Sa ne imaginam ca suntem copii, fix ca in fotografie. Universul ne tine in palma sa, lumea e a noastra, radem, alergam fericiti, ne jucam, orice este posibil.  Cand suntem copii ne dam voie sa visam cu usurinta, ni se pare ca totul este posibil. Traim cu senzatia ca e loc sub Soare pentru absolut toata lumea. Si chiar e. Numai ca uitam asta.

Soare in astrologie ne reprezinta (eu). Luna raspunde de emotii si inconstient. In 11 februarie cei doi astri isi dau intalnire in casa Varsatorului, cand va avea loc Luna Noua. Varsatorul este semn de aer si cere comunicare, orientare catre umanitate, sa dam dovada de bunatate. Cum e obiceiul stapanului face si invitatul, asa ca, Luna si Soarele se pun la masa si planuiesc viitorul.

De Luna noua, pe langa Soare si Luna, mai avem in Varsator alte patru planete – Mercur retrograd, Venus, Jupiter si Saturn. Cu 6 PLANETE intr-un singur semna avem o energie imensa, care ne va arata calea catre viitorul nostru. Fiecare e dator sa deschida ochii si sa inteleaga care e drumul pe care trebuie sa mearga. In fond, ce simti ca trebuie sa faci? Esti in locul pe care il doresti? Esti in relatia pe care o vrei? Esti multumit de tine? Esti fericit? 😊

De Luna Noua e bine sa ne setam dorinte, idei, planuri. Si, cel mai important, sa ne reamintim ca atunci cand eram copii, nu stateam pe ganduri si faceam ce ne doream, plecam in aventura, ne asumam riscuri, iar seara cand ne puneam in pat zambeam si eram fericiti. De Luna Noua sa nu blocam calea de acces catre viitor, sa nu stam in usa nehotarati. Intram sau iesim. Iti doresti ceva cu adevarat? Daca da, stii ce ai de facut.

Varsatorul e semnul inovatiei, viitorului, tehonologiei, online-ului, astrologiei, umanitatii. Va urma o perioada in care:

– Vom lua altfel deciziile, in mod diferit fata de cum am facut-o

– Iesim din rutina, cautam noul, originalitatea, excentricitatea

– Gandim mult mai mult, vorbim mai putin, analizam o situatie din absolut toate punctele de vedere (trecut, prezent, viitor)

– Sa dam importanta umanitatii, colectivitatii, colegilor, gastilor.

– Pot aparea tot felul de idei sub forma de vise, deja-vu, flash-uri. Notati-le si puneti-le in aplicare.

– In functie de harta natala, Luna Noua va impacta una din cele 12 case, cautati semnul Varsator si va dati seama unde apar schimbarile.

– Varsatorule semn de aer, puteti face exercitii de respiratie pentru a va echiliba. E posibil sa fi si devitalizati sau obositi.