Luna Plina in Balanta. Zmeul de pe cer, Printul din Povesti, drumul de la mine (Soarele – EU -in Berbec) spre jumatatea care ne echilibreaza (Luna – NOI in Balanta).

Prima Luna Plina din noul an astrologic va avea loc in semnul Balantei. Luna plina stim, este opozitia dintre Luna din Balanta si Soarele din Berbec.

Avem o Luna perigeu, adica mai aproape de Pamant, o sa o vedem mare si stralucitoare pe Cer.

Si, tot asa sunt si emotiile noastre, intense si axate pe relatii, parteneriate, casnicie.

Semnul in care are loc aceasta Luna Plina, spune clar ce isi doreste: armonie, echilibru in relatii.

Asa ca, sa pornim de la ‘’MINE” Soare in Berbec si sa ne indreptam catre ‘’NOI”” Luna in Balanta.

Berbecul este primul semn zodiacal, e guvernat de Marte, Zeul Razboiului, deci, e curajos, hotarat, decis si luptator, dornic sa se afirme. E foarte competitiv chiar si in relatiile cu partenerii. Iubeste adrenalina.

Balanta e semnul parteneriatul, al relatiilor, al casatoriei, e guvernata de Venus, Zeita Iubirii, cea care aduce sentimente, arminie, vrea echilibru in relatii.

Cum v-am pus, Luna plina este de fapt o opozitie, practic Luna si Soarele stau fata in fata. Si, cine face primul pas? Asta o sa aflam dupa ce trece Luna plina si o sa simtim. Cei care stiti astrologie, verificati harta natala si vedeti in ce case se petrece.

Ce pot sa va spun, la modul general, este faptul ca Luna plina vine si ca un moment karmic, culegem roadele a ceea ce am semanat acum jumatate de an. Ai plantat seminte si le-ai intretinut? Acum vin rezultatele. Totodata, apar si lucrurile neasteptate, imprevizbile. Unii se pot indragosti, isi gasesc jumatatea.

Ce va recomand e sa fie echilibru, sa va intalniti la jumatate cu cei cu care aveti relatii de ORICE FEL.

Posibil sa avem stari de agitatie, sa nu reusim sa ne odihnim, sa avem o stare de agitatie interioara, poate chiar nervi, sa se planga. Efectele pot dura cu doua trei zile inainte, dar si dupa.

Nu o sa fie o zi usoara aceasta Luna Plina, pe Cer avem multe aspecte care ne pot infrumuseta sau complica viata.

De Luna Plina avem un Zmeu, un moment care ne incarca cu energie buna, chiar un noroc, o sansa de reusita.

Zmeu pe cer

Soarele e in conjunctie cu Venus in Berbec si spune ca e momentul sa avem curaj sa iubim ca sa reusim sa fim echilibrati in relatii. Sa oferim sentimente curate, sincere, sa ne construim relatii cu parteneri care ne echilibreaza. Si compromisul e o arta.

Soarele face un sextil cu Marte si Nodul Nord din Gemeni, si ne arata drumul spre care e recomandat sa mergem, unde ne poarta Destinul. Aici precizez ca e vorba si de ceva karmic care o sa vina catre noi.

Marte face un trigon cu Luna si avem capacitatea de a actiona in conformitate cu emotiile noastre. Sa luam decizii decizionale, zic.

Luna face un trigon cu Saturn si ne aseaza emotiile, ne da tarie de caracter, maturitatea necesara sa le primim. Sa fim capabili sa legam relatii serioase si de viitor.

Saturn face sextil cu Soarele si ne ofera rabdare sa sedimentam si sa ne organziam viata. Succesul o sa vina catre cei care inteleg rolul rabdarii.

Si Saturn face trigon cu Marte, un alt aspect care ne da curaj, maturitate, noroc pentru a ne realiza dorintele.

Mai avem si o inconjunctie Luna – Uranus, iar asta ne spune ca suntem la mana destinului, apar schimbarile in mod imprevizibil, insa daca suntem atenti… alegem intelept ce vine catre noi. Exista da si nu.