Incepand de miercuri, 12 mai, imediat dupa Luna Noua din 11 mai, e momentul perfect sa crestem semnintele pe care le vom planta. Semintele sunt de fapt intentiile pe care noi ni le setam. Roadele le vom culege in noiembrie, iar pana atunci o sa lucram cu drag si spor. V-am lasat detalii despre fiecare zodie in parte si recomandari de intentii specifice fiecarui semn.

Berbec

Luna Noua va poate ajuta sa va puneti intentii legate de propriile talente, eventual le puteti valorifica. Cu siguranta veti avea satisfactii financiare. Doar sa aveti rabdare pana in noiembrie, cand veti culege roadele.

Taur

Intentiile tale pot avea legatura cu modul in care arati, cum te exteriorizezi, cum te arati celor din jur. E un moment bun sa iti schimbi look-ul, sa investesti in garderoba. Totodata, pentru voi pot aparea noi inceputuri, unele la care poate va gandeati de foarte mult timp, ori, extrema cealalta, ceva la care nu v-ati gandit deloc, dar care va va placea mult.

Gemeni

Luna Noua va poate aduce un moment de introspectie. E o perioada de cateva zile in care te linistesti si poate e indicat sa stai tu cu propriile ganduri. Sa vezi ce e in adancul tau. Intentiile pot avea legatura cu o vindecare a unor dureri. Puteti totodata face yoga, meditatie, va va ajuta.

Rac

Voi de Luna Noua vreti si cautati gastile, prietenii. Parca va e dor sa radeti, sa fiti fericiti si sa calatoriti. Intentiile voastre pot avea legatura cu ideile noi, visele voastre la care puteti incepe in sfarsit sa lucrati.

Leu

Luna Noua va adue multe intrebari sau chiar schimbari in cariera. Intentiile pot alea legatura cu a voastra cariera ori cu statutul pe care il doriti. Energia va aduce  spor si ofertee ca voi sa aveti succes in ce va propuneti. Pot aparea si avansari in cariera.

Fecioara

E momentul sa impletiti partea rationala si practica cu spiritualitate. Poate e un moment bun sa calatoriti fizic, daca nu, va recomand va visati, sa va faceti planuri mentale. Intentiile voastre va dau energie chiar sa incepeti cursuri noi, sa investiti in propria dezvoltare.

Balanta

Luna Noua va aduce o transformare, ramane de vazut in ce mod, dar cu siguranta va avea loc un proces de acest fel. Evolutia presupune iesirea din zona de confort, asa ca unor nu le va placea, dar cand vor trage linie, vor fi extrem de fericiti. Totodata va puteti gasi pasiuni noi.

Scorpion

Luna Noua va aduce multa energie in relatii de orice fel. Pot fi parteneriate noi care va apar, pot aparea despartiri. Invatat sa va detasati, ler it go. Intentiile voastre e necesar sa se indrepe catre relatiile cu oamenii dragi.

Sagetator

Luna Noua va aduce un nou start in viata de zi cu zi. Rutina se poate schimba, ce stiati ieri, nu mai e neaparat o placere azi. Apar noi oportunitati si schimbari, poate chiar demisii la locul de munca, toate astea din cauza plictiselii, rutinei. Si Sagetatorii chiar nu sunt genul de nativi care iubesc rutina. Intentiile voastre sa se duca catre zona de munca din viata de zi cu zi. Atentie si la sanatate.

Capricorn

Luna Noua va aduce putere de munca, fix ce iubiti voi mult, insa de data aceasta scoate si creativitatea la suprafata. Doar sa o lasati, nu o ucideti din fata cu seriozitatea care va caracterizeaza. Gasiti-va hobby-uri noi, explorati-le, pur si simplu, bucurati-va! E indicat sa aveti suflet de copil zilele acestea, iar intentiile sa aiba legatura cu bucuria.

Varsator

Luna Noua va aduce energie in viata de familie. Poate va vizitati oamenii dragi, poate cu altii purtati discutii, imporatanta e chemarea de a sta aproape de ei, de a-i simti. Intentiile voastre se pot duce cu bucurie catre parinti. Sunteti interesati si de a va infrumuseta casa, de a o face primitoare. Poate redecorati casa.

Pesti

Luna Noua va ajuta sa comunicati mai bine, mai clar si concis. Puteti semn acte, achizitiona masini, ori pleca in mici vacante. Sunteti bine aspectati si pe zona de vanzari daca va doriti.