociala. Poate printr-un vis, tel, scop.

CAPRICORN

Vindecare va avea loc prin oamenii cu care nu interactionezi atat de des, insa vei intelege ceva legat de acest subiect.

VARSATOR

Vindecare va avea loc prin a-ti da voia sa te arati cu adevarat asa cum esti. Se va aplica si asupra corpului fizic, ceea ce inseamna ca e recomandat sa acorzi atentie loviturilor/durerilor fizice.

PESTI

Vindecare va avea loc prin a te valoriza, cauta-te pe tine si pune-te in evidenta. Da-ti voie sa iti spui trairile legate de bani, securitate materiala.