In astrologie lucram cu predispozitii, tendinte. Totul este ENERGIE! Daca invatam sa lucram cu ea, ajungem la alt nivel de spiritualitate, autocunoastere, autotransformare. Nimic nu e intamplator. Absolut nimic. Iti deschid harta si iti spun cand au divortat parintii tai, cand te-ai indragostit prima oara, cand te casatoresti sau vei ramane insarcinata. Nimic nu e intamplator.

Ce afli cand iti faci harta natala sau astrograma? Enorm de multe lucruri. De unele esti constient, de alte nu. Cu alte lucrezi. Depinde strict de tine ca OM si de propria evolutie.

Astrologia e mana in mana cu psihologia, iti arata tiparele, cunoasterea, bucuria, lipsurile. Toate se vad, dar mai ales cele care te impacteaza puternic. In bine sau in rau. Fii cea mai buna versiune a ta, alege ce iti doresti, nu iti spune ca ”asa a fost sa fie”. Nu, nu, asuma-ti, asa ai ales inconstient. Conecteaza-te cu sinele tau superior. Evolueaza, iesi din zona de confort!

In primul rand este ideal sa te cunosti, sa te accepti, sa te iubesti fix cum esti, cu bune si nebune, iar pe cele din urma sa le autotransformi in versiunea ta cea mai buna. Tu dai culoare vietii, tu esti propriul stapan si singura persoana care poate decide cum isi aseze calea catre Destin. Da, venim in aceasta lume cu o soarta, insa drumul pe care il parcurgem, il putem alegem. Fiecare cu lectiile sale.

Ce iti ofer daca ma primesti in viata si ma lasi sa te ghidez:

Autocunostere. Evolutie. Echilibru. Liniste. Implinire

Pornim in calatorie si incepem cu propria personalitate, Soarele, (vitalitatea ta, semnificator al vointei) casa in care se afla, si aspectele pe care le face. Ce fel de copilarie ai avut, ce fel de relatia ai cu parintii tai? Dar ei, ce relatia au avut si ce ai preluat inconstient si aplici in prezent? Cine esti tu, copilul de altadata sau omul de acum? Ce tipar ai, ce personalitate?

Luna ne vorbeste despre legatura cu memoria subconstienta si emotiile pe care le ai, despre legatura cu mama ta, ne indica ce fel de sotie esti. Aspectele ne arata fix starea ta emotionala. Esti echilibrata, linistita, simti ca te manifesti, iti arati sau nu emotiile? De ce da, de ce nu, analizam impreuna. Spargem tipare, reechilibram. Ajungem la stabilitatea de care ai nevoie.

Mercur imi arata modul in care gandesti si cum reusesti sa verbalizezi. Te faci inteleasa ca persoana, transmiti corect mesajul pe care il vrei? Intelegi ce ti se spune sau mai degraba esti visatoare si percepi oamenii cum vrei tu. Mercur e retrograd in harta ta? Ce e de facut, o sa vezi in discutie/harta.

Venus e planeta care ne indica ce fel de sentimente avem, cum iubim, cum vrem sa fim iubiti. Ne arata placerile, bunul gust, legatura cu arta. Ne indica si cum facem bani. Le analizam pe toate. In harta unui barbat, ne arata ce fel de femeie il atrage. Hai sa povestim, sa vezi ce e de facut.

Marte ne vorbeste despre actiunile pe care le faci, esti un om lenes si delasator sau esti gata de actiune, energic, ambitios? In harta unei femei, Marte ne arata ce fel de barbat o atrage. Cum sa fie, de ce, cand, ce are nevoie, ce isi doreste. Avem multe de discutat.

Jupiter ne arata abundenta, este Marele Benefic, norocul, credinta si credintele. Faci diferenta intre ele? Dar intre tiparele tale si cele preluate din copilarie? Si totusi, cu Jupiter e tricky. Nu aduce mereu doar chestii bune. Iti povestesc in detaliu.

Saturn este Procurorul Zodiacului sau Seniorul Karma. Ne indica si ne cere maturitate, stabilitate, organizare. Nu va accepta sa il infrunti altfel decat in termenii sai. Lectiile lui sunt foarte dure, asa ca ar fi bine sa ii asculti energia. Cand e pe vibratie joasa, iar tu nu esti pe drumul tau, iti impune limite, iti aduce durere, suferinta. Saturn raspunde si de timp.

Uranus este copilul rebel al zodiacului, cel putin asa ii zic eu. E impredictibil si iti da sau iti ia brusc – situatii, oameni, iubire la prima vedere. Si de bine si de rau, da? Raspunde de timpul trecut si de cel viitor si de sistemul nervos. Daca ai crize de nervi, intra Uranus in actiune, daca le manifesti sau nu, e alta discutie si alt aspect.

Neptun e iubirea universala, empatia, spiritualitatea. Ofera bunatate, compasiune, dependente, iluzii, indecizie. Depinde ce aspecte face si in ce casa se afla.

Pluto aduce crize existentiale, autotransformare. Nu e mereu usor, dar niciodata varianta ta mai buna nu o sa vina de la sine, ci prin munca. E ca pasarea Phoenix, te ajuta sa renasti, sa ai putere. Sa fii putere, dar e nevoie sa stii sa o manifesti. Si cum si cand, evident.

Cu recunostinta, AstroLov