Astrograma karmica personalizata e punctul zero. De aici plecam in calatoria vietii actuale. In jurul Nodurilor Lunare ne invartim.

De unde vii? De la Nodul Sud. Si de unde stii ca de acolo vii? Simplu, imi urmaresc tiparul, ma autoanalizez. E ca atunci cand stii ca stii ceva, dar nu poti explica. Pur si simplu stii, e instinctual, nu? Toti am trait asta.

In astrologie sufletul e nemuritor. Si fiecare viata traita e diferita, cu lectii diferite, cu trairi diferite, cu o karma diferita. #karma

Intrebarea esentiala e aceasta:

‘’De ce ai ales sa vii in viata aceasta, in circumstantele acestea, cu lectiile aceste? Ce ai de rezolvat?’’

Si ne uitam la #Karma. Ne intereseaza in primul rand sa ‘’ardem’’ karma negativa, sa rezolvam lectiile neinvatate din alte vieti.

Si ce facem dupa aceea?

Pornim catre Dharma, Nodul Nord, menirea din viata actuala, destinul pe care l-ai ales cand te-ai decis sa traiesti aceasta viata.

Si de ce e nevoie de o harta karmica daca Destinul nu il schimbam?

Eu zic ca te ajuta sa alegi drumul mai usor, mai implinit, mai lipsit de suferinta, sa arzi karma mai usor, adica sa rezolvi lectiile pe care nu le-ai invata cand era cazul. E mai mult decat destul, crede-ma.

Unii au karma in relatii. E al naiba de greu cand crezi ca ai toata viata asezata, si de fapt, ti s-a tras presul de sub picioare. Si nu ai nimic.

Altii au karma cu fratii. Si iar e dificil sa nu poti sa ai o relatie cu propria familie. Si lista poate continua si se aplica in orice.

Nodurile Lunare sunt punctul zero, baza, fundatia, stabilimentul, de aici pleca povestea vietii, din trecut pana in prezent. E ca si cum nu ai invatat sa scrii cand erai mic, iar cand ai 30 de ani, o iei de la clasa intai. Si ce ai facut in timpul acesta? Mai nimic. Si e trist.

Analiza personalizata si detaliata contine informatii despre Axa Nodurilor Lunare in semn, casa, ne uitam la Regentii Karmici, la Saturn, Marele Senior al Karmei, la aspecte, si la multe alte indicii.

Si esentia e sa gasim punctul de echilibru intre #karma si #dharma.

Fiecare situatie din harta reprezinta o provocare prin care trebuie sa trecem. Daca solutionam situatiile, ne dezvoltam si ne asiguram un potential mai mare si o viata implinita.