Fiecare om are o poveste.

***

Unii au povesti simple, fara multe situatii, altii traiesc intens si intr-un timp foarte scurt cat pentru o suta de ani.

Unii sunt foarte deschisi si nu au secrete, altii sunt introvertiti si nu doresc sa se expuna. Ce au cu totii in comun? Viata in sine, pana la urma.

***

Fiecare om are o poveste.

LUNA NOUA IN PESTI, 13 MARTIE, 12.22

Luna Noua e momentul cand Soarele si Luna sunt in acelasi semn zodiacal, de data aceasta in Pesti. Soarele este energia constienta, Luna energia inconstienta, iar impreuna se impletesc si planuiesc lucruri pentru noi. De aceea este un moment perfect sa incepem ce deja ne-am planuit. Dar ce fel de planuri? Sa le luam si rand si vedem…

In astrologie, Luna reprezinta emotia si subconstientul, legatura cu mama, primii 7 ani din viata. Soarele reprezinta vitalitatea, este si semnificatorul vointei, ce ne dorim, ce ne face sa ‘’stralucim’. Soarele si Luna au intalnire in zodia Pesti.

Ca arhetip, Pestii sunt semn de apa, emotional, ei se bazeaza pe ce simt si mai putin pe ceea ce e rational sau logic, e semn mutabil – se poate razgandi des in alegerile pe care le face. Pestii sunt legati de planul divin, au o alta conexiune pe care noi, pamantenii de rand, nu o putem intelege. Ei sunt tot si toate, un ocean infinit de visare, iubirea universala. Au capacitatea sa creada in ceva ce NU se vede, dar se simte – Dumnezeu, univers, energie.

Totodata, au si minusuri, si astfel apare cealalta varianta in care pot avea o imaginatie extraordinara, insa din cauza starii permanente de visare, pot distorsiona realitatea. Nu mereu ce vad este real. Pestii au de-a face si cu dependenta emotionala, alcool, droguri, naivitate, sacrificiu, victimizare.

LUNA NOUA IN CONJUNCTIE CU VENUS SI NEPTUN IN PESTI

Asa cum am mai zis, Luna Noua inseamna intentii, inceputuri, iar in conjunctie cu Venus, planeta iubirii, a sentimentelor va avea o legatura stransa cu relatiile si cu partea financiara.

Avem o conjunctie si cu Neptun, Planeta Iubirii Universale sau iluziei, asa ca, nu o sa ne fie clar ce simtim. Nu o sa mai fim siguri de realitate, e sau nu reala relatia, e sau nu puternica, asa cum credem noi? E un test pe care fiecare il va da.

Insa ce e mai important si mai presus de orice relatie cu un partener? Relatia cu propria persoana. Sa ne vindecam sufletele, sa spunem adevarul, sa nu mai aven tendinta de a tine ascuns ce nu ne place de teama ca deranjam sau ranim. Pe termen lung o sa fie mai rau. Pestii au tendinta de a se sacrifica pentru ceilalti, insa apoi se victimizeaza. Asa si cu relatiile. Daca nu ne place ceva, sa spunem, sa comunicam, (ceea ce ne indemna si Nodul Nord din Gemeni), sa aducem adevarul la suprafata, (Nodul Sud in Sagetator), ca sa traim fericiti si impacati sufleteste.

Ascendentul momentului este in Rac, iar asta inseamna ca avem Guvernator…Luna. Cu atat mai mult sa fim atenti la nevoile noastre sufletesti, adanc inradacinate in subconstient.

Luna Noua are loc in casa a 10-a a succesului si carierei. Cu Neptun care aduce o ceata, nu recomand schimbari bruste, asa ca, daca primiti oferte, analizati-le foarte atent. Apropiati-va de partea spirituala mai mult, iar deciziile lasati-le dupa 20 martie

Luna Noua este un moment bun de inventariere a ceea ce avem in plan spiritual, iar daca nu avem, e momentul oportun sa incepem.

Ce recomand

Sa ne deschidem sufletele incat sa ne spunem povestile, sa ne usuram si sa scapam de secrete care ne impovareaza.

E un moment important in care e recomandat sa avem grija de noi si de cei dragi, sa ne iertam si sa ii iertam pe cei care ne-au ranit. Poate e cazul sa ne rugam.

Sa facem bine, dar cu masura, sa nu ne victimizam sau sacrificam. Sa dam dovada de compasiune.

Sa impunem o limita, sa nu ne comportam ca intr-un ocean unde nu avem bariere. E momentul potrivit si pentru idealuri. Setati-va!

Daca aveti probleme, cereti ajutor, o sa il primiti. Si nu uitati, Jupiter de anul viitor o sa treaca din Varsator in semnul Pestilor, astfel ca secretele, dependentele ies la suprafata si nu o sa fie placut modul in care apar dezvaluirile.