Mercur intra de azi in Fecioara, in semnul sau de domiciliu si va ramane aici pana in 29 August. Un tranzit rapid, dar bogat in decizii si evenimente.

Fecioara este un semn mutabil, se gandeste si razgandeste des, ca atare ne putem dispera energia, vom fi poate tentati sa incepem multe si sa nu mai stim exact ce vrem si cum e indicat sa facem, insa pentru ca vom avea atentia catre detalii la cote maxime, gasim rezolvari practice.

Vom cauta o perfectiune, care de fapt ne va pune bete in roate, si ne va incetini procesul pe care il dorim, ce sa mai, vom fi critici, exagerat de critici as zice, carcotasi, nemultumiti.

Tot in Fecioara sunt Marte si Venus, asa ca, trei planete in semn de pamant si mutabil ne ajuta sa aducem o ordine in vieti, sa acordam importanta sanatatii, sa rezolvam si situatii care au legatura cu domeniul profesional, iar asta putem face pana la jumatatea lui sepetmbrie, de atunci Mercur va retrograda.

O sa fim mai realisti si ancorati in realitate pana la final de august. Sunt bine aspectate si evenimentele care tin de reparatii a caselor, masinilor, de rezolvare a actelor, de a va face o firma, a discuta cu un avocat, notar, profesor.

Mercur ii vizeaza pe nativii Gemeni si Fecioara, dar si pe cei care au Ascendentul in aceste semne.