Zilele de 12, 13, 14 aprilie, mai exact de luni pana joi, marcheaza etapa astrala care are loc in fiecare an si primeste numele de Nunta Cosmica.

Ce inseamna asta? Ca avem Luna Noua, insa Soarele si Luna, sunt in domiciliul de Exaltare. Avem Soarele in Berbec si Luna in Taur, doua pozitii puternice si benefice.

Luna Noua e momentul cand Soarele si Luna sunt in conjunctie, iar asta are loc luni dimineata la 05.30.  O sa petrecem trei zile si trei nopti ca in povesti, adica cat timp va sta Luna in Taur.

Ei, dragii mei, nu e o nunta oarecare, mai avem alte trei planete care sunt in semnele lor – Neptun in Pesti, Venus in Taur (face trecerea in 14 aprilie), si Saturn in Varsator.

Practic, martorii sunt oameni de seama, seriosi in ceea ce fac si extrem de puternici datorita pozitiilor pe care le au. Vor sta la masa cu mirii si vor superviza absolut tot e se va intampla. Nimic nu va ramane la voia intamplarii. Atentie la ganduri.

Ce facem noi, muritorii de rand in aceasta situatie? Bem in cinstea mirilor, dar mai ales, sa indraznim sa ridicam privirea catre Univers, sa intindem mana cu paharul plin in semn de bucurie, si sa cerem ce ne dorim cu ardoare.

Berbecul e primul semn zodiacal, e puternic, curajos, sigur pe el, charismatic, e lider. E guvernat de Marte, Zeul Razboiului si ne indeamna la CURAJ, ACTIUNE. Vibratia joasa poate duce la nerabdare, impulsivitate, rautate gratuita, sadism.

Luna e in Taur, semn guvernat de Venus, Zeita Iubirii, cea care ofera sentimente sincere celor doi miri. Luna vrea siguranta, stabilitatea emotionala, iar pe noi ne inseamna sa ne oferim iubire ca sa ajungem STABILI EMOTIONAL.

Ca sa ajungem aici avem nevoie de ceea ce ne da Berbecul – impuls! E momentul sa decidem, sa ne setam intentii.

Luna Noua in Berbec poate aduce o schimbare majora, o noua etapa, e semnul unui nou inceput. Mai mult, e in aspecte frumoase cu Marte din Gemeni si ajuta in comunicare, si Jupiter din Varsator, care ne aduce noroc la scara larga.

Luna Noua in Berbec se petrece si in casa 1, a Berbecului, a eului. E momentul sa invatam sa avem in primul rand o buna relatie cu noi insine. Sa ne acceptam cu bune si cu rele, dar mai ales cu ce nu ne place.

Ce e bun, sa dam mai departe. Ce nu e atat de bun, sa reparam, sa lucram cu noi pana reusim. Sa ne folosim de ambitia Berbecului si vointa lui Marte, Guvernatorul Berbecului.

Iar in cele din urma, dupa ce evoluam spiritual, emotional, sa ajungem razboinici, sa fim cei care isi protejeaza cu orice pret VULNERABILITATILE.

Sa nu acceptam umilinta nici macar sub forma unei glume de prost gust sau a unei tachinari rautacioase si gratite in absolut nicio relatie. Sa avem curaj sa nu mai zambim fortat atunci cand de fapt ne simtim prost. Sa avem curaj sa spunem stop si sa ne asumam asta. Sa fim impacati cu alegerile noastre, sa simtim ca sunt cele bune si sanatoase pentru noi.

Sa fim esenta – adica echilibrul. E in fiecare, trebuie doar rabdare si introspectie, lucru in fiecare zi din viata. Si, de fiecare data sa devenim versiunea mai buna. Sa evoluam ca sa dam mai departe. Sa facem bine.

Sa avem CURAJ sa empatizam cu cei care sunt ca noi, dar cei care am fost candva. Sa ajutam!

Sa nu mergem cu vibratia joasa a Berbecului, sa nu umilim, sa nu ne grabim sa tragem concluzii pripite. Sa nu mai judecam, sa nu ne aruncam cu vorbe. Fiecare are o poveste si nu o spune. Unii nu pot, altii nu stiu cum, altii nu pot efectiv verbaliza fiind blocati de atat durere.

Nu avem nicio planeta retrograda, Universul ne spirijina, asa ca, haideti, la treaba!!!

Sa setam intentii – ce ne dorim, cum, unde, cand. In ce fel, in ce mod. Sa avem curaj si sa indraznim sa facem acele lucruri pe care ni le dorim, dar aveam gasim curaj. Il primim acum!

Aceasta lunatie ne ajuta sa devenim versiunea noastra mai buna in relatia cu noi insine, in relatia cu partenerii de viata – iubiti/ soti, partenerii de afaceri, prieteni, parintii.

Cei mai influentati vor fi cei nascuti in jurul datei de 12, cei din semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanta si Capricorn, si cei care sunt nascuti in al 3-lea decan al Berbecului ori au planete in aceste grade.

Nunta Cosmica e indicat sa ne gaseasca intr-o stare de recunostinta pentru ce avem si ce reusim sa intelegem, sa avem bucurie in suflet pentru ca suntem aici, indeamna la armonie, empatie si fapte bune! Aveti grija la gandurile voastre si ce trimiteti in Univers!

SpreadTheLove, AstroLov