‘’Femeile sunt de pe Venus, dar barbatii de pe Marte?’’ Sigur ca ati auzit aceasta fraza de multe ori, insa eu as vrea sa o discutam din punct de vedere astrologic. Marte in astrograma raspunde de cum actionam ca sa ne indeplinim dorintele, insa si de ce fel de barbat ne atrage din punct de vedere sexual. Totodata, ne putem da seama si cat de … interesant este el, daca ma intelegeti. 😊))

<< Ce fel de barbat te atrage? Cat de potent e? Iti spun in functie de planeta Marte. >>

<< Stii unde are iubitul tau Marte in harta natala, ce semn si ce casa? >>

Marte in Berbec

Marte în Berbec e cel mai rapid din zodiac, reactioneaza imediat, e spontan si glumeste mult. E foarte smart si curajos. Pentru ca nu ii e frica sa se arda, daca ma intelegeti 😊)), se arunca imediat in foc. Partenera stie sigur ce interes are, el nu sta prea mult la discutii ci vrea actiune. E evident. Dorinta sexuala e puternica, e cuceritor si se mandreste ca are apetit, si mai mult, ca isi satisface jumatatea. Uita uneori totusi ca e cam … rapid. Ca asa ii e felul. In sinea lui vrea emotie, nu doar sex.

Marte in Taur

Linistit si rabdator, barbatul cu Marte in Taur e fooooarte senzual si muncitor. Ca in viata de zi cu zi. Ia decizia greu, se misca lent cand vrea sa cucereasca o domnisoara, insa nu renunta cu una cu doua nici daca e refuzat. Sexual, in general sta bine, si desi nu se lauda e foarte competitiv si extra-muncitor. Sa zicem ca stie ce face, merge la fix daca isi foloseste si senzitivitate. 😉

Marte in Gemeni

Comunicativ si dornic de mai multe in acelasi timp, discutii– la ce va gandeati 😊)), barbatul cu Marte in Gemeni are nevoie de spatiu si provocare intelectuala. Ca sa se simta bine, provoaca-l. Pune-i mintea la treaba si te rasplateste, daca nu e prea prins in discutii, multe si marunte. S-ar putea sa fie atat de incantat ca are cine sa il asculte, incat sa uite si de altele. Doar zic.

Marte in Rac

E sentimental si emotiv, traieste mult in interiorul lui si e familist convins. Sexual e traditionalist si nu prea accepta chestii kinky. Daca te simte serioasa si sincera, l-ai cucerit. Te rasplateste pe masura, si se va baza pe simtul tactil. De suuuus pana joos. E si foarte romantic, sper ca nu esti alergica la polenul florilor pe care le gasesti frumos intinse pe pat.

Marte in Leu

Ei, avem un barbat care nu se multumeste cu putin. Barbatul cu Marte in Leu se crede vedeta internationala si va actiona ca atare. Flori trimise la birou, iesiri romantice sub clar de luna. Toate, ca sa fiu sincera, de dragul audientei, nu neaparat pentru iubita. El are nevoie sa fie admirat si ridicat in slavi pentru cate face. Daca il slavesti si ii si spui asta, e perfect. La schimbi iti va da atentia sa, care nu e putin lucru. In dormitor face ca in viata de zi cu zi. Cu artificii. Daca ai oglinzi in camera, il pierzi. Stinge macar lumina.

Marte in Fecioara

‘’Cu mainile astea doua si nu numai’’, nativul cu Marte in Fecioara e meticulous si rezolva ce trebuie. 😉 Si in casa si in dormitor e destul de priceput. Cu o singura conditie, sa ii tolerezi criticile. Cand isi pun ceva in minte, reusete suta la suta. Nu conteaza cat timp o sa ii ia. E muncitor, nu neaparat original, dar vorba aia, ce stii sigur, stii sigur. 😊)

Marte in Balanta

Marte in Balanta e din alt film. Ala perfect! E romantic, senzual, rafinat si cu bun gust, dulce si drag. Numai ca, basmul se incheie cand iesi din casa. Marte in Balanta pare barbatul perfect, insa e un adevarat cuceritor, si pana se linisteste e mult de munca. In dormitor e la fel de perfect ca in viata de zi cu zi. Incearca sa nu te indragostesti de el. Eventual fugi. Fugi cat poti de tare. 😊)) In partea opuussaaa, nu spre el!

Marte in Scorpion

Vrei senzatii tari in viata de zi cu zi, dar si in intimitate? Barbatul cu Marte in Scorpion e pasional, posesiv, kinky. Aduce si bdsm in relatie. Are mereu catusele la indemana, doar sa ii dai ok-ul. Nu te pune in tema pentru ca e misterior si nu face lucrurile cum se fac, ci altfel. Are un magnetism aparte si sex appeal din plin.

Marte in Sagetator

Sunt cei mai aventurosi, cei mai dornici de explorare a necunoscutului, cuceritorii. Cu ei vezi lumea larga. Ofera-i libertate si sinceritate si il ai pe viata. In dormitor te duce pe niste culmi inalte de tot. Bine, cele mai inalte. Fie de munte, fie de placere. 😊)

Marte in Capricorn

Barbatul la costum si cu servieta, cu functie de CEO cel putin, e clar ca are Marte in Capricorn. Nu e indulgent si nici glumet. El e sobru si serios, pus pe fapte mari. In tot ce face vrea sa fie in top. Vrea sa fie primul in tot ce face. Si de obicei, pentru ca e perseverant, reuseste.

Marte in Varsator

Pare din alt film, nici bun, nici rau, ala in care nu intelegi nimic. El par de pe alta planeta, bine, poate chiar e, dar noi nu intelegem neintelesii si nici geniile. Ce putem sa pricepem e prestatia. Si e buna, ca asa e tot ce e altfel. Interesant. 😊)

Marte in Pesti

Nu ramane nimic in coada de peste, stati linistite. Romantic si mega senzitiv, barbatul cu Marte in Pesti stie TOT ce gandesti fara sa ii spui. Te simte. E si el de pe alta planeta, dar una cu apa multa. Si ajunge in punctul ala care trebuie cu mare usurinta. Ca doar te simte. Tu doar exteriorizeaza-te.