Trecutul trebuie aliniat prezentului incat viitorul sa fie promitator. 

O Eclipsa Solara are loc atunci cand Soarele si Pamantul se aliniaza, iar Luna sta intre cei doi astri. Practic, Luna arunca o umbra pe Terra, iar Soarele, acoperit fiind, se vede ca si cum are un urias inel in flacari. Aceasta priveliste se vede in anumite zone ale Pamantului, nu si in Romania.

Eclipsa de Soare are loc cand e si Luna Noua, ceea ce inseamna NOI INCEPUTURI, fiind in stransa legatura cu Nodurile Lunare. Si, ca sa ajungem la aceste minunate inceputuri, avem nevoie de directie. Fiecare sa isi aleaga drumul si sa faca ceva in sensul acesta.

Aceasta Eclipsa este o continuare a celei din mai, doar ca are alta abordare. Perioada este asociata mai degraba cu o devitalizare, lipsa de energie, somn, stari melancolice. E cazul sa ne redresam pentru a intra pe fagasul vietii.

Cei care nu sunt pe linia lor de Destin sunt impactati, ca niste copii care sunt luati cu forta de la joaca pentru a merge sa isi faca temele. Chiar daca plang initial, o sa le prinda bine in viata. Schimbarile oricum ar fi, au loc. O sa trecem la alt nivel energetic, alt nivel de constiinta. Scopul: sa devenim cea mai buna varianta a noastra.

Eclipsa are loc in Gemeni, semn care tine de comunicare, invatare, curiozitate, informatii. Numai ca, Guvernatorul Gemenilor, Mercur este retrograd si ne invita la interiorizare, inca e timp sa analizam ce ne place, ce ne trebuie, ce e de facut, ce e de schimbat si tot asa. Sa ne folosim de curiozitatea Gemenilor.

Eclipsa are loc in casa a 9-a a sagetatorului care tine de inalta cunostere. E momentul evolutiei, cautati-va propria filosofie. Citit, invatati, calatoriti. E momentul sa va deschideti mintea si sa iesiti din tipare.

Trecutul trebuie aliniat prezentului incat viitorul sa fie promitator. Nu va speriati daca REapar situatii din trecutul indepartat. E momentul lor de reglaj. (Mercur retrograd)

Totoadata, atentie, avem Mercur cuadratura Neptun, s-ar putea sa ne simtim mai apasati de situatii, suparari, care de fapt nu sunt reale, ci mai mult ni le inducem. E posibil mai degraba sa va simtiti in ceata, sa nu stiti ce sa faceti, ce sa alegeti si tot asa. Nu luati decizii pana in 12 iunie, si totul o sa fie bine, o sa vedeti. Dar GANDITI-VA ce planuri aveti.

In curand apar oportunitatile, joburi, statut, relocare, redefinirea vietii. Schimbarea sta in mintea noastra. Mercur ne guuverneaza mintea si modul in care comunicam, iar Nodul Nord ne indica Destinul,calea, menirea.

Neptun e singurul care ne pune ceva bete in roate, el ne da iubirea universala, dar si iluzie, ceata. Totodata ne indica fricile, toxicitatea, durerea, sacrificiul. Sa scapam de ele. Sa iertam, sa ne gasim calea.