Astrologic, Luna Plina inseamna o opozitie intre Luna si Soare, adica partea noastra constienta intr-o discutie in contradictoriu cu partea inconstienta.

Leul este semn masculin, fix si de foc, adica puternic, fara dorinta de a se schimba sau accepta altceva, pentru ca el stie mai bine, energic, entuziast, axat pe propria persoana. Luna se afla in Leu, dar in casa a 11-a a prietenilor, asa ca emotional, noi de data aceasta suntem orientati catre ceilalti.

Soarele se afla in Varsator, in casa a 5-a a fericirii, si vrea sa isi impuna suprematia, sa fie in centrul atentiei, iar absolut toate reflectoarele sa fie indreptate catre el.

Cei doi astri se pun la masa si discuta, cine da, cui, cat, unde, de ce sau pentru ce? Negocierile sunt dure, insa personal, as spune ca e nevoie sa invatam sa ne iubim in primul rand pe noi cu adevarat, incat sa putem sa ne aratam iubirea fata de ceilalti. Nu ai cum sa dai ceva ce nu ai.

Luna plina din Leu este despre iubire, sentimente, validarea propriei persoane, abia apoi, in plan secundar despre a invata sa oferi din cat ai.

Luna face cuadratura cu Marte si opozitie cu Jupiter. Actiunile emotionale s-ar putea sa nu ne iasa cum ne dorim din cauza entuziasmului. Subconstientul ne duce catre emotii si sexualitate, iar Jupiter va amplifica toate trairile, si ne va da o noua perspectiva, viziune. Pentru unii pozitiva, pentru altii neplacuta, in functie si de harta personala.

Soarele face o conjunctie cu Jupiter, o sa fim sociabili si entuziasmati, o sa simtim ca renastem, dar partea cealalta a monedei, riscam sa dam dovada si de superficialitate. Saturn care sta aproape sa supravegheze totul, cere sa fim rigurosi.

Venus si Pluto, (iubirea si transformarea) sunt in conjunctie, ceea ce pentru noi inseamna ca e momentul sa renastem ca Pasarea Phoenix. Si putem sa facem daca ne ascultam intuitia. Mercur se pregateste sa retrogradeze, iar tot ce ni se intampla ne anunta ca trebuie REGANDIT, recalculat, rearanjat!

Ascendetul momentului – Fecioara – ne indica ca trebuie sa lucram la ordinea pe care o facem in vietile noastre, sa fim responsabili, iar pentru asta trebuie sa muncim, sa nu ne scape niciun detaliu, incat atunci cand tregem linie sa sentimente firesti, incat vietile noastre sa fie ordonate din punct de vedere emotional.