Neptun Retrograd 25 iunie – 1 decembrie.  Nu stiu daca stiti sau ati realizat, dar fiecare in parte e un vanzator extrem de bun. Si nu, nu ma refer ca puteti vinde orice, ci fiecare vinde extrem de bine catre sine, si anume… iluzii, convingeri.

De fiecare data ne putem autoconvinge ca o anumita situatie nu ne afecteaza, desi adevarul este fix opusul. Implicit, cred si este strict parerea mea, ca pe langa faptul ca nu suntem constienti de raul pe care efectiv ni-l facem, nu suntem nici echilibrati si impacati cu noi insine. Si cu alte cuvinte, suntem dispusi sa renuntam la noi pentru altii. Si pentru ce sau mai bine zis pentru cat timp? Stiti doar, mai devreme sau mai tarziu adevarul iese la suprafata, karma isi face datoria.

Neptun vrea sa ne scape de suferinta, insa noi intelegem gresit mesajul sau. Nu putem face asta prin a ascunde adevarul, ci din contra, e recomandat sa fim constienti, treziti la realitate, vii in propriile vieti. Evolutia nu e mereu usoara, dar e esentiala. Da, adevarul nu e mereu pe placul nostru si uneori ne doare, dar decat sa stai in minciuna si sa traiesti cu speranta si sa suferi pentru ca nu intelegi de ce esti in situatia x, mai bine accepti realitatea si evoluezi, vindeci. Doar TU o poti face pentru tine, nimeni altcineva.

Neptun e stationar o saptamana, incepand cu 25 iunie, si va mai fi o saptamana cand isi va relua mersul direct, in decembrie.

Neptun este Guvernatorul Pestilor, semn de apa, care se bazeaza pe feeling, este Planeta Providentei sau a Lui Dumnezeu si are legatura cu TOT ce nu se vede, dar se SIMTE, are legatura cu spiritualitatea, cu visele, cu energia.

Neptun e planeta lenta, se misca foarte greu si se simte mai ales la nivel mondial. A intrat in semnul de domiciliu in 2011, iar momentan se afla la inceputul decanului trei, va mai sta in Pesti pana in 2026.

Daca facem o retrospectiva, vedem semnalele date de Neptun, multa lume a inceput sa se apropie de spiritualitate, yoga, reiki, astrologie, numerologie, taratologie. Si bine facem. Inceopem sa credem si sa discutam despre energii. Nu totul este de fapt energie?! 😊

Urmeaza si multe alte treziri pana in 2026, sa fim pregatiti sa le primim.  Neptun ne impacteaza personal cand face aspecte cu – Soare, Luna, Mercur, Marte, Venus.

Neptun aduce in vietile noastre credinta, bunatate, insa aduce si iluzie si ceata, denaturarea adevarului sau a realitatii.

Ca sa traim in acord cu vibratia lui Neptun e cazul sa iertam, sa rezolvam situatiile asa cum vin catre noi, fara sa denaturam realitatea, fara sa ne vindem gogosi. In caz contrar, suntem anxiosi, frustrati, nefericiti, neimpliniti, departe de propriile persoane si vieti, departe de menirea pe care o avem.

Cand Neptun retrogradeaza, fix atunci – ACUM ADICA –  este momentul cand ceata se ridica si incepe sa se faca lumina. Avem situatii grele, blocaje, simtim ca nu mai vedem luminita de la capatul? Neptun ne da o mana de ajutor, dar NOI trebuie sa actionam conform realitatii reale, nu a realitatii pe care ne-am tot spus-o.

Daca avem dependente reusim sa scapam de ele, daca avem iubiti si ii vedem cum vrem, nu cum sunt, adevarul o sa vina peste noi. Nu spun ca o sa fie usor, o sa ramanem vulnberabili si descoperiti, dar e calea cea buna. Si corecta.

CE E RECOMANDAT SA FACEM:

* sa lucram partea spirituala prin astrologie, ca e cu mine sau altcineva, dar sa o lucram. As fi onorata si recunoscatoare sa ma alegi, evident, si te rasplatesc cu TOT ce am mai BUN.

* sa facem yoga, sa invatam sa ne echilibram prin tehnica respiratiei

* sa notam tot ce visam. Sunt mesaje de la Divinitate sau ale subconstientului. Indiferent de unde sunt, e cazul sa gasim solutii la ele

* sa facem cursuri de inot

* sa ne activam credinta si credintele proprii. Sa alegem in ce vrem sa credem si sa ne manifestam

* sa mergem in vacante si sa petrecem timpul in aer liber, sa ne conectam cu radacinile si natura

* sa facem cursuri de muzica

* sa ne conectam cu creativitatea

CE E INDICAT SA EVITAM

* sa nu devenim dependenti de nimeni si nimic

* sa nu ne apucam de fumat, baut, drogat

* sa nu avem senzatia ca daca atragem oamenii toxici ii putem salva