Pentru ca deja suntem o comunitate frumoasa, si usor-usor interactionam, incepem sa ne cunoastem – chiar daca momentan doar virtual, m-am gandit sa povestim despre Luna, cea care raspunde de emotii, de suflet, de cee ace simtim.

Insa, stiati ca in astrograma unui barbat, Luna ne arata ce fel de sotie isi doreste?

<<Daca nu stiti unde au Luna, lasati un mesaj si va spun eu. >>

Luna in Berbec: femeia care il cucereste trebuie sa fie curajoasa, hotarata, ferma in decizii, mana de fier cum se zice, descurcareata in orice situatie.

Luna in Taur: sotia sa fie femeie de casa, strangatoare, sa ii ofere confort chiar si material. Sa nu cheltuie banii cu usurinta, sa aiba mereu frigiderul si debaraua pline, iar de pe masa sa nu ii lipseasca mancarurile bune. Sotia sa fie si traditionalista, conservatoare.

Luna in Gemeni: acest barnat se declara cucerit de o femeie  cu suflet de copil. Partenera trebuie sa fie vorbareata, sa comunice cu usurinta, sa adore calatoriile si sa aiba multi prieteni. Are nevoie sa fie provocat intelectual.

Luna in Rac: el este cucerit de o femeie sensibila, cu emotii intense, vrea sa o sprijine ca sa se simta mascul alfa. Sotia sa mai trebuie sa fie romantica.

Luna in Leu: pasiunea este pe primul loc la un nativ cu Luna in Leu. Il cuceresc femeile sigure pe ele, cu atitudine, dar cel mai mult admira si il provoaca o femeie care il pune in cea mai buna lumina posibila. El simte nevoie sa fie adulat pentru ca sotia arata bine sau este isteata. De mute ori vrea sa fie char invidiat pentru sotia sa.

Luna in Fecioara: la ei este simplu – sotia sa fie rationala si practica in tot ce face. Sa fie indemanatica si sigura pe ea. Sa munceasca mult, sa faca curatenie, casa sa fie luna.

Luna in Balanta: sotia sa e eleganta, rafinata, cu gesturi de doamna. Sa vorbeasca fix cand trebuie, sa taca atunci cand e cazul. Iubeste generozitatea si apreciaza aspectul fizic frumos si natural.

Luna in Scorpion: seductie si sex appeal, joc, flirt, intriga. Un barbat cu Luna in Scorpion e cucerit de o femeie intuitiva si inteligenta, care il poate incerca sa il domine. El se uita foarte mult la limbajul non-verbal, asa ca e cucerit de mersul de felina al femeii, poate de zambetul ironic sau de rujul rosu purtat senzual.

Luna in Sagetator: femeia care il cucereste trebuie sa iubeasca aventura, sa aiba disponibilitate sa plece cu el in lumea larga si sa il sustina moral. Sa fie activa, zambareata, efervescenta, iar principiile ei sa fie bine definite. Sa spuna adevarul tot timpul.

Luna in Capricorn: daca vrei sa ai o relatie buna cu un barbat cu Luna in Capricorn trebuie sa dai dovada de maturitate si responsabilitate. Dati dovada de siguranta si disciplina in tot ce face, iarasta ii dau incredere ca sunteti aleasa inimii lui. Sotia e indicat sa aiba si un anumit statut.

Luna in Varsator: femeia potrivita este nonconformista, originala in gandire si in atitudine, un spirit liber. Ei nu se axeaza strict pe sentimente ci si pe independenta care li se ofera.

Luna in Pesti: ei sunt cuceriti de femeile care empatizeaza. Au nevoie de lucruri mai profunde, asa ca sunt ii dati pe spete cu amabilitate si generozitate.