VENUS IN BERBEC

Cine e Venus? Planeta Iubirii.

Cum iubesc cei care au Venus in Berbec:

Sunt persoane pasionale, geloase, patimase in dragoste. Venus in Berbec se indragosteste la prima vedere, dar la fel ii si trece. Nu neaparat pentru ca nu vrea dragoste ci cauta adrenalina. Are nevoie de senzatia aceea. Venus in Berbec e competitiva chiar si cu partenerul de viata. Nu are rabdare si se plictiseste groaznic de repede.

Cum se stabilizeaza Venus in Berbec? Prin flirt. Daca partenerul are Venus in Berbec, fa-l sa rada.

VENUS IN TAUR

Cine e Venus? Planeta Iubirii

Cum iubesc cei care au Venus in Taur: senzual, sincer, profund. Sunt nativi calmi, care iau decizii greu, dar odata luate NU le mai schimba. Venus in Taur iubeste frumos si asezat, echilibrat. Nu isi va pierde timpul cu nimicuri sau relatii care nu le ofera nimic concret, cu toate ca le place sa si flirteze. Pentru ei este foarte important sa ajunga sa creada ca atunci cand ceva incepe o sa dureze. Au super gust bun, sunt mari gurmanzi si iubitori de arta. Uneori duc relatiile la rang de arta.

Cum se stabilizeaza Venus in Taur? Asigura-i siguranta emotionala, du-o la restaurante fine. Fa-i cadouri practice.

VENUS IN GEMENI

Cine e Venus? Planeta Iubirii

Cum iubesc cei care au Venus in Gemeni: se indragostesc repede, dar le fel le si trece. Nativii cu Venus in Gemeni sunt extrem de sociabili, versatili, vor sa stie cat mai multe informatii, sa le foloseasca fix cand e nevoie. Sunt intr-o continua calatorie informationala pe care o aplica si in relatii. Au nevoie de activitate publica, se simt extraordinar cand sunt in centrul atentiei. Iubesc sa flirteze si fac asta chiar daca sunt in relatii serioase sau chiar casatoriti. Sunt persoane fermecatoare, dar urasc rutina. Vorbesc mult si atrag atentia cand intra in incapere.

Cum se stabilizeaza Venus in Gemeni? Cucereste-I intelectual, urcati-va in masina si mergeti la mare sau la munte, fara sa anuntati. Nu suporta rutina.

VENUS IN RAC

Cine e Venus? Planeta Iubirii

Cum iubesc cei care au Venus in Rac: fiind grijulii si protectivi. Cei care au Venus in Rac cauta partenerul ideal, perfect. Si chiar au nevoie de un om cu rabdare pentru ca firea lor este contradictorie. Pe de o parte sunt foarte sentimentali, emotivi, sensibili, pe de alta sunt foarte artagosi daca ceva nu le convine. Sunt persoane care se indragostesc usor, insa fiind si suspiciosi din fire, risca sa ii pune pe fuga pe pretendenti. Schimbarile de dispozitie sunt atat de dese si bruste ca si ei pot ramane uimiti de ce li se intampla.

Cum se stabilizeaza Venus in Rac? Prin atentia deosebita acordata sentimentelor lor. Si multa rabdare.

VENUS IN LEU

Cine e Venus? Planeta Iubirii.

Cum iubesc cei care au Venus in Leu: cu pasiune si ardoare. Cu dorinta de a iesi in evidenta si de a demonstra ca sut cei mai buni in ceea ce fac. Si de multe ori le iese. Au un bun gust desavarsit si generozitate. Iubesc cu surle si trambite, iar daca un nativ cu Venus in Leu se indragosteste o sa stie toata lumea. Partenerul o sa fie cineva anume, nu un oarecare.

Cum se stabilizeaza Venus in Leu? Facandu-l pe nativ sa se simta cel mai important om din lume.

VENUS IN FECIOARA

Cine e Venus? Planeta Iubirii.

Cum iubesc cei care au Venus in Fecioara: rational, pragmatic, atent. Nativii cu venus in Fecioara par reci si insensibili, insa e doar un paravan. Se protejaza de fapt. Aceste persoane iubesc …rational, sunt atente la detalii, analizeaza, sunt extrem de riguroase si meticuloase. Sunt loiali si extrem de critici, insa pentru ca tind sa caute perfectiunea, cumva pare ca stau pe loc sau nu se simt fericiti. Pentru un nativ cu Venus in Fecioara e greu sa isi exteriorizeze sentimentele. Venus in Fecioara nu se manifesta la cote inalte, e pe un vibe scazut.

Cum se stabilizeaza Venus in Fecioara? Respecta-i traditionalismul, gandirea, meticulozitatea. Fa-i cadouri practice.

VENUS IN BALANTA

Cine e Venus? Planeta Iubirii.

Cum iubesc cei care au Venus in Balanta? Senzual, diplomat. Venus in Balanta e la ea acasa, guverneaza aceasta zodie. Nativii cu Venus aici sunt avanjatati intr-un fel, sunt inzestrati cu diplomatie, stiu cand sa taca si cand sa vorbeasca. Iubesc si vorbesc frumos, au atractivitate fizica, si o bunatate a sufletului. Sunt inspirati in alegeri fiind mediatori. Au dorinta de a trai in lux si opulenta, iubesc lucrurile care arata bine estetic sau cu arta, cu frumosul (sub orice forma).

Cum se stabilizeaza Venus in Balanta? Fii diplomat, manierat, rafinat. Du-o la filme romantice, ofera-i sub clar de Luna declaratii si fa gesturi senzuale.

VENUS IN SCORPION

Cine e Venus? Planeta Iubirii.

Cum iubesc cei care au Venus in Scorpion: patimas, iesit din comun, tensionat. Unii pot duce o iubire scorpioniceasca, altii nu. Venus in Scorpion are nevoie de adrenalina, tensiune, sa simta ca e pe marginea prapastiei, asa iubire cauta si ofera. E greu de dus, dar si mai greu de suportat, insa se simte pana in maduva oaselor si strafundul sufletului. Eca un drog, odata ce il simti o sa il vrei mereu si orice ai face o sa cauti sau o sa compari cu ce ai trait candva. E un joc misterios. Scorpionul e guvernat de Pluto, care in mitologie e Zeul Infernului, dar si de Marte, Zeul Razboiului, deci, nu e intamplator cand ai stari de genul acesta in iubire.

Cum se stabilizeaza Venus in Scorpion? Prin loialitate si conectare profunda atat emotional, psihic, fizic. TOTAL.

VENUS IN SAGETATOR

Cine e Venus? Planeta Iubirii.

Cum iubesc cei care au Venus in Sagetator: cu zambetul pe buze, plini de optimism. Sunt persoane care idealizeaza sau cel putin isi seteaza anumite scopuri si teluri – pun sageata catre Cer si trag cu ea sa prinda visele. Sunt sufletisti, foarte sinceri, uneori brutali cand spun adevarul verde in fata, insa au compasiune si generozitate. Sunt si multi aventurosi chiar si in sensul in care isi schimba partenerii des. Isi vor alege parteneri speciali, aparte.

Cum se stabilizeaza Venus in Sagetator? Fa-o sa para ca intreaga relatie e aventuroasa, plecati impreuna in varf de munte fara sa va planificati, ci brusc, fa-o sa rada, ofera-i spatiu si nu va pleca.

VENUS IN CAPRICORN

Cine e Venus? Planeta Iubirii.

Cum iubesc cei care au Venus in Capricorn: serios, asumat, matur. Venus e in casa lui Saturn aici, nu e loc de copilarit si nici de joaca, ci de sentimente pure, iubire sincera, pe termen lung.   Persoanele care au Venus in Capricorn sunt sobre, retinute, nu discuta despre viata lor privata si pot rezista mult timp fara sex, ceea ce le face loiale. In tinerete par persoane mai batrane, insa dupa o anunita varsta parca nu mai imbatranesc si isi mentin farmecul pana la finalul vietii.

Cum se stabilizeaza Venus in Capricorn? Prin stabilitate, siguranta, seriozitate. Cei cu Venus in Capricorn prefera relatiile de lunga durata, eventual o singura casnicie.

VENUS IN VARSATOR

Cine e Venus? Planeta Iubirii.

Cum iubesc cei care au Venus in Varsator: cu originalitate. Sunt persoane care se simt atrase de tot ce e nonconformist, misterios, extravagant, altfel sa zicem. Partenerii pot fi atat superbi cat si de-a dreptul urati, nu conteaza neaparat fizicul pentru ei cat sufletul, sunt orientati catre umanitate. Sunt persoane care cer si ofera libertate in relatii.

Cum se stabilizeaza Venus in Varsator: ofera-i independenta si lasa-i sa para ca sunt detasati. Raman singuri daca nu se simt constransi.

VENUS IN PESTI

Cine e Venus? Planeta Iubirii.

Cum iubesc cei care au Venus in Pesti: din tot sufletul. Pentru un nativ cu Venus in Pesti dragostea este scopul suprem, sensul vietii. Persoane extrem de senzitive, romantice, care idealizeaza partenerul. Exista si un cult al salvatorului aici, in sensul ca, initial trebuie sa simta un soi de compasiune ca apoi sa simta iubire, apoi efectiv se contopesc cu partenerul. La un moment dat nu mai stii cine e unul si cine e celalalt.

Cum se stabilizeaza Venus in Pesti: cu povesti romantice si declaratii sub clar de Luna.