Mercur cuadratura Neptun, Saturn opozitie Venus si cuadratura Marte, iar Venus si Marte in Leu in conjunctie, iar la final de saptamana avem Luna Noua in Rac, ceea ce ne va activa emotia interioara.

Avem in saptamana ce urmeaza multe aspecte astrale care ne aduc o saptamana interesanta, insa aparte vor fi descarcarile karmice, vin lectii de invatat. Care sunt punctele forte si cele minus, mai jos in ‘’Povestea Saptamanii by AstroLov.’’

BERBEC

Venus si Marte va activeaza energia pe care credeati ca ati pierdut-o, aveti chef de iesiri, de distractie, planuiti placeri si vacante. Unii isi doresc sa fie creativi si reusesc, altii vor copii si probabil se pun pe treaba. In cazul vostru, descarcarile karmice au legatura cu prietenii, dar cei pe care nu ii vedeti zilnic, ori ii stiti de mult timp si nu i-ati mai vazut, ori pur si simplu nu ati pastrat legatura, sau poate efectiv apar oameni noi in viata voastra si intra cu o cerere, iar acum Universul va spune sa ii ajutati. Si e indicat sa colaborati. Luna Noua din Rac va avea loc pe casa familiei in cazul vostru, va mai tempereaza, apa mai stinge putin din focul pe care il aveti activat. Luna Noua anunta posibile realizari in ceea ce priveste casa, familia, parintii.

TAUR

Venus si Marte va activeaza casa familiei, relatia cu parintii care din prea mult exces de zel poate sa devina si frumoasa, dar si solicitanta. Ori poate avem cealalta situatie, sunteti cam duri cu ei din dorinta de a-i ajuta sa evolueze. Fiti atenti cum discutati si puneti problema, prea mult foc pe o casa de apa poate lasa situatia in coada de peste. Cu Uranus in casa personalitatii e posibili sa fiti si rebeli, sa simti o dorinta nebuna de schimbare, sa nu va mai simtiti confortabili cu ceea sunteti. Poate vreti o schimbare fizica. Descarcarile karmice pentru voi vin de la locul de munca sau statutul pe care il aveti. Dati-va voie sa faceti ce simtit, nu mai planuiti tot. Luna Noua va activeaza dorinta de a incheia exemenele, testele la care simtiti ca sunteti pusi. O vacanta de cateva zile va va incarca, mai ales daca lucrati pe zona spirituala. Atentie la biletele cumparate, la gasca formata.

GEMENI

Venus si Marte pentru voi vin fix in casa pe care o stapaniti, va ia un dor de duca si simtiti nevoia sa va incarcati bateriile, dar alaturi de oamenii pe care ii stiti, nu vreti persoane noi in viata voastra. Saturn activeaza Varsatorul si casa a noua, pe scurt, nu reusiti sa plecati in vacanta, iar asta va va frustra si va face irascibili. Testele pentru voi vin fix din acest punct de vedere, rezistati eroic si calmati-va. Efectiv e o descarcare karmica, nu e ceva ce puteti controla. Iar daca plecati, fiti cu mare bagare de seama. E o saptamana in care e nevoie si de mare prudenta in ceea ce priveste drumurile scurte, atentie la cum conduceti. Si la discutiile cu fratii si vecinii, in cazul in care apar, nu raspundeti agresiv pentru ca impuslul initial acesta o sa fie. Uranus va activeaza casa sufletului si va face sa fim indecisi, vreti sau nu vreti anumite lucruri, va razganditi, e multa presiune. Luna Noua va activeaza pe partea financiara, poate planuiti sa faceti cumparaturi, eventual cereti prime sau marire de salariu.

RAC

Soarele e bine aspectat, va ajuta sa straluciti, sa fiti pusi in centrul atentiei. Venus si Marte activeaza casa investitiilor pentru voi, e multa agitatie in acest plan in perioada urmatoare, in cazul in care vreti bani sau asteptati finalizarea unui proces/donatie sau eventual o noua colaborare, mai aveti rabdare. Puneti putin lucrurile pe hold, descarcarile karmice au loc in aceste domenii. Saturn e in casa Scorpionului pentru voi, ceea ce nu e deoc usor de dus. Fiti ingaduitori, aplanati conflictele, nu suparati pe nimeni in perioada imediata. Uranus va face sa visati la lucruri marete, va activeaza poate chiar asocierile cu prietenii. Luna Noua are loc pe casa personalitatii si va invita la interiorizare, la noi planuri, poate daca aveti pasiuni in zona spirituala sau puteti sa ajutati, sa o faceti fara sa stati pe ganduri.

LEU

Venus si Marte va agita extrem de mult, primiti tot felul de cereri, situatii, oamenii va inconjoara, dar nu va incarca ci mai mult va obosesc. E indicat sa nu aveti asteptari nerealiste, nu va bazati in perioada aceasta pe nimeni, faceti tot ce puteti pe forte proprii. O sa aveti o saptamana in care veti intampina diferite situatii in ceea ce priveste legatura cu statutul, efectiv va priveste personal, iar ele pot sa vina prin job, prin modul in care simtiti ca va percep ceilalti, ceea ce va face irascibili, imprevizibili, rebeli. Luna Noua in Rac va activeaza o rana a abandonului, si probabil veti petrece in cele din urma timp in singuratate pentru a ve linge ranile. Puneti-va intrebari, vedeti ce nu va implineste, scoateti adevarul la suprafata. Descarcarile karmice pentru voi au loc pe casa Balantei si nu va aduc parteneriate frumoase si nici relatii care va pot echilibra. Poate chiar apar despartirile ori divortul. Atentie la oamenii care va discrediteazasau va barfesc. Va recomand odihna si poate faceti chiar analize in perioada urmatoare.

FECIOARA

Marte si Venus pentru sunt in casa a 12 a, ceea ce va aduce nemultumiri sufletesti, va activeaza dusmanii ascunzi, indica tot felul de situatii si deascarcari karmice. E momentul sa deschideti ochii larg si sa evaluati oamenii de langa voi, cine spune adevarul, cine va vrea binele sau raul? Poate apar oameni care va cer sa faceti lucruri care nu intra in atributiile voastre, iar aici e cheia. Sunteti apasati de multe, in interior sunteti agitati. Uranus pentru voi vine in casa credintei si poate e momentul sa faceti ordine in ceea ce credeti cu adevarat, sa cautati adevarul vostru, sa va detasati de tot ce e dogmatic si habotnic. Saturn va afecteaza casa muncii si a rutinei, va simtiti poate sufocati la job, ori nu sunteti odihniti si nici vitalizati. Luna Noua va activeaza casa prietenilor, idealurilor inalte. Aici puteti lucra cu drag si spor.

BALANTA

Venus si Marte va agita in gasca, cu oamenii cu care aveti legatura ori planuri. Ralatiile nu sunt favorabile, pare ca mai rau va agita saptamana aceasta si nu reusiti sa le aplanati. Daca aveti conflicte aduceti echilibrul. Luna Noua va activeaza casa statutului si carierei, aveti reusite saptamana care vine, o sa fiti apreciati de oamenii autoritari si cu functii mari. Saturn se afla in casa creativitatii, copiilor si fericirii, de aici vin descarcarile karmice, in zona in care ar trebui sa va faceti fericiti, si probabil ca nu reusiti asta. La voi pare o batalie intre statut si fericirea proprie. Ce alegeti? Fiti intelepti. Si Pluto pentru voi se afla in casa familiei, in ultimul decan, ceea ce anunta schimbari dureroase in cazul in care nu suntei echilibrati.

SCORPION

Venus si Marte se afla in casa carierei si statutului, va da energia necesara sa va impuneti, sa fiti priviti ca lideri, insa atentie, reusiti acest lucru daca sunteti intelepti si nu abuzati de puterea pe care o primiti de la oamenii care va sustin. Nu profitati de ce aveti acum pentru ca nu veti avea la infinit. Luna Noua pentru voi vine in casa principiilor, va invita sa va faceti ordine in ganduri, in suflet, in legatura cu ceea ce credeti cu adevarat. Apropiati-va de propriile credinte, invatati-i pe ceilalti ceea ce stiti si veti fi raspatiti. Saturn va activeaza casa Varsatorului si a familiei, legatura cu familia, iar Pluto se afla in casa care indica ca sunteti poate departe de cei dragi, ori va invita sa fiti cu bagare de seama la nevoile fratilor, prietenilor, si in principal in zona de comunicare. In voi se activeaza si un soi de batalie cariera – familie, mai multe putem discuta in functie de harta personala. Uranus va face imprevizibili si poate ca nu simtiti care va e locul in relatiile actuale. Cercetati.

SAGETATOR

Marte si Venus va activeaza principiile, va agita din acest punct de vedere. Pentru voi e o sabie cu doua taisuri, pe de o parte va bucurati, pe de alta parte aveti tot felul de discutii, situatii in legatura cu examene, concediu sau discutiile cu mentorii. Nu purtati discutii cu oamenii de la munca, fiti ponderati cat puteti pentru ca Uranus se afla in aceasta casa, faceti tot ce tine de voi, restul e mana Destinului. Saturn, Seniorul karma se afla pe casa comunicarii, va recomand atentie la actele pe care le veti faceti in perioada urmatoare, la biletele cumparate, calatoriile cu masina, discutiile cu fratii. Pot sa apara discutii verbale care va irita, care va denigreaza, cu toate ca nu sunt adevarate, e o descarcare karmica. Imprieteniti-va cu echilibrul si nu reactionati impulsiv. Pluto va activeaza casa financiara si anunta venituri fabuloase daca sunteti in acord cu menirea voastra, iar Jupiter si Neptun, guvernatorii voastri se afla in casa fericirii, insa ambele planete sunt retrograd, recomand interorizare si sa faceti tot in acord cu ceea ce simtit. Luna Noua este in casa Scorpionului si va activeaza investitiile, iar daca apar sanse, nu le ratati. Oamenii vor sa se asocieze cu voi, puteti primi mosteniri, castiga procese.

CAPRICORN

Marte si Venus activeaza casa a 8-a a Leului pentru voi, anunta o evolutie, dar nu usoara. O saptamana in care sunteti impinsi sa va asumati multe riscuri, va recomand sa fiti atenti le deciziile pe care le luati. Daca apar propuneri care vin in mod discret, ascuns, fiti intelepti. Echilibrul vine de la Saturn pe casa banilor, care spune ca daca veti actiona sincer, matur si asumat veti castiga mai mult decat primiti momentan. E posibil chiar sa pierdeti niste bani sau sa ratati la mustata o marire de salariu, o colaborare, dar la fel de bine s-ar putea sa primiti daca sunteti intelepti, depinde strict de harta personala. Aveti rabdare, Universul nu ia fara sa dea. Luna Noua va activeaza casa parteneriatelor sau a casatoriei. Va puteti asocia cu oameni care apar in viata voastra, insa recomand mare atentiei la cel fel de caracter au. Ca personalitate cu Pluto in casa intai sunteti efectiv magnetici pentru ceilalti, iar fericirea voastra sta in lucrurile creative. Fiti liberi, spontani si veti avea de castigat.

VARSATOR

Marte si Venus va agita casnicia, relatiile, parteneriatele de orice fel. Sunteti impulsivi sau tensionati, pentru voi descarcarea karmica vine in aceste domenii. Renuntati la nevoia de perfectiune pe care Saturn o aduce in viata voastra. Pluto in casa sufletului va face sa acumulati multa tensiune, sa aveti rabdare, insa atentie, daca nu echilibrati, la un moment dat veti expolda efectiv ca o bomba. O sa parjoliti in calea voastra tot si nu va mai fi loc de intors. Recomand sa gasiti adevarul sufletului si nevoia dorintelor reale, sa puneti punctul pe I in acord cu ceea ce inima va cere. Luna Noua va activeaza casa rutinei, ceea ce pentru voi e un lucru placut pentru ca va plac lucrurile stabile si sigure.

PESTI

Marte si Venus va activeaza casa muncii, rutinei. Poate va simtiti agitati la locul de munca, poate nu va mai place ceea ce faceti ori din contra, redescoperiti placere si va incarcati prin tot felul de rezultate frumoase pe care le puteti avea. Cu Jupiter si Neptun in casa intai voi sunteti protejatii zodiacului, aveti un noroc fantastic in tot ce va propuneti, insa singurul semn de intrebare il pune Saturn din Varsator, dar in casa Pestilor. Chiar daca vi se intampla sufleteste lucruri care nu va pla, fiti intelepti asa cum va cer planetele grele, si os a intelegeti de ce cand e momentul. Luna Noua va activeaza casa creativitatii, e un moment fabulos pentru voi. Dati-va voie sa fiti originali si noncomformisti, lucrati si cu Uranus din casa a treia. Puteti realiza lucruri extraordiare in perioada urmatoare, iar roadele nu vor intarzia.