Saptamana viitoare Soarele intra in Pesti. Ne asteapta o perioada in care o sa fim emotionali, empatici, visatori. Putem face fapte bune, acte de caritate, sa adoptam animale. Sensibilitatea ne va face sa vedem oamenii si din alte puncte de vedere. Saptamana viitoare creativitatea si flerul ne vor ghida in alegerile noastre. Tot ce ne inconjoara este energie. Planetele ne indruma cu energia pe care ne-a dau, insa alegerile noi le facem.

Horoscop pentru fiecare zodie

BERBEC

Saptamana care urmeaza, nativii berbec simt nevoia de schimbare atat fizic cat si in gandire. Vreti un nou inceput in care ideile sunt originale, nonconformiste. Cautati colaborarile pe termen lung, poate chiar REluati diverse legaturi. Un moment important pentru voi este faptul ca doriti sa faceti investitii. Nu va aruncati cu capul inainte cum faceti de obicei.

TAUR

Urmeaza o saptamana in care planuiti sa faceti anumite cumparaturi, o sa suprindeti prin nonconformismul de care veti da dovada, in mod normal nu va sta in caracter, poate nici voi nu va veti recunoaste. E o perioada in care va cere destinul sa faceti astea, mai ales ca Uranus este in zodia voastra. Nu va precipitati, dar nici nu renuntati la ideile care va vin. E momentul sis a faceti ceva ce va doreati dintotdeauna, insa mereu ati amanat.

GEMENI

Discutii care va duc la un alt nivel, asta va urma pentru voi. O perioada in care e indicat sa rezolvati anumite situatii care nu sunt incheiate. Mercur, guvernatorul vostru face conjunctie cu Jupiter, Marele Benefic, aveti sansa sa debloca anumite situatii, poate chiar partea financiara. Perioada minunata in care puteti incepe diverse cursuri sau sa aveti plecari scurte.

RAC

Primiti diverse propuneri de a pune bazele unor colaborari ori afaceri din partea prietenilor. Nu alegeti cu sufletul, incercati sa va bazati pe instinct, fiti si transanti daca este cazul, iar propunerea vine de la o persoana care nu va inspira incredere. E recomandat sa alegeti intelept in tot ce apare nou si vine catre voi.

LEU

Schimbati jobul, va gasiti  partener de viata ori de afaceri. Cert e ca se anunta schimbari si favorabile in viata voastra relationara. Atentie insa, nu toate relatiile sunt benefice. Nu tineti la anumite persoana cu incapatanare sau din pura mandrie. O sa cunosteti oameni care va erau destinati. saptamana viitoare incepeti sa va redresati si financiar.

FECIOARA

Se anunta negocieri si posibile contracte semnate sau REnegociate. Daca sunteti originali in gandire aveti success pe termen lung. O sa munciti mai mult ca oricand, insa cand trageti linie, o sa aveti castiguri financiare.

BALANTA

Planurile va ies, aveti energie creativa. Petreceti timp cu copiii si sotul, sarbatoriti parteneriatul si bucurati-va de ceea ce aveti. Aveti nevoie de socializare, poate va luati chiar si cateva zile libere si plecati cu iubita/ul ori cu gasca. Sa va faceti timp si pentru odihna.

SCORPION

Saptamana cu provocari si situatii iesite din comun. Va asteapta o perioada de introspectie de care aveti nevoie pentru a lua decizii in legatura cu viitorul vostru. E recomandat sa va axati pe intensitatea sentimentelor pe care le aveti, sa va lasati ghidati de instinct, chiar daca din exterior puteti parea de neinteles. Rezolvati problemele din familie, va cere destinul.

SAGETATOR

Vin catre voi propuneri de asociere, acordati atentiei si alegeti intelept, e clar ca nu toate sunt profitabile.  Unele sunt karmice si va testeaza. Puteti semna contracte, placa in calatorii scurte. La birou o sa vi se ceara sa munciti mult, atentie insa sa nu va suprasolicitati, exista riscul sa va imbolnaviti.

CAPRICORN

E cazul sa puneti in evidenta toate cunostintele pe care le aveti. Daca va puneti in valoare talentele, apar posibile contracte financiare care va pot aduce un venit extra pe langa job. Pentru voi e recomandat sa dati si o mana de ajutor celor cu care interactionati, dati dovada de altruism si karma va rasplateste. Totodata e momentul sa si cereti ce credeti ca meritati.

VARSATOR

O saptamana interesanta pentru voi. Nu aveti timp de nimic, sunteti agitati si aveti multe idei. E cazul sa petreceti timp cu prieteni echilibrati, care va pot stimula in senz pozitiv. Luati decizii pentru viitor, insa cu Saturn in semnul vostru, va simtiti oarecum constransi sa va redresati de la planul facut initial. Rabdare si echilibru.

PESTI

Instinctul va arata calea pe care trebuie sa o urmati indiferent de zona in care doriti sa evoluati sau sa luati decizii, voi stiti dinainte ce trebuie sa faceti, ce e recomandat. Aplicati saptamana viitoare toate lectiile pe care le-ai invatat. Sunteti foarte creativi si spirituali.