Jupiter – Marele Benefic a revenit in Varsator si va sta aici pana la finalul anului.

Va reaminti perioada mai (15 mai) cand va spuneam ca va urma o pasa buna pentru noi, iar imediat dupa aceea au fost anuntate relaxarile Guvernului?

Ei, totul s-a petrecut in tranzitul lui Jupiter in Pesti, unde e co-guvernator si se simte excelent, ca sa nu mai zic ca se afla departe de energia lui Saturn care e rigid si drastic, impune reguli.

Perioada cu relaxare incepe sa se duca, Jupiter s-a reintors in Varsator, langa Saturn.

Varsatorul este semn de aer, FIX, si guverneaza multimile, socialul, evenimentele colective, tehnologia, internetul, zona de IT, Astrologia.

Jupiter raspunde de credinte, protectori, preoti, filosofie proprie, adevar, expansiune.

Saturn, pentru ca discutam si de el, se afla in Varsator si e co-guvernator, e la el acasa, asa ca, este extrem de puternic. Saturn vrea organizare, ca lucrurile sa fie facute fix cum se fac.

Uranus, cel care guverneaza Varsatorul e in Taur, nu se simte deloc bine si se revolta constant prin evenimente iesite din tipare si, toate impreuna fac cuadraturi, practic energiile lor nu comunica in mod pozitiv.

Suna cunoscut totul, nu? Sa vedem ce ne va astepta din septembrie, sa avem rabdare, insa probabil iarasi apar tot felul de restrictii la nivel colectiv.

Posibil ca evenimentele din decembrie pana in mai sa le reluam, sa le incheiam intr-o forma sau alta, sa scapam de idealizare si sa vedem adevarul in forma pura, sa ne schimbam anumite convingeri limitative, sa ne integram mai usor in gasti, sa legam prietenii.

Noi resimtim aceste energii cu siguranta, iar cei mai afectati sunt Sagetatorii, Pestii cei cu Ascendentul in Sagatator sau Pesti.