Azi Marte e la grad anaretic, isi pregateste plecarea din Gemeni si va intra in Rac.

Marte e semnul masculinitatii, guverneaza Berbecul, si are influenta directa asupra vietilor noastre.

E Zeul Razboiului si a deciziilor, ambitiilor, reusitelor. Liderul care vrea victorii castigate prin batalii sangeroase.

Racul este semnul feminitatii, Guvernatorul Lunii si emotiilor noastre. E semn de apa, care simte tot si se ghideaza dupa feeling.

Are stransa legatura su subconstientul nostru, cu relatia cu mama, ‘’relatiile noastre-mame’’ , cele pe care poate le consideramm de baza in vietile noastre si ne duce catre emotii pe care poate nici nu le banuim sau avem curaj sa le scoatem la suprafata.

Cu Marte in Rac o sa scoatem scheletii de sub pat. Sau demonii pe care ii tinem ascunsi in subcontinent si pe care ii inchidem.

Marte va intra cu ambitia sa in adancurile noastre si va actiona de asa natura incat ne va aduce in stari emotionale, sensibile, plangacioase. Vrea sa ne elibereze si recomand sa il lasam sa vindecam ce e acolo si ne tine pe loc.

Ne va astepta o perioada in care actiunile noastre in principiu vor fi emotionale, ceea ce nu-i chiar bine, dar nici rau. Sa fie bine ca sa nu fie rau.

Gradul 29 inseamna moarte a ceva, renasterea a altceva. Deci, atentie la ce actiuni, ambitii aveti si mai ales, ce decizii luam.

Cei mai impactati vor si Racii, Scorpionii, evident, insa fiecare zodie in parte o sa resimta in alt domeniu de viata acest impact.