Luna septembrie are multa energie de Balanta. Momentan avem Mercur in Balanta, in perioada de penumbra, inainte de retrogradare, iar de maine intra si Marte.

Cine e Marte? Zeul Razboiului, in Mitologie e Ares.

Cine e Balanta? Energia comuna, nu a eului ci a noastra. Balanta are doua talere, ca atare avem si o perioada in care vom oscila in functie de „greutatea din relatiile pe care deja le avem.”

Pe de o parte avem o energie care ne aduce armonie, ne ofera bun gust si diplomatie, rafinament si placerea pentru arta si frumos, iar pe de alta putem sa avem parte si de indecizie, oscilatii, dependenta fata de ceilalti.

Marte e un bun indicator pentru cum actionam, cum facem lucrurile, cum miscam sau folosim energia pentru a ne atinge scopurile. E un indicator si al vointei. Asa ca, actiunile noastre din 15 septembrie pana la final de octombrie sub sub lupa.

Marte in Balanta ne va indrepta cu toate panzele sus catre relatii, parteneriate si colaborari.

In sens pozitiv, Marte in Balanta ne va ajuta la remedierea unor situatii blocate, putem fi puternici si fara sa ne impunem propria vointa, o sa ne consultam partenerii, o sa fim echilibrati, armoniosi.

Marte aduce o lupta pentru a ne mentine echilibrul in relatii, numai ca, lupta si relatia nu fac casa buna. Vom cauta dreptatea, iar daca nu o gasim ne dezlantuim.

O sa fie o perioada interesanta in care e posibil sa trecem si printr-o perioada de destabilizare. Nu uitati, scopul e de a ramane echilibrati, nu de a lupta unul impotriva celuilalt.

Poate fi o perioada in care vom fi nevoiti sa facem compromisuri. E in regula, atat timp cat nu renuntam la propriul eu pentru noi.

Diplomatia, medierea, toleranta  – pot fi atuuri, doar sa le folosim.

Poate fi si o perioada de indecizie, discutii fara o rezolvare concreta.

Sa nu uitam ca Venus e in Scorpion si ne poate activa diferite frici, putem sa fim axiosi si fara energie pentru a rezolva conflictele in sens pozitiv.

Cele doua planete sunt in receptie mutuala, una in vizita la cealalta. Venus e in Scorpion si vrea sentimente, dar gaseste un razboi pe care nu il poate intelegem si media, Marte vrea scandal, dar da de rochiile doamnei Venus si se va simti frustrat. O sa gasim echilibrul, insa in termenii celuilalt. Si avem nevoie de rabdare.

In curand si Mercur va retrograda, iar modul in care vom gandi si comunica ne va da ceva batai de cap. Sa fim intelepti si sa ne asezam cu toate.