„ Alchimia aduce magia!”.

Eclipsa Partiala de Luna, 19.11.2021, 10:57:26, ora Romaniei

Ce inseamna Luna Plina? Adica cele doua luminarii – Luna si Soarele sunt fata in fata, in zodii opuse, de data aceasta avem Soarele in Scorpion, iar Luna in Taur.

Ce inseamna Eclipsa din punct de vedere astrologic? Luna in traznitul sau, adica in acel moment in Taur, e langa Axa Destinului – Nodul Nord, iar Soarele e langa Nodul Sud.

Noi nu suntem pe acest pamant fara energia colectiva, fara a face lucrurile cu un sens din mosi stramosi si folosim astfel atat energia colectiva cat si individuala.

Cu alte cuvinte, sunt momente foarte importante care ne pregatesc CEVA. Acest CEVA e personalizat, in functie de fiecare persoana, de ce a trait, experimentat, de cat de evoluata e in acest moment. Cat de deschisa si dornica sa evolueze este.

Eclipsele in general ne aduc momente de schimbare, sa ne imaginam un Far pe care il putem observa cand suntem pe mare, ne putem ghida cu ajutorul sau. Asa putem percepe aceasta Eclipsa. Dar atentie, avem nevoie de claritate in ceea ce decidem sa facem.

Eclipsa e si un moment karmic, sa intampla ceva predestinat, putem avea parte de momente care ne pot schimba viata la 360 de grade, mai ales daca tranzitele fac aspecte importante cu planetele noastre personale.

Energia e profund transformatoare.

Ce vrea semnul Taur, unde se va afla Luna? – Comoditate, valorificare, bani, bunuri, pamanturi, siguranta.

Ce vrea Scorpionul? – Transformare, alchimie, magie, profunzime, renastere, sexualitate.

Luna se afla langa Nodul Nord, asa ca, daca suntem deschisi si atenti, putem avea parte de noi oportunitati, castiguri, impliniri, sanse, recompensa pentru munca depusa. Nodul Nord este Dharma, acolo unde trebuie sa ajungem. MAKTUB sau Asa a fost scris!

Soarele se afla in Scorpion, merge mana de mana cu Nodul Sud, karma sau limitele pe care ni le impunem. E recomandat sa echilibram cele doua energii, sa gasim calea de mijloc.

Eclipsa poate sa aduca surprize, eliberari, crize, nefericire, vindecari sau transformare.

Atat zodiile Taur cat si Scorpion sunt semne fixe, accepta cu greu schimbarile, deci, sa nu ne impotrivim, sa cautam solutii sa renastem si sa le aplicam in prezent asa cum ne e mai bine si sanatos. Nu am spus ca e usor, insa e necesar. Cum spun eu: „ Alchimia aduce magia!”.

Cu alte cuvinte, Soarele din Scorpion va lumina partial Luna din Taur, iar ce trebuie sa intelegem e ca valoarea (Taur) nu sta in exterior, si in laude de carton care dureaza cateva ore, ci in interior, acolo unde iti faci lacas si cult, sa ajunge in profunzime.(Scorpion). Sa avem sufletele pline de bunatate si iertare. Si va garantez ca o sa fim linsititi si impacati.

Stiti batranii aceea care sunt frumosi si au mereu vorbe bune? Ei acestia au fost oameni impliniti si fericiti in suflet.

Stiti batranii aceaia care sunt mereu uraciosi? Ei sunt vesnic nefericiti. Din pacate nu au gasit bucuria si nici nu au stiu sa gaseasca Farul pe care noi il avem acum la dispozitie, care ne ghideaza.

Nodul Nord in Gemeni ne cere sa nu mai fim imprastiati, superficiali, sa nu ne dispersam energia, sa invatam simplitatea si bucuria de a fi. Fara filosofie cum zice Nodul Sud din Sagetator, si fara credinte habotnice. Sa fim liberi si sa ne dam voie sa evoluam prin propriile crezuri, pentru ca asa CRED EU.

Influenta Eclipsei se simte aproxiativ sase luni, iar acesta este un inceput pe coridorul Eclipselor, Nodurile se vor muta pe acasta axa – TAUR /SCORPION, unde vor ramane aproximativ doi ani.

Guvernatoarea acestei Lunatii/ Eclipse este Venus, cea care si-a inceput tranzitul prin casa lui Saturn si ne aduce teme serioase legate de partea sentimentala si financiara. E momentul sa ne asumam responsabilitati si sa ne fie clare prioritatile atat in viata personala cat si a bugetului.

La aceasta Eclipsa avem si multe aspecte tesionate, unul fiind cu Jupiter care, desi e Planete generozitatii si abundentei, uneori face fix invers. Putem sa ne gandim la trecut si la ce am ales, iar acum sa vedem adevarul si sa rezolvam situatia – moral si corect.

Si un alt aspect tensionat este Marte opozitie Uranus pe care il traim de acum, tot felul de decizii pe nepusa masa, mici sau mari intamplari care ne pot schimba sensul vietii pe o perioada scurta sau lunga.

Sa fim intelepti!

Cu drag, AstroLov