In prima saptamana a lui Februarie suntem nevoiti sa lucram cu Mercur retrograd, asa ca va recomand atentie la comunicare, nu va cumparati gadgeturi, aveti grija la lucrurile care au legatura cu electricitatea, exista riscul sa se strice/arde.

Acum sa va spun si partile bune. Venus a intrat in Varsator si din punct de vedere sentimental ne dorim independenta, iar daca aveti relatie e important sa acordati spatiu partenerului.

La trei zile distanta, Venus face o conjunctie cu Saturn, iar limitele le resimtim imediat. Saptamana e mai apasatoare, dar sa nu pentru toata lumea. Tot ce va scriu, sa tineti cont, sunt recomandari. Unii sunt afectat, altii nu. Unii in forma pe care o spun, altii in alt mod.

BERBEC

Daca sunteti intr-o relatie si sunteti fericiti, o sa realizati ca partenerul va e si prieten de nadejde, apare  posibilitatea sa va REindragostiti.  Mercur retrograd si Venus in casa 11-a va fac sa luati legatura cu fosti prieteni din gasca, si de ce nu, poate chiar fosti iubiti. Cu unii va vedeti pur intamplator, altii va contacteaza. Totul se va intampla in mediul online – mail, facebook, Instagram. E nevoie sa va REganditi planurile. Nu incercati sa epatati, nu aveti nimic de demonstrat nimanui.

TAUR

Venus in ceea ce va priveste e in casa succesului si statutului sau imaginii publice. Va puteti indragosti de un coleg ori de un partener de la birou. Aveti multe lucruri in comun pe care le puteti discuta. Totodata, Micul Benefic va sporeste venitul ori primiti proiecte in plus. Pe de alta parte, Mercur retrograd va ingreuneaza semnarea contractelor.

GEMENI

Venus pentru voi este in casa a  spiritualitatii, invataturii sau calatoriilor. Daca aveti drum spre librarie, Biserica, sau la diverse intruniri, poate e cu noroc si va gasiti alesul. Poate cunosteti o persoana de alta nationalitate si incepeti o poveste noua. Dar, sa nu uitati ca cel mai important e sa calatoriti in interiorul vostru. Sa va iubiti si acceptati. Si Mercur retrograd isi va face simtita prezenta si poate va pune bete in roate. Incurcati multe, dar marunte.

RAC

Venus e in casa transformarii, iar iubirea va ajuta sa evoluati sentimental, dar si sexual. O sa simti fiori intensi si in mod profund. Puteti explora sexualitatea asa cum nu ati indraznit vreodata. Stiu ca sunteti emotivi sau timizi, insa nu e momentul sa va blocati. Deschideti-va sufletul si dati-va voie sa traiti liberi. Initial o sa fiti tentati sa va ascundeti jumatatea. Partenerul va va aduce implinire sufleteasca, dar si materiala.

LEU

Venus e in casa parteneriatelor personale sau asociatilor. Poate va bate gandul sa oficializati relatia, dar de fapt nu prea. Nici voi nu stiti. Venus in Varsator inseamna independenta, asa ca nu puneti presiune pe parteneri, aveti rabdare ca vin singuri cand e momentul potrivit. Cei care sunt singuri isi privesc partenerii sau asociatii cu alti ochi. Brusc va par mai interesanti.

FECIOARA

Venus e in casa sanatatii si muncii. Puteti sa dati dovada de creativitate la birou, puteti sa va mariti salariul, cert e ca voi iubiti sa munciti si cu atat mai mult in perioada aceasta. Avand in vedere ca petreceti cam tot timpul la job, e posibil ca iubirea sa va loveasca la munca. Uitati-va atent la colegi, altfel se vor uita ei. Daca cumva aveti probleme de sanatate, Micul Benefic va ajuta sa va vindecati.

BALANTA

Venus pentru voi activeaza casa fericirii, creativitatii si copiilor. Va indragostiti si REindragostiti de’N’ ori de propriul partener, daca aveti, iar daca nu aveti, poate de un fost ori de cineva care nu e neaparat …liber. Important e ca voi traiti povestile fara stres, dar va e dificil sa va hotarati in mai multe situatii. Fiti cu bagare de seama, Venus in Varsator se comporta libera si neinfricata, insa o sa isi mute domiciuliu peste scurt timp.

SCORPION

Venus intra in casa familiei. Va iubiti parintii, ii cautati, vreti sa petreceti timp cu ei, va adorati casa si o infrumusetati. Poate o mobilati, va REganditi planurile legate de parteneri. Dragostea pentru voi ar putea sa vina prin parinti. Poate va fac cunostinta cu un copil al unor prieteni din tineretea lor. Petreceti timp cu bunicii, mama sau tatal.

SAGETATOR

Venus va activeaza casa comunicarii. O sa fiti omul potrivit in situatia potrivita. O sa spuneti fix ce trebuie si cand trebuie. In ceea ce priveste comunicarea sunteti pe cai mari. Si totusi, nu uitati ca Mercur e retrograd. Sunteti vestiti ca nu aveti tact mereu, de data aceasta e posibil sa fiti amabili, dar sa nu sune vorbele chiar asa cum vreti sa le livrati. Dragostea pentru voi vine prin prieteni sau plimbari scurte ori in situatii care au legatura cu invatatul.

CAPRICORN

Venus intra in casa banilor. Sunteti norocosi, Micul Benefic va activeaza atat iubirea cat si partea financiara. Poate cunoasteti un partener la banca in timp ce faceati o tranzactie, oricum, o sa fie o persoana importanta. Daca va cumparati o casa sau chestii importante, cititi de doua ori actele pana le semnati.

VARSATOR

Venus in casa personalitatii va cere iubire de sine. Voi nu cautati parteneri, ci vreti sa va iubiti, sa va rasfatati. Puteti sa investiti in propria persoana, sa investiti in look, sa va schimbati garderoba. O sa vreti sa fiti aranjati si in centrul atentiei. Si pentru trei saptamani chiar reusiti.

PESTI

Venus in casa evolutiei profunde si a relatiilor karmice va activeaza empatia intr-un mod sincer si profund cu adevarat. Reapar in viata voastra sau apar pentru prima oara, depinde de harta natala, persoanale fata de care aveti datorii karmice ori care au datorii karmice catre voi. Poate rezolvati relatii care va tineau pe loc si nu va lasa sa evoluati, sa va eliberati. Ori, poate dati voi drumul partenerilor. Pe voi va vor vizita visele, acordati-le atentie, e posibil sa devina realitate.