Daca la Luna Noua in Taur am indemnat sa FIM, acum spun si BUNI!

Jupiter, Marele Benefic, Planeta generozitatii, bunatatii, a norocului schimba semnul, va placa din zodia Varsator pentru doua luni si jumatate, va intra in Pesti, unde e coguvernator.

Ehe, vin vremuri bune, vedem luminita de la capatul tunelului, avem speranta si incredere si nu in oricine ci in Divinitatea care ne va vindeca ranile, ne oblojeste sufletele.

Jupiter este cea mai mare planete din sistemul solar si are energie buna, este Zeus in Astrologie.

Pestii sunt semnul care arata divinitatea, creativitatea, arta, vindecarea. Cu Jupiter aici se vor activa toate dorintele noastre interioare de a face bine, de a ne face bine, de a ne vindeca, de a-i vindeca pe altii. Jupiter reprezinta abundenta, iar Pestii guverneaza spiritualitatea, relgia, amadoua au legatura cu credinta. E momentul, ne anunta Universul, sa ne trezim spiritual.

Va indemn sa faceti fapte bune, opere de caritate, sa ajutati, apoi Universul asta o sa va ofere. Primim ceea ce suntem in interior. Nu e de ajuns sa oferi un covrig cu gandul ca maine primesti tu. Nu asa functioneaza. Trezirea spirituala e profunda.

Si cum vreau sa fac fapte bune, si am nevoie de ajutorul vostru. poate ne ajutam reciproc.

Am facut voluntariat la Marie Curie, sectia Oncologie. Nu e de dorit nici in vizita sa ajungeti acolo. Si faza e ca desi ma duceam sa ofer, tot eu am primit. Incredibil, nu? Am primit atata speranta si bunatate ca m-am vindecat de ceea ce ma durea groaznic de tare. Primim ce suntem, v-am mai zis.

Toate se aseaza fix cum trebuie si cand trebuie. Sa credeti si sa sperati si sa faceti TOT ce tine de voi in perioada urmatorea si pentru altii. Si asta vreau sa fac in continuare, sa cred, sa sper si sa ofer.

Vreau sa fac un curs despre Soare, Luna si cele 8 Planete in semne si case. Va costa 100 de lei, va dura trei ore. Il voi face live pe Instagram, intr-un grup la care vor avea access doar cei care se inscriu, iar inregistrarea o voi salva. Asta in caz ca nu sunteti prezenti, gasiti toate informatia. Oricum, ca de obicei, eu raspund la intrebari in privat si putem relua informatiile neclare. Banii vor fi donati de fapt TOTI, jumatate catre o cauza pe care o dezvalui, este o persoana fizica, dar voi atasa dovada platii, iar cealalta jumatate catre o Asociatie. La fel, voi atasa dovada platii, ori chiar virati voi banii direct acolo. Detaliile le anunt in timp. 

Cursul va avea trei ore, facem ori o singura sesiune, ori trei sedinte de cate o ora. Stabilim din mers in functie de ce situatii apar. Important e sa FIM BUNI!

Daca va pasioneaza Astrologia si vreti sa va intelegi energiile, tendintele, si totodata vreti sa faceti si o fapta buna, inscrieti-va, ori macar dati un share, asta chiar nu costa nimic. Undeva in Universul acesta e un copil care chiar are nevoie de ajutor.

Cu drag, AstroLOV