Luna in mitologie o reprezinta pe Diana, Zeita Vanatorii la romani, iar la greci este Artemis. In articolul Luna, sufletul si emotiile noastre am scris generalitati despre Luna in semne de foc, aer, pamant si apa. De data aceasta va detaliez pentru fiecare zodie.

Luna in Berbec

Curajoasa, indrazneata si grabita, asa se manifesta Luna in Berbec. Persoanele cu Luna in acest semn reusesc sa se deschisa din punct de vedere emotional, insa se enerveaza cand intalnesc persoane reci sau nu le impartasesc emotiile. E nevoie sa invete sa masoare de doua ori inainte sa taie, in caz contrar risca sa ramana fara material la haine. Luna in Berbec iti aduce lectia de a invata sa ai rabdare.

Luna in Taur

Cei care au Luna in Taur au nevoie de securitate materiala, nu in sensul financiar, ci in sensul de confort. Se simt bine in casa lor, cand au debaraua plina de provizii. Au nevoie sa stie ca posed diverse chestii, ii ajuta sa fie linistiti psihic. Valorile lor morale sunt ridicate, iar emotional sunt sunt calmi, dar fixisti. Acest lucru nu le face mereu bine. Luna in Taur iti aduce lectia renuntarii la incapatanare.

Luna in Gemeni

Emotiile sunt schimbatoare! Cei care au Luna in Gemeni vor sa comunice si sa cunoasca multi oameni. Sunt oameni curiosi care iubesc plimbarile. Cei cu Luna in Gemeni vor sa se implice in multe lucruri in acelasi timp, nu accepta deloc rutina. O singura constanta au in viata si anume…schimbarea. Mintea agila ii ajuta sa se adapteze in orice situatie. Lectia pentru cei cu Luna in Gemeni e sa invete sa simta mai mult fara sa treaca totul prin filtrul ratiunii.

Luna in Rac

In semnul Racului, Luna e la ea acasa. Cei cu Luna in Rac sunt persoane sensibile, emotionale care au nevoie de validare si suport din partea celor dragi. Asa reusesc sa se simta in siguranta, lucru esential pentru ei. Inainte de orice au nevoie de conectare emotionala. Va iubiti familia enorm. cei cu Luna in Rac au de invatat lectia detasarii incat sa fiti echilibrati si daca sunteti singuri. sa renuntati la dependente.

Luna in Leu

Cei cu Luna in Leu vor in centrul atentiei, iar ei emotional sunt destul de directi. Intotdeauna aduc veselie si glume unde merg, insa din prea multa dorinta de a capta atentia e posibil sa o si comita. Vor sa fie iubiti si validati de catre cei dragi. Sunt mandri si orgoliosi, iar lectia lor e sa invete sa mai lase si capul plecat. Nu mereu, macar cateodata.

Luna in Fecioara

Meticulosi chiar si cu propriile sentimente pe care le analizeaza in profunzime. Cei cu Luna in Fecioara au tendinta de a se stresa singuri pentru ca analizeaza fiecare problema din toate punctele de vedere. Totodata sunt critici, iar ei au de invatat lectia de a accepta ca nu toata lumea tinde spre perfectiune.

Luna in Balanta

Rafinata si cu bun gust, Balanta are nevoie de echilibru in tot ce face. O persoana cu Luna in Balanta are nevoie de conexiune sociala si vrea sa fie inconjurata tot timpul de prieteni. Partea mai putin placuta e cand vine vorba sa ia decizii, oscileaza mult pana se hotaraste. Si cu toate acestea, odata luata o hotarare nu se mai intoarce. Lectia pentru ei este sa invete cum sa ia decizii mai usor.

Luna in Scorpion

Totul este simtit emotional si profund. Cei cu Luna in Scorpion sunt sensibili si ascunsi, nu se expun din punct de vedere emotional. Daca o fac, persoana de langa ei trebuie sa fie de incredere. Si totusi, daca cei cu Luna in Scoprion sunt raniti, se razbuna. Lectia pentru voi este de a renunta la aceste planuri ascunse care implica razbunarea.

Luna in Sagetator

Nestatornicii si plimbaretii zodiacului au nevoie de libertate pentru a se simti impliniti. Cei cu Luna in Sagetator ofera sfaturi si fara sa fie intrebati, insa au noroc ca sunt intelepti si inteleg repede cand e cazul sa se opreasca. Pentru ei lectia e sa nu exagereze, sa aiba si limite.

Luna in Capricorn

Disciplina e la ea acasa la nativul cu Luna in Capricorn. Emotional ei sunt mai reci, insa e doar o masca, in interior sunt oameni buni si sensibili. Partea materiala este importanta pentru cei cu Luna in Capricorn, iar pentru asta muncesc din greu. Lectia pentru ei este sa isi dea voie sa aiba si suflet de copil, fara responsabilitati la nesfarsit.

Luna in Varsator

Sentimentele sunt gandite, trecute prin filtrul ratiunii, nu neaparat simtite. Nativii cu Luna in Varsator greu accepta noutatea, insa paradoxal nu pot sa traiasca nici fara ea. Sunt nonconformist si libertini. Iubesc chestiile extreme, iar lectia lor este sa nu se mai puna in dificultate sentimentala.

Luna in Pesti

Emotional si vulnerabil, nativul cu Luna in Pesti este atat de bun ca uneori esti si naiv. Empatizezi cu toti cei care au o problema, si preiei din durerea lor. Nu realizezi ca te incarci si iti dai singur o stare apatica. Totodata esti visator. Lectia ta e sa inveti sa rezisti iluziilor pe care le tot proiectezi asupra tuturor.