Mercur e retrograd de azi pana in 22 iunie. Vo avea trei saptamani in care ne putem axa pe dialog interior cu propria persoana incat sa ne REEevaluam planurile, deciziille.

Nu va panicati de Mercur retrograde, primiti-l ca pe un prieten caruia ii deschideti usa, apoi il invitati la o cafea, purtati un dialog de maxima sinceritate cu propria persoana. Esti bine unde esti, cum esti, de cat timp esti Ce planuri ai? Doar gandeste-te la situatia in care te afli nu lua decizii in urmatoarea perioada.

Totodata Mercur este Regentul Karmic al Nodului Nord. Soarele e in conjunctie cu Nodul Nord, ca atare au loc tot felul de intamplari, povesti, situatii cu descarcare karmica, echilibrare.

Mercur e in conjunctie cu Venus si e momentul in care va veti intoaarce catre iubirile din trecut. Ori simtiti nevoia sa aveti o discutie pentru a intelege sau inchide o relatie, ori va cauta fostii. Ceva se va intampla cu siguranta. Sau puteti sa cheltuiti bani, sa ii pierderi Depinde de harta.

Tot in perioada aceasta puteti sa auziti efectiv despre o persoana din trecut diverse barfe. Informatia vine catre voi ca o incheiere a unui ciclu karmic. Mercur este guvernatorul Gemenilor si Fecioarelor, se ocupa cu gandirea, informarea si comunicarea. Asa ca, discutia chiar daca e neimportanta, vine sa incheie ceva in viata voastra.

Acordati maxima importanta in perioada urmatoare informatiei. Verificati de doua ori ca s-a inteles mesajul vostru, intrebati de trei ori daca ati inteles bine o situatie. Evitati sa cumparati electronice sau orice alte bunuri cu valoare mare. Daca nu aveti cum, verificare si reverificare. Cititi extrem de bine contractele, asigurati-va ca le intelegeti.