Venus este planeta care raspunde de sentimentele noastre, dar si de bani.

Nodul Sud este o parte din noi, insa din trecutul nostru, dintr-o alta viata, iar acum le aplicam ca un tipar, pur si simplu facem chestii din reflex, fara sa sti exact si concret de ce. Ca atunci cand alegi un iubit, insa in linii mari facem aceleasi greseli.Di repetam din relatie in relatie.

Nodul Nord este scopul nostru pe acest pamant, o solutie  in actuala viata. Ca sa ne echilibram viata si sa ajungem sa traim impliniti si linistiti, e indicat sa traim conform Nodului Nord. Dar, pentru ca exista un dar, inainte trebuie sa rezolvam situatia de la Nodul Sud.

Venus este in Pesti, iar sentimentele noastre sunt frumoase, blande, empatice, insa avem o tendinta de a deforma realitatea. Traim o poveste insa o infrumusetam cu propriile dorinte, practic proiectam ce am vrea si cum am vrea sa fie persoana/ relatia. Ne imaginam ca relatia noastra este frumoasa, linistita, insa nu mereu este asa, alegem sa evitam partile mai putin placute, uneori nici macar nu discutam despre ele.

Nodul Sud in momentul actual este in Sagetator si cere adevar si dreptate. Nodul Nord este in Gemeni si cere comunicare.

Ce inseamna Venus in careu cu Nodurile? Ca trebuie sa discutam, sa comunicam deschis si sincer incat adevarul sa iasa la suprafata. Sa traim in realitate si nu in ceea ce ne imaginam, sa nu visam.

In Pesti avem si Soarele, dar si Neptun, Guvernatorul Pestilor. Cu atat mai mult aceasta energie ne influenteza viata.

Va indemn la o introspectie in prima faza, puneti pe hartie ce simtiti si cum va simtiti, apoi discutati deschis. In principiu, Venus in cuadratura cu Nodurile vor afecta femeile.

Barbatii vor resimti aceasta energie in sensul ca iubitele/ sotiile vor aduce tot felul de discutii in relatie.