Saturn a retrogradat in Varsator de azi, 23 mai pana in 10 octombrie.

Saturn raspunde in Astrologie de timp si de activitati finaciare, de Karma. Cine se plangea ca timpul nu ii ajunge, ca trece foarte repede, acum se poate bucura. Totul o sa incetineasca, uneori o sa simtim ca efectiv ceasul nu isi schimba ora. Fiind totusi o planeta care se misca greuu, nu o sa simtim la fiecare pas asta, ci cand si cand. Este o invitatie a lui Saturn la introspectie.

Saturn in Varsator are legatura cu umanitatea, cu gastile de prieteni, cu viziunea. Nu mai e cazul sa fim limitati ci sa exploatam si exploram. Sa incercam, sa simtim, sa alegem, dar cu maturitate.

Trecutul este important, pe el se cladeste prezentul, dar in acelasi timp, Saturn ne cere si sa fim seriosi, organizati, maturi. Sa fim intelepti. Ca atare, e posibil ca fostele relatii sa fie reluate, fostii angajatori sa va faca din nou oferte sau sa va ceara ajutorul. Reapar fostii prieteni din copilarie, adolescenta, cei care poate au disparut din peisaj la un moment dat.

Saturn, Lordul Karmei, Marele Profesor, Procurorul Zodiacului ne da teste peste teste. Ce vrea sa vada? Daca ne-am invatat lectiile.

Asa ca, ganditi-va de doua ori inainte sa luati decizii. La finalul anului vine exemenul saturnian. Cine nu il trece, o sa sufere foarte tare.

Cat timp Saturn e retrograd, e o perioada buna, iti da sansa sa inveti ce nu ai avut timp. E nevoie sa facem si curat in trecutul nostru, sa facem loc pentru o noua cale, un nou drum, un nou inceput. Sa invatam sa comunicam sincer, cu blandete, dar sa impunem si limite sanatoase.

Cei mai impactati sunt Varsatorii si Capricornii sau cei cu Ascendent in cele doua semne. Oricum, in harta fiecare il are si pe Saturn, daca va stiti casa in care se afla, inseamna ca acela este domeniul in care veti fi testati.