De azi, 7 august, suntem deja sub influenta Lunii Noi in Leu. Simtim deja energia puternica a Leului, si e momentul perfect sa incepem sa lucram cu intentiile noastre.

Momentul Lunii Noi se petrece duminica, 8 august la 16:50, si o sa ii simtim energia pana in 9 august.

Luna Noua poate aduce – relatii noi, indragosteala, hobby-uri, scoate la suprafata creativitatea. Ne invata sa avem si suflet de copil, nu doar griji cotidiene sau profesionale, pragmatism avand in vedere ca avem Marte si Venus in Fecioara.

Luna Noua e in cuadratura cu Uranus si cum e imprevizibil siimpredictibil, sa ne asteptam si la rasturnari de situatii, asa cum am scris si aici.

Berbec

Luna Noua iti aduce distractie, un week-end agitat, poate timp petrecut in prezenta copiilor. Iti recomand ca maine sa iti faci noi planuri legate de sentimentele tale, poate te indragostesti sau iti redresezi relatia, ori daca nu merge, sa ii pui punct. Se poate redeschide un ciclu nou afectiv. Totodata e un moment bun sa iti scoti creativitatea de la naftalina.

Taur

Luna Noua te face sa vrei timp cu cei dragi, in sanul familiei, poate in special cu bunicii. Poate faci o celor dragi, simti nevoia de conectare cu ei, si de un nou plan. Ori din contra, vrei o separare o noua identitate diferita de a lor. Orice ai alege, comunica deschis. Si daca se redeschid discutii vechi, nefializare, e un moment rezolvarii.

Gemeni

Luna Noua iti aduce o plecare de cateva zile, ori poate situatii de comunicare mai complicate. Lucruri neintelese, acte semnate gresit sau idei nefinalizate. Poate nu pui problema bine si e nevoie de un suflu nou. Fa o pauza si ia-o de la capat cu o noua strategie. Totodata, da dovada de discrstie cand vine vorba de propria persoana, nu te expue cu toate vulnerabilitatile.

Rac

Noi planuri financiare iti aduce Luna Noua. Redresare materiala, sprijin financiar, repozitionare a proprie valori. E un moment bun pentru un nou job, dar e cazul sa actionezi, sau de ce nu o marire salariala. Atentie in acest week-end si la cheltuieli.

Leu

Momentul zero, momentul proprie reconstructii. Un nou inceput pentru tine se anunta la orizont si va avea legatura cu sinele tau. Seteaza intentii clare, cu compasiune si fara orgoliu. E recomandata un si introspectia inainte sa actionezi. Poate o sa vrei o schimbare de look, outfit, mentala. Nu te impune, ci asculta si invata de la ceilalti.

Fecioara

Luna Noua iti poate aduce impulsul de a face curatenie in viata ta si la propriu si la figurat. Daca te simti psihic obosit/a, ia o pauza, fa analize si daca ceva nu te face sa te simti bine fizic, investigheaza. Si psihic pare o oboseala acumulata, dar se poate rezolva cu o mica vacanta. Totodata, fii deschis/a la noile oportunitati care apar in viata ta, poate in legatura cu plecari in afara tarii.

Balanta

Noi planuri si noi inceputuri. Seteaza-le si ai toate sansele sa iti iasa. Reusita depinde doar de tine si de actiunile pe care le faci in urma dorintelor personale. Moment bun si pentru a te relaxa si petrece timp cu gasca de prieteni. Nu te stresa de ce spun cei din jurul tau. Fiecare are un drum al sau, tu mergi pe al tau.

Scorpion

Dorinta ta de putere e foarte mare in perioada aceasta, atentie totusi la ce esti dispus/a sa faci pentru a avea. Fa si compromisuri, accepta si alte idei, lasa autosuficienta deoparte, nu e momentul. Schimbarile vin doar daca reusesti sa iesi din tipare invechite si daca inveti sa imparti.

Sagetator

Luna Noua va aduce schimbari in ceea ce priveste propriile credinte, atat spirituale, cat si din viata de zi cu zi. E momentul evolutiei. Foloseste toate cunostintele acumulate sa ii inveti pe ceilalti, accepta si sa inveti de la alti oameni, nu subestima. Daca vrei sa urmezi o noua scoala/ curs, analizeaza dorinta si apoi seteaza intentia.

Capricorn

Vrei sa te apropii de cei din jur, dar nu stii cum? Acum e momentul sa te conectezi cu propria persoana si sa intelegi cu adevarat ca tu esti cel care pune limtele. E un bun moment sa te resetezi in relatie sau chiar cu partea financiara. Moment bun pentru a obtine bani, imprumuturi, mosteniri.

Varsator

Parteneriate, relatii. Asta puteti sa gasiti perioada urmatoare daca nu aveti, iar daca aveti, sa restabiliti echilibrul. Egalitatea e importanta pentru voi, iar momentul de Luna Noua va aduce eenrgia necesara sa faceti asta.

Pesti

Cu Luna Noua in leu, voi puteti sa va detasati de tot ce e orgoliu, vanitate, atentie. O sa mergeti de partea cealalta unde veti vrea sa va apropiati de spiritualitate, sa scapati de grijile cotidiene, sa petreceti timp departe de munca, sau din contra, o sa vreti sa munciti. Oricum ar fi, fa-ti ordine in ganduri, adopta un stil de viata sanatos si echlibrat.