Venus e planete care ne arata cum iubim, legatura cu arta, creativitatea si banii. In Mitologie, Venus este Afrodita, Zeitii Frumusetii, asa ca imaginati-va ca vom vedea coroane peste coroane.

Cand Venus intra in Leu simtim nevoia sa stralucim, sa ne afirmam. Pe vibratie joasa, Venus in Leu aduce si multa drama. Venus va tranzita semnul Leu pana in 29 iulie.

Vara aceasta iubim inflacarat, pasional, romantic. O sa simtim nevoia de vizibiltate, sa ne aranjam, sa avem outfituri extravagante, totul la superlativ. Vom cauta tot timpul validare, recunoastere, sa simtim ca suntem pusi pe un piedestal.

Flirtul se va manifesta intens si el, venus va face si conjunctie cu Marte, asa ca apar si artificiile si fluturii in stomac. Unii se indragostesc nebuneste, altii de despart. Viata iti urmeaza cursul.

BERBEC

Voi e posibil sa va gasiti jumatatea si sa va indragostiti. Sunteti pusi pe distractie, aventuri, flirt si romantism. Puteti fi foarte creativi daca va doriti.

TAUR

Venus va face sa va apropiati de familie, camin, poate va folositi talentele de designeri interiori si renovati. Relatiile cu parintii se imbunataesc considerabil.

GEMENI

Venus va aduce dorinta de a plecat departe, de vacanta, macar de un week-end de deconectare. Planurile va ies. oamenii sunt atrasi de voi, au placere sa petreaca timp in compania voastra.

RAC

Voi primiti inspratie financiara de la Venus, puteti sa faceti bani in mod inedit si prin creativitate. Atentie totusi la cheltuieli, s-ar putea sa dati mai mult decat primiti daca nu sunteti atenti. Venus va aduce si dorinta stabilitate emotionala.

LEU

Cu Venus in vizita la voi o sa straluciti. O sa furati atentia, inimile. O sa aveti voie buna, zambete. Veti fi axati pe pe propria personalitate. Nu mergeti in extrema cealalta, sa ajungeti sa dramatizati.

FECIOARA

Voi ramaneti discreti, nu veti striga in gura mare cat de muti iubiti sau cati bani castigati. Si totusi, posibi sa avara in vietile voastre persoane interesante, insa veti tine totul secret.

BALANTA

E momentul sa iesiti din nou in lume si o faceti cu stil. Venus, guvernatoarea voastra va aduce popularitate, sunteti sociali si sociabili, clar iesiti in lume sa fiti vazuti.

SCOPRION

Venus va aduce posibilitatea schimbarii statutului. Ori veti avea un job fabulos si castigati financiar foarte bine, ori primiti o oferta avantajoasa. Mai exista si posibilitatea sa va casatoriti.

SAGETATOR

Vacantele si calatoriile in lumea larga va face sa va indragostiti de viata in sine. Planuiti sa vizitati alte culturi, sa va dezvoltati creativitatea ori sa va apropiati de partea spirituala a vietii. Totul se anunta fabulos

CAPRICORN

Venus anunta posibilitatea unor castiguri financiare prin intermediari – sot, parteneri de afaceri, procese. Daca incercati sa planuiti un imprumut, probabil va fi aprobat

VARSATOR

Voi va cautati iubirea, sufletul pereche si facet tot ce va sta in putinta sa il gasiti. Aveti o mare dorinta, nevie de dragoste si  implinire. Pare ca nu mai aveti rabdare.

PESTI

Imbinati armonios munca cu relatiile personale. Poate primiti si voi o oferta ori va indragostiti de un coleg. Aveti sarm, rabdare si daca puneti creativitatea la bataie, aveti castig pe termen lung.