BERBEC

Voi veti simti nevoia sa va afirmati in plan social, dar si profesional. Daca simti nevoia sa schimbi ceva in cariera, acum e momentul sa te gandesti ori chiar sa actionezi. Da dovada de ambitie si profesionalism, urmeaza-ti instinctul si dorinta.

TAUR

Toata munca pe care ai depus-o in ultima perioada o sa fie rasplatita. Ai invatat si ai examene? Probabil le vei lua cu brio. Apelati cu incredere la profesori, astrologi, psihologi, e un moment in care e cazul sa lucrati si cu partea spirituala.

GEMENI

Karma se simte la voi, vine si iti da sau iti ia, in functie de decizii si parcursul de pana acum. Nu va speriati, priviti totul ca pe o eliberare. Intrebati-va, ce mai e de reglat? Aveti afaceri sau bani de recuperat? Sa-r putea sa rezolvati situatii extrem de vechi. Posibil sa revina si foste iubiri. Atentie la ce alegeti. Karma da si teste.

RAC

Voi veti afla ceva ce era de neaflat pana acum. Secretele ies la iveala, oamenii va arata adevarata fata, mai ales partenerii de viata. In sinea voastra stiati adevarul, e momentul revelator pentru a va comporta ca atare si in conformitate cu realitatea.

LEU

Pe voi Luna Plina va impacteaza fix in domeniul unde ati oscilat pana acum, locul de munca, rutina, sanatatea. Pare ca nu va gasiti mereu drumul, dar nu este asa, rabdare si luati decizii sanatoase. Cum? Raspunsul e in interiorul vostru. Lucrati si cu partea spirituala pentru echilbru.

FECIOARA

Tot ce ai sadit in ultima jumatate de an, rasare acum, culegi roadele, te bucuri de rezultate. Pot aparea noi iubiri, copii sau despartiri, depinde de stadiul in care te afli. Cauta-ti pasiunile, fa ceva cu ele, investeste in tine.

BALANTA

Daca vrei sa iti schimbi casa, chiria, e un moment bun. Voi veti vedea relatiile din familie asa cum sunt, reale, fara sa mai bagati sub pres conflictele. Luna Plina va invita sa rezolvati cu maturitate tot ce nu va e confortabil.

SCORPION

Mare atentie la tot ce trebuie sa semnati – contracte de casa, masina, pentru job. Absolut orice. S-ar putea sa nu va avantajeze anumite clauze, daca le observati, le puteti renegocia. V-ar prinde bine si o vacanta de cateva zile. Va clarificati si in legatura cu ceva acte cu rudele.

SAGETATOR

Pe voi planul material va solicita cel mai mult. Va faceti planul cum sa va asigurati confort, siguranta, evolutie. Poate sa apara o oferta super avantajoasa daca aveti ochi sa vedeti. Nu va aruncati cu capul inainte, cumpatare si echilibru.

CAPRICORN

Personalitatea ta e pusa sub lupa si arata lumii fix cum e, cu bune sau rele. Si tu ai datoria morala de te a te accepta si corecta. Poate vrei sa faci o schimbare de personalitate, lucreaza cu o persoana avizata, fie psihic /spiritual. E un moment bun si pentru o schimbare de look.

VARSATOR

Luna Plina va aduce multe vise, sunt mesaje din subconstient, semnale ca aveti situatii de rezolvat. Incercati sa faceti o introspectie, poate va dati seama ce anume. Legatura cu subconstientul este foarte puternica in perioada aceasta. Nu va speriati, incercati sa ramaneti optimisti. Accentul se va pune pe viata intima, pe secretele voastre.

PESTI

Ai un ideal, un scop? E momentul sa vorbesti despre el, poate chiar sa il impartasesti. Daca aveti un ONG e un moment prielnic sa lucrati la el, sa cooptati cat mai multi oameni, sa va ajute. Puteti face si voluntariat. Totodata e posibil si sa iesiti din anumite organizatii, poate nu mai e locul vostru acolo.