Venus intra in Varsator! Venus in astrologie reprezinta iubirea si sentimentele pe care le avem, este planeta frumosului si armoniei sau senzualitatii.

In Varsator, Venus se manifesta libera, independenta, mai mult orientate catre prieteni si viata sociala. Toti prietenii pot sa ne fie iubiti, apoi pot sa redevina simpli prieteni, fara ranchiuna sau suparare. Varsatorul este independent si nonconformist, iar Venus va prelua din detasarea semnului si asta va afisa.

Sa ne asteptam la idei geniale, intalniri spontane, originale, situatii iesite din comun. Putem avea o noua viziune asupra vietii de cuplu sau iubirii. Ne vom comporta extravagant si putem sa parem de-a dreptul altfel decat suntem in mod normal.

Avem nevoie de iubire ca de aer. Venus face o conjunctie cu Pluto, planeta care ne aduce transformare, si un trigon superb cu Luna chiar azi.

E nevoie sa sapam cat de adanc putem in interiorul nostru pentru a lucra cu focul care mocneste si ne provoaca durere. Drumul in infernul lui Hades (Pluto) nu este usor, insa dupa ce infruntam temerile ca sa le acceptam si sa ne iubim, ne asteapta o transformare totala, iar la suprafata o libertate deplina care ne va asigura independenta (Venus in Varsator). Vindecarea ne va aduce o armonizare a sentimentelor si emotiilor. (Venus trigon Luna).

Mercur sta in Varsator pana in 25 februarie.