“Ca ceva sa se nasca sau sa renasca, altceva trebuie sa moara sau sa se transforme.”

Luna Noua inseamna Soarele in conjunctie cu Luna, de data aceasta in semnul Leu, in casa a 8 -a a momentului.

Luna Noua e asociata cu inceputuri noi, iar in semnul de foc al Leului, ne poate indica ca acestea pot fi importante, marete. Leul reprezinta in astrologie – creativitatea, copiii, iubirea, inima, teatralitatea, arta.

Soarele in Leu ne indica fericirea, bucuria, simbolizeaza modul in care stralucim in societate.

Luna Noua aduce noi inceputuri fix in domeniile de mai sus. Putem incepe noi povesti – fie de iubire, fie in zona creativa, fie o alta legatura cu copiii, teatrul, arta.

Leul este semn fix, atentie totusi la cat de incapatanati sau orgoliosi o sa fim, sa nu ne credem autosuficienti.

Luna Noua va activa casa a 8-a, cea care reprezinta transformarile profunde. Este o casa a banilor la comun, a sexualitatii, mortii, evolutiei, a obsesiilor, a profunzimii, a intuitiei.

Totodata este casa asociata Scorpionului, semn de apa, fix. Putem sa fierbem la foc incet sau putem sa ne frigem rau de tot, pana ajungem pe taramul Iadului, guvernat Pluto/ Hades.

Cu alte cuvinte, Luna Noua va incepe un proces care poate sa scoata la suprafata tot ce are legatura cu iubirea, banii, secretele, viata de cuplu, sexualitatea. Intuitia poate ajuta in aceasta situatie daca o ascultam.

Am o vorba care-mi place mult, ca ceva sa se nasca sau sa renasca, altceva trebuie sa moara sau sa se transforme. Fix asa!

Cea mai mare implinire poate avea legatura cu propria transformare, o alchimizare a sufletului pentrua ajunge la cel mai inalt nivel posibil spiritual. Putem sa ne folosim si de principiul transformarii Pasarii Phoenix.

Ne putem intreba – ce imi place sa fac, ce talente creative am, care e legatura mea profunda si reala cu copiii – fie ca sunt ai mei sau in general, care e realatia de iubire in care sunt implicat si in ce stadiu sunt din punct de vedere afectiv, dar si sexual?

Ce am si cum pot sa imbunatatesc, insa e nevoie de noi inceputuri sincere, reale, care sa aduca o uniune spirituala si afectiva. O evolutie transformatoare.

Nu e loc de orgoliu, incapatanare, rezistenta la problemele din trecut si a caror rezolvare nu s-a gasit pana acum. E momentul unui nou inceput, o noua sansa.

Tu cum vrei sa o transformi, in avantaj sau dezavanjat propriu? Nu uita ca e momentul zero si transformarea va avea loc oricum.

Si Uranus isi va aduce aportul la aceasta transformare, in stilul sau caracteristic, aici, acum. Uranus actioneaza dupa bunul plac, e imprevizibil si impredictibil, dar tocmai aceasta e frumusetea.

Luna Noua in cuadratura cu Uranus poate aduce si crize, instabilitate, schimbare profunda, comportament imprevizibil, accidente, infarct, boli de inima, situatii socante.

Partea buna a lui Uranus e ca aduce si o genialitate, o lejeritate in a aborda altfel viitorul, ne da posibilitatea sa il facem in conformitate cu Destinul nostru, insa in mod original si nonconformist.