Marte e planeta care ne arata actiunile, modul in care facem chestii, energia pe care o avem, inclusiv cea sexuala. Marte reprezinta ambitia, ne da vitalitate.

Leul este semn de foc, vrea sa straluceasca, sa se impuna, sa aiba atentie. Are spirit de initiativa, inima mare si generozitate. Si, Leul iubeste distractia. Asa ca, vin vremuri bune.

Cand Marte tranziteaza semnul Leu, ne va impacta in primul rand la energia pe care o folosim in viata de zi cu zi. Unii sunt avantajati, cum sunt zodiile de foc – Berbec, Leu, Sagetator, sau semnele de aer – Gemeni, Balanta, Varsator. Cititi atat la Ascendent, cat si la zodie.

BERBEC

Marte in Leu va ajuta, va da vitalitate, puteti face ce nu ati mai facut de foarte mult timp. Marte e guvernatorul vostru si veti fi dornici sa flirtati,  sa cuceriti sau de ce nu, sa va lasati cuceriti. Sunteti mai jucausi chiar si in relatii.

TAUR

Marte va aduce tot felul de provocari. Sa va rearanjati casa, sa cumparati una, sa va relocate. Va energizeaza relatiile de familie cu parintii, ori cu sotia / sotul. Veti planifica si concedii, dar va poate aduce si exces de zel. Fiti atenti si la relatia cu partenerul de viata. Nu exagerati cu dorinta de a va impune.

GEMENI

Plimbari, dor de duca, evenimente, nunti, botezuri, petrecere sa fie cu mare bucurie! Atentie la cheltuiei, nu lasati tot salariul la mall. Veti socializa mai usor, legati prietenii, cunoasteti oameni si sunteti buni la a sustine interviuri.

RAC

Marte voua va da curajul de a va planifica si cheltui banii. Ori va poate activa ambitia de a schimba jobul sau de a va impune in fata sefilor cat sa cereti o marire de salariu. Profitati de perioada aceasta care va da vitalitate. Lucrati si cu sinele, puteti avea clarificari.

LEU

Voi aveti energie cat pentru toata lumea. Orice plan va faceti, va iese, insa cu munca si perseverenta. Actionati si nu lasati nimic pentru maine. Aveti incredere maxima in voi, insa nu fiti aroganti sau orgoliosi. Veti straluci in perioada urmatoare.

FECIOARA

Fecioarele vor liniste si singuratate. Va interioriati, poate va implicati in problemele celor de langa voi. Fiti cu bagare de seama, apar de te miri unde si dusmanii ascunsi. Nu e o perioada simpla pentru voi, poate veti avea multe constientizari si deja-vu-uri.

BALANTA

Voi o sa iesiti cu prietenii, cu gasca, sunteti in centrul atentiei si cu cei dragi in dreapta. Aveti si energie sa va setati scopuri pe termen lung. Planificati, e de bun augur. Daca aveti energia scazuta in cuplu, e momentul oportun sa reaprindeti flacara.

SCORPION

Energie pentru a investi in cariera si statut, asta primiti de la Marte. O pozitie foarte buna, insa atentie la cat de autoritati sunteti. Sa nu exagerati, agresivitatea nu e sanatoasa, nu e in regula nici sa fiti prea drastici. Imprieteniti-va cu diplomatia. In cuplu o sa fiti pasionali.

SAGETATOR

Calatori in lumea larga, asta visati sa fiti. Marte va da energie cat pentru zece. Experiente noi in care puteti invata va asteapta, fix ce va place. Se activeaza si credinta si credintele personale. Fiti atenti si renuntati si le ce nu va mai foloseste. Atentie a nu exagerati cu flirtul si iesirile din décor.

CAPRICORN

Va treziti implicati in planurile altora. Nu va face placere, dar se mai intampla sa va spuna sotul ca e nevoie sa mergeti la o nunta a unui fost coleg de facultate. Va dati ochii peste cap, va luati rochia buna si asta e. O sa va setati sa faceti rost de bani pentru a va atinge niste scopuri. Puteti avea parte si de aventuri strict sexuale.

VARSATOR

Atentie la casnicie sau relatia cu partenerul. Il veti domina, sunteti bossy, nu prea aveti rabdare sa mai ascultati. Nu uitati ca nu detineti adevarul absolut. Mai degraba plecati in vacanta sau faceti sport sa va consumati nervii. Cunoasteti oameni noi in vietile voastre, iar profesional apar oportunitatile.

PESTI

Va treziti energizati de la prima ora. Si in tot ceea ce inseamna rutina, inclusiv la munca, veti fi mai autoritari. NU va obositi, nu exagerati cu responsabilitatea. Luati-va vacanta si va recomand sa va faceti analizele anuale.