Venus, planeta dragostei, va tranzita intre 25 februarie si 21 martie zodia Pestilor. In perioada urmatoare vedem lumea in roz. Venus e responsabila cu sentimentele, cu iubirea, de partea financiara. Pestii sunt Guvernati de Neptun, planeta iubirii universale, cea care aduce emotie, empatie. La extrema cealalta, Neptun poate sa aduca si iluzie, naivitate, sa avem tendinta de a proecta asupra celorlalti ce ne dorim.

Venus in Pesti ne va face mai buni, mai emotivi, creativi, tandri si plini de bunatate si compasiune. Si cu toate acestea, se va pastra si o doza de detasare, de visare si de tendinta de sta in propiria bula.

Influența tranzitului lui Venus în Pesti pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Venus in Pesti, va afecteaza mai mult ca pe celelalte semne zodiacale pe voi. Veti avea tendinta de a va retrage intr-o lume proprie. Priviti asta ca un moment de respiro, daca vreti. Ce veti dori cel mai mult? O relatie si nu oricare, ci una ideala, aceea THE ONE.

Taur

Guvernatoarea voastra in Pesti pentru voi inseamna ca o sa fiti foarte sociabili si plini de compasiune. Puteti fi prieteni foarte buni in urmatoarea perioada. Si voi veti fi mai empatici.

Gemeni

Venus va da energie si mai multa, farmec sa va vrajiti sau cuceriti sefii. In viata personala luati o pauza de la discutiile interminabile si fara sens, pe care de obicei le purtati de amorul artei. O sa fiti mai seriosi decat de obicei.

Rac

Si va ia un dor de plaja sau de mare, de excursie si plecare in general cat mai departe de casa, in ciuda faptului ca voi sunteti legati de casa si familie. O sa va doriti vacante si noutati.

Leu

Cu Venus si trecerea sa in Pesti, Leii e posibil sa incheie o perioada de parteneriate, insa cand trag linie, ies victoriosi pe plan financiar. Si sentimental e posibil sa gaseasca un partener cu care sa aiba o legatura profunda.

Fecioara

Uitati de criticile din viata de zi cu zi, incepeti chiar da dati dovada de apreciere fata de partener. O sa ii surprindeti placut. Daca sunteti singuri, e momentul cand hotarati ca e de ajuns si va veti cauta partener.

Balanta

Opriti un pic motoarele si coborati la prima, faceti dreapta sau stanga si mergeti la primul salon de masaj. Relaxare, de asta aveti nevoie si e indicat sa va faceti timp pentru asta. Dupa aceea, da, puteti face minuni la munca.

Scorpion

Veti avea momente in care va expuneti sentimentele, sunteti creative si chiar aveti rabdare sa petreceti timp cu persoana iubita sau copiii. Nu va vine sa credeti? Aproape ca nici mie J)) Bonus, sunteti si romantici.

Sagetator

Va place sa cheltuiti banii, asta e deja cunoscut, insa nu veti mai achizitiona haine de firma sau bijuterii ci lucruri pentru propria casa. O sa petreceti timp in propria locuinta, poate va vizitati parintii.

Capricorn

Iesiti la suc, cafea, bere. Petreceti timp de calitate cu gasca, poate chiar plecati un week-end sau scrieti / cititi. Posibil sa reluati si cateva pasiuni/hobby-uri.

Varsator

A venit momentul sa fiti si voi chibzuiti financiar, si investiti in talentele pe care le aveti. Poate va apucati de un curs. Va doriti si o perioada mai linistita.

Pesti

Va rasfatati, va iubiti. De data aceasta treceti pe primul loc si sper ca va simtiti bine incat sa mai faceti si data viitoare. Paate va schimbati look-ul si invetiti in garderoba.