Uranus retrogradeaza pentru aproape jumatate de an, de acum pana in ianuarie 2022.

Uranus este rebelul zodiacului si ca orice copil neastramparat face ce vrea si cum vrea. In ceea ce ne priveste vrea sa ne ajuta sa ne eliberam  de toate dogmele care nu ne lasa sa ne dezvoltam, ne indeamna sa incercam sa facem si altfel lucrurile, nu neaparat asa cum se fac in mod traditional. Uranus e spirit tanar si inoveaza la orice pas.

O Planeta atat de mare ca Uranus nu impacteaza imediat, ci in timp, nu e ca si cum maine isi incepe retrogradarea si gata, incep schimbarile, ele se fac in timp, poate imprevizibil, nu asa cum ne-am astepta, insa cand privim inapoi peste jumatate de an putem sa vedem clar schimbarea.

Uranus este libertatea, inovatia, cel care vrea originalitate, spirijina nonconformismul, darama ziduri, contopeste traditionalul cu avangardismul. Perioada de retrogradare va aduce schimbari in interiorul nostru, initial simtim o pasa incarcata, insa cu siguranta ne vom adapta.

Uranus se afla in Taur si vrea sa ne scoata din zona de confort, ne anunta ca nu e de ajuns sa fie cald si comod, ne indeamna sa incercam si altceva. Sa dam sansa. Sa traim autentic. E un moment bun sa facem ce ne dorim de mult, insa nu am avut curaj.

O perioada mai intensa va fi la final de septembrie cand va retrograda si Mercur in Balanta.

Uranus ne va afecta cel mai mult in functie de ceea ce va face pe harta fiecaruia, dar ce va pot spune e ca aduce libertatea. Daca vrei sa stii exact ce va face Uranus in harta ta, scrie-mi pentru o scurta analiza, cost 50 lei.

CE E DE FACUT :

Valorizeaza-ti talentele aparte, scoate rebelul din tine si lasa-liber.

Daca ai idei aparte, pot fi de-a dreptul geniale, nu le renega, nu le inchide, din contra, fa-le cunoscute.

Petrece timp tu cu tine, fa-ti timp pentru a scrie, dansa, canta, picta. Nu trebuie sa le expui public, tu cu tine.

Scrie visele pe care le ai, pot fi mesaje importante.

Atentie la hiperactivitate mentala,unele lucruri te pot consuma si nu iti folosesc. Vezi care sunt.