Incepem Povestea Saptamanii cu Venus opozitie Neptun. Venus reprezinta sentimentele, iubirea, banii, ce noua ne face placere, bunul gust, stima de sine si indica ce fel de relatii atragem.

Neptun ne indica idealul, vistarea, creativitatea, legatura cu Providenta, iar pe vibratie negativa mergem in zona de confuzie, ceatal, iluzie, dezamagire profunda.

Cand avem o opozitie, evident oscilam intre cele doua stari. Pot aparea complicatii in relatii, sa simtim momente de frustrare. E risc mare de dezamagire, iluzii, tradari si minciuni.

Venus in Fecioara ne cere sa fim pragmatici si ancorati in realitate, sa analizam tot ce facem, pe cand Neptun din Pesti vine si presara o ceata peste ce simtim, peste ideile noastre si ne face sa fim confuzi. Nu mai stim care e realitatea reala. E indicat sa ne raportam la sinele nostru interior inainte de a lua decizii. Sa ne bazam pe instinct.

E un moment in care s-ar putea sa ne inselam amarnic, sa fim super dezamagiti, sa fim in ceata efectiv si sa nu fim capabili sa luam decizii sanatoase.

In cazul in care suntem in relatii in care mai mult am trait in iluzii create de noi insine, decat in realitate, o sa simtim si reversul situatiei.  O sa vedem in sfarsit realitatea, sa fim fortati de fapt sa o acceptam.

E si un moment de constientizare, doar sa fim capabili sa simtim, iar in perioada urmatoare o sa vedem realitatea asa cum e ea, fara adaosuri sentimentale.

Recomand sa amanam deciziile importante, iar daca nu se poate, sa le analizam minutios de mai multe ori.

Azi nu dam bani nici sub forma de imprumut, s-ar putea sa nu ii mai recuperam.

Putem sa folosim energia lui Neptun si in sens pozitiv, e o zi in care putem sa fim super creativi.

E un moment bun pentru a se lucra cu spiritualitatea, meditatia.

E nevoie de blandeze si toleranta. Va cuprind.