VENUS in RAC- 2 iunie-26 iunie. SA LUCRAM CU EMOTIILE SI EMPATIA

Ce face VENUS? Cu ce se ocupa? In primul rand ne arata cum iubim, cum simtim, ce calitati avem legate de creativitate. Tot Venus este denumita si Micul Benefic, ne mai arata cum stam cu banii. Partea sa de Taur, ne arata cum stam cu simtul valorii, al posesivitatii, cum dorim sa atingem inavutirea. Partea sa de Balanta ne arata cat de mult bun gust si echilibru avem, iar partea de Scoprion ne face sa fim extrem de patrunzatori si profunzi. Si tot asa. Pentru fiecare om, Venus se afla intr-un anumit semn si casa. Nu toti suntem la fel, nu toti iubim sau simtim la fel.

Planeta Venus este acum este in tranzit in Rac si ne arata si cum ne poate impacta energia. Totusi, cei care au planeta Venus in Rac in harta natala, incheie un ciclu si incep altul.

Venus ne indica calea pe care trebuie sa o luam sau ne arata unde avem nevoie de iubire ori unde e cazul sa oferim in urmatoarea perioada.
Racul este semnul care ne vorbeste despre nevoia de a avea siguranta emotionala, despre un loc drag si cald numit ACASA. Iubirea inseamna si acasa.

Pentru fiecare la el acasa e altfel, e diferit, si e normal sa fie asa. Unii se simt bine in propriile case, altii nu. Tu cum te simti la tine acasa? In functie de raspuns, fa o introspectie si identifica acel ‘de ce’?

Venus in Rac ne arata empatia, emotia, sensibilitatea. Cu Venus aici putem sa plangem din orice sau chiar din nimic. Nu va abtineti, pur si simplu dati afara emotiile acumulate.

Tot in perioada aceasta puteti face tot felul de conexiuni cu familia sau va reamintiti (pentru ca e si Mercur retrograd si orice e cu RE functionaza), tot felul de amintiri din copilarie. Poate o sa va fie dor. Pe altii poate o sa va doara. E si un bun prilej de a vindeca niste dureri legate de casa sau stabilitatea emotionala – pe care ati avut-o sau nu. Venus in Rac ne mai vorbeste despre relatia cu mama, primul si cel mai important om din viata, de care am fost dependenti.

De aceea, Venus in Rac ne indeamna sa fim grijului fata de cei dragi, mamosi, ca atunci cand eram ingrijiti copii fiind. Sa nu exageram totusi, sa nu ajungem la randul nostru dependenti.

Venus in Rac ne va invata sa ne exteriorizam sentimentele, sa fim bucurosi sau tristi, sa radem ca un copil sincer, sa plangem, sa fim naivi. Pe de o parte as spune ca Venus in Rac ne da voia sa fim copiii de altadata. Cu bune si rele. Cu zambete si cazaturi si furisat in miez de noapte la joaca cu ceilati copii sau la prima iubire.

Luna are si ea un aport mare pentru ca este Guvernatoare Racului. Asa ca si emotiile ies la suprafata in diverse forme – emotivitate crescuta, timiditate, hipersensibilitate, crize de nervi sau de ras, plans, indecizie.

Racul mai trece si de la o extrema la alta, si probabil si noi in anumite momente. Putem Relua legatura cu parintii si discuta anumite situatii care ne-au marcat in copilarie, ori ne va lua dorul de casa parinteasca si mergem in vizita.

Tot in aceasta perioada putem sa fim foarte romantici, sa acordam importanta partii noastre feminine mult mai mult. E o perioada excelenta pentru casatorie, pentru a fi sustinute parteneriatele de orice fel, relatiile de afaceri chiar pentru ca aduce intelegere si empatie Venus.

Venus in Rac simte intens, asa ca sa nu va mirati daca aveti emorii si sentimente intense.

ASPECTE IMPORTANTE

2 – 10 IUNIE – Venus in Rac face trigon cu Jupiter si e un mare noroc si beneficiu. Jupiter e planeta bunastarii, norocului si abundenei, este Marele Benefic. Sa profitam de tot ce vine spre noi.

9 IUNIE – Venus sextil Uranus – decii imprevizibile, impredictibile, originale si nonconformiste

16 IUNIE – Venus trigon Neptun – creativitatea e la cote maxime. dati dovada de empatie si faceti neaparat fapte bune!

19 IUNIE – Venus opozitie Pluto – stare interioara apasatoare, impulsivitate, aproape de a exploda. Pluto raspunde de moarte si renastere, evolutie. Atentie la relatii si bani.

photocredit: iambrandon747