8 Februarie – Mercur retrograd conjunctie cu Soarele – avem parte de multe incurcaturi, drumuri facute fara rost, nu rezolvam situatiile pe care ni le dorim. Se strica diverse chestii, se ard cele care au legatura cu electricitatea. Se blocheaza telefonul, laptopul.

10 Februarie – Mercur retrograde cuadratura Marte – suntem ironici si putem deranja. Ne grabim in tot ce inseamna comunicare.

11 Februarie – Luna Noua in Varsator – Cea mai importanta Luna Noua din an, se schimba multe percepii, nu le simtim pe moment, insa sa ne dam timp. Totodata avem 6 PLNANETE in Varsator – Soare, Luna, Mercur, Venus, Jupiter, Saturn. Asa ceva nu s-a mai intamplat de 59 de ani. Ce trebuie sa retineti este ca nevoia de LIBERTATE o sa o vrem cu orice pret.

13 Februarie – Mercur retrograde conjunctie Venus – e momentul fostilor, revin in prim plan. Nici nu mai conteaza cine va face primul pas si va suna/ scrie/ aborda. Poate e indicat si actualele relatii sa le clarificati, sa spuneti ce nu a fost spus cand era cazul.

14 februarie – Mercur retrograd conjunctie Jupiter – de Ziua Indragostitilor descoperim genialitatea. Nu e o zi a iubirii, e insa o zi minunata pentru a descoperi diverse lucruri, ori sa aveti un success bun intr-un domeniu in care lucrati de mult timp, ori il studiati. Cei care au ONG-uri, ori lucreaza in IT, ori cu mediul si sustenabilitatea sunt vizati in senz pozitiv. Notati toate ideile. Pana si imposibilul devine posibil in Varsator. Bonus, azi nu va intereseaza sub nicio forma ce spun ceilalti. Simtiti-va LIBERI asa cum sunt Varsatorii.