Jupitr intra in Pesti, mare bucurie si vindecare. va sta aici doua luni si jumatate! Sa facem fapte bune! Inainte de a va spune cateva cuvinte despre fiecare zodie si tranzitul lui Jupiter, tin mult de tot la urmatorul anunt.

Vreau sa fac un curs despre Soare, Luna si cele 8 Planete in semne si case. Va costa 100 de lei, va dura trei ore. Il voi face live pe Instagram, intr-un grup la care vor avea access doar cei care se inscriu, iar inregistrarea o voi salva. Asta in caz ca nu sunteti prezenti, gasiti toate informatia. Oricum, ca de obicei, eu raspund la intrebari in privat si putem relua informatiile neclare. Banii vor fi donati de fapt TOTI, jumatate catre o cauza pe care o dezvalui, este o persoana fizica, dar voi atasa dovada platii, iar cealalta jumatate catre o Asociatie. La fel, voi atasa dovada platii, ori chiar virati voi banii direct acolo. Detaliile le anunt in timp. 

Cursul va avea trei ore, facem ori o singura sesiune, ori trei sedinte de cate o ora. Stabilim din mers in functie de ce situatii apar. Important e sa FIM BUNI!

Daca va pasioneaza Astrologia si vreti sa va intelegi energiile, tendintele, si totodata vreti sa faceti si o fapta buna, inscrieti-va, ori macar dati un share, asta chiar nu costa nimic. Undeva in Universul acesta e un copil care chiar are nevoie de ajutor.

Va las cateva cuvinte despre tranzitul Marelui benefic in Zodii! Sa va uitai la ascendent, dar si la Zodia voastra.

BERBEC

Jupiter va protejeaza si va aduce un noroc chior. Orice situatie veti intampina, iesiti basma curata, aveti protectia Universului.

TAUR

Atragi prietenii de partea ta, reusesti in sfarsit sa te vezi cu ei, sa va distrati poate ca pe vremuri. E momentul sa faci planuri, sa stabilesti scopuri pentru tine pe termen lung.

GEMENI

Pentru voi Jupiter a pregatit multe oportunitati in cariera sau statut. Poate sunteti avansati la job, poate va recuperati, recastigati relatia cu tatal, poate vindecati ceva rani. Oricum, axati-va pe cariera sau statut.

RAC

Voi e posibil sa fiti calatori in lumea larga, ori va apucati de cursuri pe care vi le doreati de mult timp,dar din doverse motive nu le-ati facut. Puteti recomanda si partea spirituala. Chiar va astept la cursul pe care il tin. Daca veti avea examene in perioada urmatoare o sa aveti noroc.

LEU

Jupiter va aduce noroc de bani, dar nu marire de salariu, ci sub alta forma. Poate apar oportunitati in care mosteniti bani ori puteti lucra excelent cu banii altora. Ce-i drept ii cam imnultiti daca sunteti sinceri si pusi pe treaba.

FECIOARA

Va casatoriti, poate va gasiti mai multi parteneri si nu stiti ce sa alegeti. La voi e bogatie pe casa parteneriatelor. Alegeti intelept si sincer si veti primi o rasplata pe masura. Daca aveti afaceri, veti incheia contracte generoase. Oricum, castigati si bani.

BALANTA

Voi vreti munca si iar munca. Si veti avea noroc fix cum va doriti. Jupiter vine si va da energie si generozitate. Atentie la sanatate, sa nu aveti probleme cu ficatul de la oboseala.

SCORPION

Sunteti romantici, creativi, decideti ca e momentul sa faceti un copil, apar chestii interesante. Orice va propuneti se va realiza. Sunteti norocosi, dar nu uitati sa fiti generosi si voi.

SAGETATOR

Guvernatorul vostru, protectorul va aduce expensiune in familie. Poate vreti o casa mai mare, poate vreti sa va vedeti rudele si simtiti ca va e dor si ii vizitati. Ori poate petreceti mai mult timp cu mamele.

CAPRICORN

Sunt atrasi oamenii de voi, fiti scociabili, bucurati-va de tot ce va apare in cale. Pana in 25 mai daca aveti de semnat contracte, de facut cumparaturi etc, aveti drum liber.

VARSATOR

Jupiter voua va aduce o valorizare a propriilor talente, analizati cu incredere ce talente aveti si puneti-le in valoare. Puteti cere cu incredere sefului chiar si o marire de salariu. O obtineti, dar atentie, daca o meritati.

PESTI

Sunteti norocosii zodiacului in urmatoarele doua luni. Veti fi optimisti, primiti daruri multe, chiar si cateva kilograme in plus. Aveti sansa sa va vindecati rani adanci si sa evoluati spiritual. Noroc senzational veti avea.