Tatuajele in ziua de astazi sunt super populare, unii le fac sa fie cool, altii marcheaza diverse situatii sau asa simt sa pastreze in amintire anumite persoane. Nici nu mai conteaza de ce, atat timp cat fiecare e liber sa faca ce vrea.

Si, totul a pornit din Antichitate. Inca din Egiptul Antic, oamenii se tatuau. Unii prin machiajul pe care il aplicau zilnic, altii prin zgarieturile pe care le faceau pe brate. Cele mai cunoscute sunt simbolurile care credeau ca ii apara de forte intunecate.

Daca vrei sa iti faci tatuaj, dar nu stii exact ce, poti pleca de la simbolul zodiei si energiei sale. Iata recomandarile mele:

BERBEC, semn de foc, cardinal.

Primul semn zodiacal, deschizatorul zodiacului, luptatorul, ambitiosul. Berbecul se arunca cu capul inainte, nu gandeste prea mult, e taios si nu are sub nicio forma rabdare. Isi asuma riscuri foarte mari, se plictiseste groaznic de repede. E ca un copil rebel care nu are stare. Asa ca, iubeste libertatea si ajunge lider. Are simtul umorului si o spontaneitate iesita din comun.

Guvernatorul este Marte, Zeul Razboiului.

Tatuaje: ceva ce inseamna libertate, spirit creativ, impulsivitatea, ambitia, creativitatea.

Recomandare: o pana care inseamna magie, creativitate, ambitie, inceput. arme sau tatuaje sangeroase, chipuri de oameni, capete.

TAUR, semn de pamant, fix

Taurul este al doilea semn zodiacal, e asemanat cu frumusetea, persoanele din acest semn deseori sunt frumoase si angelice, nu mergem catre zona sexy, au gropite si o conformatie armonioasa. Nativii sunt iubitori de arta, lux, opulenta, gurmanzi. Sunt caracterizati de incapatanarea, fixism, realisti si pragmatism. Pentru un Taur siguranta e esentiala.

Guvernatorul este Venus, zeita iubirii

Tatuaje: ceva ce are legatura cu frumusetea, luxul, opulenta

O sa vedeti multi nativi din semnul Taur cu tatuaje care au legatura cu ceva ce inseamna stabilitate si siguranta pentru ei. Chiar daca este transpus intr-o forma abstracta, inconstient duce catre zona de liniste interioara.

Recomandare: ceva colorat, inimi in toate formele, monede abstractizate, diamante si un semn care il duce catre zona de confort.

GEMENI, semn de aer, mutabil

Ai chef de vorba si glume bune? Cauta un nativ Gemeni si scoate-l la un pahar de vin. O sa iti incarci bateriile, o sa razi cu pofta si poate chiar ajungi la mare sau la munte. Nu-i nimic daca nu a fost planuit. Gemenii iubesc calatoriile si tot ce inseamna aventura. Totodata, fiind semn dual, se razgandeste des, asa ca, bate fierul cat e cald si daca ai stbilit ceva, spera ca si iese planul. Nativii semnului conduc foarte bine, iubesc sa citeasca.

Guvernatorul este Mercur, cel care raspunde de gandire si comunicare

Tatuaje: tot ce e in pereche/dublu – doi fluturi, doua flori, doi ingeri etc

O sa vedeti multi nativi cu mesaje cu sens dublu, nativii iubesc si se pricep la flirturi, mesaje motivationale sau cuvinte cu insemnatate aparte pentru ei.

Recomandare: fluturi datorita evolutie constante, mesaje personalizate.

RAC, semn de apa, cardinal

Racul este extrem de sensibil si emotional ca semn, simte profund emotiile celorlalti si ar vrea ca toata lumea sa fie o mare familie. Chiar si la job, nativii semnului vor incerca sa isi faca biroul un loc placut, familiar. Vor aduce probabil fotografii cu familia, iubitul, copiii, flori, lumanari sau parfumuri care ii duc cu gandul la propria casa, unde se simt in siguranta. Totodata, Racii sunt puternici in ciuda starilor emotionale care ii fac sa fluctueze, trec repede de la o stare la alta. Pentru un Rac e esentiala siguranta emotionala.

Guvernatorul este Luna, cea care raspunde de emotii si subconstient

Tatuaje: ceva ce are legatura cu propriul suflet, emotii, familie, casa in care locuiti, siguranta emotionala.

O sa vedeti multi nativi din semnul Rac cu tatuaje foarte profunde, in stransa legatura cu subconstientul lor. Pot fi tatuaje in absolut orice forma, dar evident, insemnatatea lor este una puternica.

Recomandare: O randunica avand in vedere ca ea este loiala toata viata unei singure pasari.

LEU, semn de foc, fix

Leul este considerat semnificatorul vointei in astrologie. Reprezinta propria identitate, nevoile, si mai ales dorinta de a fi in centrul atentiei. Sa apara Soarele, iar Leul sa straluceasca in capul mesei unde e inconjurat de supusi, poate cei din restul zodiacului. Eh, mai glumim, dar Leul asa viseaza si asa se comporta. Si stii cum e, esti cum te comporti, primesti ce crezi ca meriti. Leul, un minunat lider si generos, atat timp cat nu il calci pe orgoliu.

Guvernatorul este Soarele, semnificator al vointei

Tatuaje: ceva ce are legatura cu propria identitate, vointa, lider.

O sa vedeti multi nativi din semnul Leu cu tatuaje foarte profunde, in stransa legatura cu oamenii care i-au facut sa se simta ca niste regi. Pentru ei este esential sa ii faci sa se simta extrem de importanti, sa ii validezi, ca atare pot avea tatuaje sub orice forma, atat timp cat au mare insemnatate si sunt speciale.

Recomandare: Leu, coroana, Soare.

FECIOARA, semn de pamant, mutabil

Fecioara este intotdeauna ancorata in realitate, niciodata visatoare. Desface firul in patru, apoi in opt, si tot asa. Nu se opreste niciodata. Va cauta cele mai bune si rationale solutii la cele mai nesemnificative probleme. Tine catre perfectiune si astfel, singura isi pune o frana in ceea ce priveste fericirea din suflet. E conditioonata de acesta nevoie permanenta de a fi perfecta. E dornica sa ajute, se pune in slujba altor oameni cu drag si ii vindeca de dureri fizice si suflesteti.

Guvernatorul este Mercur, planeta gandirii si ratiunii

Tatuaje: semnul infinitului, flori, ceva ce are legatura cu partea practica.

O sa vedeti multi nativi din semnul Fecioara cu tatuaje practice, dar cu insemnatate aparte catre perfectiunea pe care ei o percep.

Recomandare: semnul Fecioara stilizat, semne geometrice, bucati de pamant, arbori ori citate profunde si in stansa legatura cu oameni importanti din vietile lor.

BALANTA, semn de aer, cardinal

Balanta e un bun mediator, justitiar. Un nativ Balanta te poate face cu capul doar din vorbe, cum se zice. Intotdeauna va avea argumente cand va discuta si probabil te va face sa ramai mult timp cu gandul la el/ea. Au un bun gust desavarsit, o eleganta aparte si niciodata nu se cearta. Prefara sa se retraga din discutie ori sa renunte. Ii poti vedea lucrand cu arta, frumosul, de aceea intotdeauna se imbraca super cool. Ori sunt designer faimosi, ori make-up celebri.

Guvernatorul este Venus, planeta iubirii

Tatuaje: nume, chipuri suprapuse, din doua fete sa se vada una singura, si tot felul de tatuaje colorate, dar extrem de bine armonizate ca si coloristica.

O sa vedeti multi nativi din semnul Balanta cu tatuaje care au o frumusete aparte. Chiar si cele ciudate te atrag sa le privesti. Sunt altfel, dar cu mult bun gust.

Recomandare: simbolul Yin si Yang si orice altceva ce are legatura cu echilibrul.

SCORPION, semn de apa,fix

Scorpionul este extrem de patrunzator si intuitiv. Este loial si dedicat din absolut toate punctele de vedere: emotional, sentimental, psihic si fizic, dar pana la proba contrarie! Stai linistit, nu ajungi sa minti un nativ Scorpion, se va prinde imediat. Intuitia minunata il va ghida. Si daca simte si nu are dovezi, va face de asa natura incat sa iti intinda o plasa in care vei cadea cu siguranta.

Guvernatori: Marte, Zeul Razboiului si Pluto, Zeul Mortii.

Tatuaje: scorpion, lup, paianjen, mistic, secretos

O sa vedeti nativi din acest semn zodiacal cu tatuaje care mai de care mei enigmatice, de neinteles pentru ceilalti.

Recomandare: o bufnita sau orice altceva orice ar putea duce cu gandul la intuitie, premonitie, secrete. Ceva care reprezinta si adevarul gol-golut.

SAGETATOR, semn de foc, mutabil

Sagetatorul este justitiarul, filosoful, generosul, profetul. Are o mare dorinta de a-si seta tinte, scopuri, (de aceea il vedem desenat cu varful sagetii spre inaltul cerului), pe care le va atinge. Singura necunoscuta e cand, dar cu siguranta daca isi doreste cu adevarat, va avea. Chiar daca intampina probleme, e ca atunci cand trage de arc in spate, insa isi va lua elan si va da drumul sagetii si mai sus. Tot mai sus. E cel care va preda si va ii invata pe ceilalti, ofera sfaturi chiar daca nu i le ceri, are nevoie de libertate, e nomadul, calatorul. E spirit tanar si liber.

Guvernatori: Jupiter, Marele Benefic

Tatuaje: citate, dreamcatcher, tinta

O sa vedeti nativi din acest semn zodiacal cu tatuaje care exprima spiritul liber, dorinta de aventura si inalta cunoastere, ori citate filosofice pe care doar ei le inteleg.

Recomandare: semnul Sagetator, urme de pasi, sageata, tinta, nori

CAPRICORN, semn de pamant, cardinal

Capricornul este seriosul zodiacului. Omul care are cuvant si se tine de promisiune. Este workaholic in general, organizat si incapatanat pana in panzele albe. Scopul lui e sa ajunga in functii cat mai inalte, ceea ce va si reusi, insa in general, spre partea a doua a vietii. Se catara precum capra de munte, greu, dar sigur. Este extrem de abitios si perseverant.  De multe ori este mult prea serios si uita sa se bucure de viata. Ar trebuie sa invete sa aiba si suflet de copil.

Guvernatori: Saturn, Seniorul Karmei, Procurorul Zodiacului, Marele Malefic

Tatuaje: orice simbolizeaza ambitia, perseverenta, renasterea, reconstructia

O sa vedeti nativi din acest semn zodiacal cu tatuaje care exprima ambitia, dorinta de reusita, iar daca viseaza ceva va avea o anumita forma in mintea nativului. Ei au rabdare sa construiasca pic cu pic.

Recomandare: floare de lotus – simbolizeaza perseverenta, pietre, ceas, orice exprima timpul chiar si abstractizat.

VARSATOR, semn de aer, fix

Varsatorul este rebelul zodiacului. Este un semn greu de inteles in primul rand de ei si abia apoi de noi. Uranus, planeta care aduce tot ce e imprevizibil in viata noastra ii guverneaza. Totodata este liantul dintre trecut si viitor si raspunde de sistenul nostru nervos. Un Varsator nu uita si poate, de multe ori, inca traieste ancorat in trecut. Reuseste insa sa il impleteasca cu viitorul si devine original, avangardist. Multi nu tin pasul si nu ii inteleg in profuzime. Un Varsator are nevoie ca de aer de independenta. Daca il vrei in viata ta, ofera-i asta. Tot Varsatorii sunt ce care aduce inovatia in viata noastra.

Guvernatori: Uranus, planetea care aduce tot ce e imprevizibil in vietile noastre, si Saturn, Procurorul Zodiacului

Tatuaje: orice simbolizeaza impletirea trecutului cu viitorul. Tot felul de chestii abstracte, avangardiste, originale.

O sa vedeti nativi din acest semn zodiacal cu tatuaje care nu au nicio noima pentru noi, insa pentru ei pot simboliza diverse trairi intense. Ei sunt si cei care inventeaza si raspund de zona de IT.

Recomandare: dreamcatcher, aripi, recipiente cu apa

PESTI, semn de apa, mutabil

Pestele e un semn de apa, adica foarte emotional, se va baza intotdeauna pe ce simte. Este si semn mutabil, adica se razgandeste, e dual, incepe multe chestii si nu le termina. E muzical, creativ dincolo de cuvinte. E artistul desavarstit, cantaretul, pictorul genial. Nu sunt intelesi prea des, insa asa sunt oamenii geniali. Totodata sunt firi foarte ascunde sit e pot duce cu zaharelul in ciuda bunatatii de care da dovada. E alunescos si arata doar ce vrea el sa vezi.

Guvernatori: Neptun, planeta iubirii universale, Jupiter, Marele benefic

Tatuaje: orice are legatura cu apa sau creativitatea

O sa vedeti nativi din acest semn zodiacal cu tatuaje artistice, speciale, care exprima creativitatea dincolo de putere noastra de a intelege. Pestii se bazeaza pe ce simt, nu le cereti sa explice sau ceva rational

Recomandare: Trident, valuri, doi pesti

Cu drag, astroLov