Saptaman buna si nebuna. Multi se pregatesc de Valentine’s Day. Eu nu as zice neaparat ca il sarbatorim cu actualii. Joi avem Luna Noua, iar sambata Mercur Retrograd face o conjunctie cu Venus, asa ca…e sezonul fostilor.

Cititi predictiile pentru fiecare zodie si tineti cont ca sunt generalitati si recomandari. Daca doriti sa stiti ceva amanuntit sau personalizat, va astept cu mesaj.

BERBEC

Saptamana incepe cu planuri financiare si va recomand sa va puneti in ordine cheltuielile si veniturile, iar cand trageti linie sa vedeti unde va situati. O sa fiti tentati sa faceti tot felul de cumparaturi, insa aveti nevoie in mod real? Ganditi-va de doua ori inainte. Va recomand sa faceti cursuri noi, sa va luati extra-joburi.

TAUR

Se mai aseaza lucrurile la locul de munca, ati avut o perioada plina si solicitanta. Pentru voi e recomandat sa deveniti mai independeti si se aplica in absolut toate sectoarele vietii – fata de prieteni, familie, colegi. Incercati sa va acordati si libertate, facet ice va doriti si nu mai stati cu teama ca o sa fiti judecati.

GEMENI

Faceti curatenie in viata voastra, mai ales la nivel spiritual, sufletesc. Guvernatorul vostru este Mercur, si cum este retrograd in perioada aceasta si face cuadraturi cu Marte, Uranus si Lilith din Taur, va recomand sa renunta la vechile obiceiuri, cautati altele noi. E o perioada in care e important sa va aduceti echilibru emotional.

RAC

E un moment important, Luna Noua va avea loc in casa a 8-a pentru voi. Va asteapta o transformare, e indicat sa renuntati la ceva pentru a evolua. Inlocuiti noul cu vechiul sau mixati de asa natura incat sa primiti alte lucruri in viata voastra. Atentie si procese, partaj, mosteniri, rate si alti bani pe care ii castigati/faceti impreuna cu altcineva. Verificati si datoriile pe care le aveti la comun. Si timpul e important ca resursa in perioada aceasta. Atentie cui il acordati.

LEU

Viata personala e sub lumina reflectoarelor, poate e mai bine sa va analizati partenerul. E un moment in care va reorganizati parteneriatele, dar totodata aveti nevoie de libertate. Cum parteneri, dar liberi? Gasiti voi o cale. Daca sunteti in relatie, comunicati si faceti chestii noi, originale. Daca sunteti singuri, o sa va atraga persoanele care in mod normal nu va sunt pe plac.

FECIOARA

Va axati ca de obicei pe munca. O sa dati randament la job, dar nu o sa fiti la fel de apreciati. Sunteti organizatorii evenimentelor care apar in perioada urmatoare, ramaneti la fel de meticulosi si o sa aplicati asta si in viata personala. Poate reorganizati planurile cu cei mici, cu sotul, parintii sau prietenii. Nimeni nu scapa. Planuiti si o curatenie generala in casa. Va recomand sa va si odihniti, ziua tot 24 de ore are.

BALANTA

La voi saptamana aceasta e despre iubire si parteneriate la job. E momentul sa va iubiti pe voi in primul rand, apoi pe ceilalti. O saptamana in care va expuneti mai mult decat de obicei, unii vor merge mult mai departe decat o fac in mod normal, va aruncati cu capul inainte cum se zice, va place riscul. Fiti mai cumpatati, ganditi mai mult pe termen lung si nu actionati pe moment. Mercur e inca retrograd si s-ar putea sa va bage in ceata. Axati-va si pe relatia personala – o reorganizati sau va despartiti. Parteneriatele de afaceri si ele sunt sub semnul intrebarii – apar sau dispar? Petreceti si timp cu copiii, faceti lucruri noi, mergeti intr-o vacanta.

SCORPION

Iesiti din zona de confort in ceea ce priveste familia si relatia cu parintii, dar si cu iubitul/sotul. E un moment prielnic pentru a lua decizii legate de ei. Va simtit apropiati sau departati. Discutati si spuneti tot ce nu ati reusit candva. Apar tot felul de discutii pe care le transformati in crize. Mercur retrograd si Luna Noua va apasa unde va doare mai tare – la atasamentele pe care nu le puteti rupe.

SAGETATOR

Nu va faceti planuri. Apare o nebunie si o agitatie frumoasa saptamana aceasta, o sa va placa, dar va oboseste enorm. Vorbiti cat pentru zece, incercati sa rezovati diverse situatii legat de scris, drumuri. Va axati pe plan profesional si va recomand sa imbratisati tot ce e necunoscut. Daca aveti idei, aveti curaj sa le spuneti cu voce tare. Evitati procrastinarea.

CAPRICORN

Mergeti pe economie, cum va si place de altfel, saptamana aceasta. Luna Noua in casa a doua a talentelor si valorilor, va poate aduce, de ce nu un nou venit. Daca aveti un venit extra, pe langa cel salarial, va recomand sa investiti in voi. Profitati si cumparati-va ceva ce va doreati de mult timp. Prin talent va puteti da valoare, dar bucurati-va si sufletul. E sanatos sa aveti si vibe bun, nu doar serios.

VARSATOR

Luna Noua e despre a incepe ceva nou. Cu ea in casa voastra, devine obligatoriu. E un moment bun sa riscati, sa evoluati. Sunati-va parintii, fratii. Investiti in relatia personala. Incepeti ceva ce va doreati de foarte mult timp, dar nu ati avut timp ori poate curaj.

PESTI

O saptamana interesanta pentru voi. Visatori ca de obicei, insa totodata va bazati pe ceea ce simtiti si luati decizii ca atare. Instinctul va ajuta, va ghideaza. Daca aveti prieteni care au nevoie de ajutor, e important sa le acordati ajutorul de care au nevoie. Posibil sa renuntati la ceva ce ati tinut foarte mult.