Discutam mai devreme cu o colega de breasla despre Eclipse si, culmea, am realizat ca deja am intrat pe Axa Taur – Scorpion. Nu stiu despre voi, dar sa va spun despre mine, unii simt mai devreme, altii nu.

Sunt mai practica si rationala, nu simt ca mai am vreme de pierdut, sunt foarte ancorata catre partea de educatie, deh Eclipse pe Sagetator, eu fiind nascuta in perioada aceasta. Si mai mult, cu Mercur in Sagetator si in conjunctie cu Soarele, evident ca nu e intamplator, vreau sa invat si sa invat. Nimic nou, eu asa fiind de cand eram la gradinita, numai ca…acum ma gandesc la partea financiara, pe care recunosc, nu o stapanesc, si de care nu am fost niciodata interesata.

Eu prefer sa dau, lasa ca merge si asa, nu mor eu de foame, sa fie la jumatate, sa fie bine si frumos, lasa domne si pretul acesta, chiar daca e mai mic, hai sa dam bani imprumut – contrat tuturor recomandarilor 😊)) si tot asa. Iar acum, pe langa toate acestea, parca vreau sa am mai multa siguranta, sa stiu ce va aduce luna viitoare, si ca atare in week-end m-am abonat la diverse chestii care aduc o educatie catre zona aceasta, financiara. Acum realizez cand scriu.

Sa o luam cu inceputul. Eclipsele, ele se petrec cand Luna si Soarele sunt in apropiere de Nodurile Nord (Dharma, acolo unde e recomandat sa ajungem), si Nodul Sud (Karma sau intelepciunea colectiva, ce deja am experimentat si invatat).

Si am avut Eclipsa de Luna, si va urma Eclipsa de Soare din 4 decembrie sau o Luna Noua.

Asa ca, suntem in plin coridor al Eclipselor, ele oricum aduc schimbari importante, si nu unele mici, le resimtim intr-o forma sau alta.

De data aceasta este implicat si Uranus, ceea ce ne predispune la schimbari pe ‘nepusa masa’, din senin cum se zice. Nu e o perioada in care ne putem face planuri, din contra, sa nu ne facem, sa lasam lucrurile sa vina si sa se duca sau sa se aseze.

Facem trecerea de la Eclipsa din Scorpion, cea care inca ne tine pe loc, care nu ne lasa sa ne rupem, catre Sagetator, semn al aventurilor, al filosofiei, al propriilor credinte.

Atentie, nu e loc de credinte limitative, habotnice, fac asa ca.. asa se face. Nu, e momentul sa faci cum crezi, sa gandesti, sa filtrezi, sa te implici, sa cercetezi, sa iti fii propriul preot daca vrei.

FA-TI PROPRIA GANDIRE CA SA AI PROPRIA REALITATE !

La Eclipsa din decembrie – Soarele si Luna din Sagetator vor fi in apropiere Nodul Sud din Sagetator, ca atare, dragilor…sa invatam lucruri noi, sa experimentam, sa privim catre viitor.

Totodata, din ianuarie, Axa Destinului se schimba, trecem catre Taur – Scoprion, ceea ce ne va aduce dorinta materiala, stabilitate, comoditate, siguranta, dorinta de a avea si stii sigur…

La voi cum e?

 

Voi ce traiti?