Astrologia e o Lume. Astrologie e o Stiinta. Astrologia nu e Astronomie, au mers mana in mana, insa s-au separat cand Newton a demonstrat ca ceea ce se vede pe Cer, corpurile ceresti cu alte cuvinte, se pot influenta reciproc.

Si de aici pana la intrebarea care exista pe buzele tuturor: chiar se citeste viitorul in stele? Vreti sa fiu sincera? Nu. Nu se citeste, se interpreteaza predispozitia.

Eu pot interpreta energia in functie de schimbarea, mutarea planetelor, te pot ajuta sa intelegi mai bine impactul lor asupra ta, cu bune si rele, ca tu sa stii exact ce sa faci, eu sunt mesagerul. Tu esti maestrul si aduci magia in propria viata sau nu. Tine fix de tine ce vei face cu ceea ce primesti. TU decizi.

De exemplu, poti sa iti imaginezi ca esti intr-o intersectie. Ai mai multe posibilitati, mai multe drumuri. De aceea astrele predispun, insa noi alegem.

Harta natala in astrologie

Harta natala este acel moment cand sufletul nostru a ales sa vina pe pamant in forma actuala. Este, cu alte cuvinte, o poza a Universului fix in momentul nasterii, stim cum erau planetele pozitionate si modul in care comunicau intre ele.

De ce folosim astrograma sau harta natala si ce aflam?

Harta natala este cea mai importanta, este baza, ne indica personalitatea, lectiile, cum ne comportam, de ce, blocajele, ranile, atuurile. Arata predispozitiile si indica domeniile de viata forte, cele slabe, astfel poti invata, iti poate indica modul in care integrezi cel mai usor, afli cum poti evolua. In functie de harta natala poti ajungea cea mai buna versiune a ta.

Harta karmica

Aici discutam despre vietile anterioare, despre ce karma ai, cum o poti echilibra, te ajuta sa iti intelegi atasamentele, fricile, nevoile. Facem o incursiune in trecut, vedem ce fel de karma ai si modul in care poti echilibra, harta este personalizata, detaliata. Doi oameni cu acelasi tip de karma NU pot echilibra identic.

Ajungem la Nodul Sud, vedem tiparele din alte vieti daca sunt folosite in mod constructiv sau distructiv.

Discutam despre menire – Nodul Nord, care este scopul vietii tale, ce trebuie sa faci, care e misiunea ta?

Tot aici sunt si Lilith, Chiron. Analizam fricile, cea mai mare rana, cea mai mare frica.

Solar Return

In fiecare an, de ziua noastra, primim o noua harta nou-nouta. Nu intelegeti gresit, harta natala ramane valabila toata viata, insa momentul cand Soarele se va afla la acelasi grad ca atunci cand te-ai nascut se numeste Reintoarcerea Soarelui.

Momentul nu are loc la aceeasi ora ca la nastere, iar in unele harti nici macar in aceeasi zi. Daca vreti sa stiti cum e posibil asa ceva, iata explicatia – zilele anului nu sunt egale, variaza. Soarele isi va pastra pozitia, iti va da zodia, insa Ascendentul, restul planetelor si casele se schimba.

Noua harta, valabila un singur an, se va face in functie de locul in care te vei afla. Daca esti in Romania sau in alta tara, va indica altceva si automat te va impacta diferit.

La ce foloseste? Putem face predictii, putem sa stim punctele vulnerabile si ce e de facut, punctele forte si cum putem folosi energia in avantajul nostru. Care sunt domeniile de viata care ne vor aduce provocari.

Ce afli daca iti faci Revolutia Solara:

– principalele teme ale noului an cu plusuri/ minusuri

– care sunt domeniile impactate, unde sunt indicii de schimbare, fie inceput, fie final.

– cum echilibram dorintele personale cu diferentele indicate de harta. Nu mereu ce ne dorim avem fix cand planuim. Putem insa echilibra ce dorim cu ce avem.

– raspunsuri la anumite intrebari pe care le vei avea.

– recomandari CUM  sa iti petreci FIX MOMENTUL CAND ARE EXACT LOC REINTOARCEREA SOARELUI.

Tranzite

Tranzitele ne arata pozitia actuala a planetelor pe cer si modul in care ele impacteaza harta natala. In functie de ele aflam evolutia, care e cel mai bun moment sa facem anumite lucruri – cumparam casa, investim sau nu, ne casatorim etc. Evident, indica si lucruri care acum poate ne par ireale, insa care ne vor impacta intr-o forma sau alta.

Planetele personale isi schimba des pozitia, Luna la doua zile si jumatate, Soarele la treizeci de zile, Mercur, Venus si Marte pana la doua luni. Una e sa ai cuadratura Luna – Saturn, alta cuadratura Luna – Mercur. Si in functie de modul in care comunica planetele in tranzit cu cele din harta natala, noi primim indicii de schimbare.

Tot aici este important de urmarit Reintoarcerea Planetei, functioneaza pe acelasi principiu cu Solar Retrun. Putem afla multe lucruri importante, de exemplu Reintoarcerea lui Saturn clar ne va impacta si ne va schimba viata, ramane sa vedem in ce sector al vietii si in ce mod.

Tranzitele le folosim in predictii, este cea mai folosita metoda si ne da raspunsuri precise.

Harta Progresata

Ne nastem si traim, evoluam. Asa ca, si harta noastra evolueaza, progreseaza in functie de dezvoltarea proprie, de experiente.

Soarele progreseaza cate un grad pe an, iar Luna progreseaza la doi ani si jumatate, trei.

Daca esti nascut la final de 1985, si ai Luna, sa zicem in Taur, in 2021 ai Luna progresata in Leu. Ca atare, te vei comporta total diferit. Lunile sunt si in cuadratura, poate fi o perioada solicitanta, de la Luna din Taur care e comoda, linsitita, vrea confort, sa ajungi la Luna progresata care vrea atentie, atentie si iarasi atentie, e drum lung. Pare alta fatada, oamenii zic ca te-ai schimbat, poate nu te recunosc. E o pasa si trebuie sa te intelegi incat sa manageriezi situatia. Bineinteles, vin si multe lucruri bune. Oricum, aici e despre cum te simti in interior mai mult, nu in exterior.

Asa ca si harta natala progreseaza. Unele momente vin cu decizii de forta, in altele sub nicio forma nu reactionam si nu luam decizii. E interesat tot ce se intampla.

De ce sa o facem? Pentru a ne ajuta sa evoluam cat mai frumos. Venus progresata iti poate schimba sotul/iubitul/ nu iti mai place mancarea pe care o adorai si tot asa.