Miercuri, 28 Iulie, Mercur schimba zodia, lasa semnul emotonal al Racului in urma si isi face intrarea in Leu.

Mercur e Planeta gandirii, a modului in care comunicam, ne ajuta sa ne desasuram activitatea mentala si sa ne exteriorizam gandurile. Practic, daca suntem intelepti, si tinem cont de tranzitele lui Mercur, ne putem folosi in avantaj propriu de energia sa.

E un tranzit scurt, fulgetator as zice, intre 28 iulie si 12 august, iar in aceasta perioada suntem preocupati de distractie, vacante, placerile proprii.

Poate vom parea egoisti in urmatoarea perioada, insa nu as zice, ci as remarca ca un Mercur in Leu ne face sa ne punem singur pe un piedestal, ne face sa ne oferim prima sansa in fata altor persoane.

Mercur ne va face sa cautam si ideile bune, sa fim super creativi, sa vedem lumea si altfel, uneori cu ochi de copil, fara sa ma uitam de bucurie. Comunicarea o sa fie impletita cu voie buna, vibe, entuziasm.

Normal ca exista si reversul medaliei, cand, unii vor neaparat sa para atotstiutori, ca-s Dumnezeu pe Pamant si tin mortis sa para cei mai cei. As recomanda folosirea bunului simt si situatia se va echilibra.

Comunicam mai mult, dar nu suntem neaparat dispusi (mereu) sa auzim si cealalta poveste. Nu o sa ne placa sa primim replici si nici sa ni se spuna ca sa facem.

O sa avem parte si de tonuri ridicate, suparari superficiale, pe principiul ‚’mi-am luat jucariile si am plecat’’, o sa fim super colorati verbal, dar o sa avem si umor.

Pot aparea investitii care nu sunt neaparat obligatiorii, ci mai mult sunt facute din dorinta de a demonstra, poate in case prea scumpe, in bijuterii extravagente, poate fi si situatia cand se doreste o functie anume de conducere.