Din 7 ianuarie, Marte s-a mutat din domiciliul sau – Berbec, in Taur. O sa ramana aproape doua luni aici si ne va energiza. Schimbam vibratia, o sa fim mai asezati, insa nu o sa fie la fel pentru toata lumea. 

Berbec

Urmeaza o perioada mai calma, in care practic aveti timp sa va trageti sufletul. Nu mai sunteti atat de agitati, suteti mai linistiti in actiuni. E cazul sa invatati sa va gestionati finantele. Totodata e recomandat sa faceti demersuri sa monetizati hobby-urile, e o perioada cu sansa de reusita.

Taur

Veti fi energizati de Marte, puteti face miscare, chiar daca nu va place, va ajuta sa va puneti si ordine in ganduri si chiar aveti nevoie. In Taur se se afla si Uranus, dar si Lilith. Va asteapta intamplari atipice as zice. Stiu ca nu va plac schimbarile, dar si voi trebuie sa le faceti.

Gemeni

Renuntati la planurile vechi, nu pentru ca va doriti ci pentru ca nu sunt cele mi potrivite. Si oamenii care nu va incarcau pozitiv… dispar din peisaj. Sunteti mai afectati emotional, dar ce ramane la final e esential.

Rac

Petreceti cu gasca mult timp, insa in acelasi timp va triati prietenii care nu prea mai sunt prieteni. Aveti initiative sanatoase, gasiti solutii practice.

Leu

Vreti sa fiti ca de obicei in centrul atentiei, urmeaza o perioada in care trebuie sa va rezolvati situatiile din zona profesionala. Nu aveti prea multa energie si nu luati decizii brusc. Lucrurile se vor aseza. Aceptati sfaturile oamenilor dragi si faptul ca daca nu va face ceva bine, trebuie sa plece.

Fecioara

Va apucati de studii, vreti cursuri noi, va inscrieti la master, cert e ca vreti sa invatati. Totodata aveti sansa sa va rezolvati diferite situatii care au legatura cu acte/contracte.

Balanta

Fiti mai atenti la cheltuieli, aveti de dat, dar si de luat. Posibil sa dati mai mult decat luati, de aceea recomand atentie la impartire. Posibil sa rezolvati tot felul de situatii legate de finante, imprumuturi, mosteniri.

Scorpion

Va asteapta doua luni mai agitate. Un calda, alta rece. Aveti curaj sa va rezolvati conflictele mocnite cu partenerul. Luati o decizie si incercati sa ramaneti cu ea. Recomand multa …multa rabdare.

Sagetator

Sanatatea si serviciul, cele doua domenii sunt puse sub lupa. Fiti ascultatori macar o data in viata. Aveti grija ce mancati, faceti sport. Totodata oboseala acumulata in urma jobului isi va spune cuvantul.

Capricorn

A venit timpul sa va ocupati mai mult de voi. Fara planetele grele in zodia voastra, va mai relaxati, va mai bucurati de viata. Totusi, Marte va da energie si trebuie a o fructificati frumos mai ales in familie, in special cu cei mici. E momentul sa fiti fericiti.

Varsator

Va asteapta momente linistite in familie ori nelinistite, depinde de dvs. Aveti energie sa actionati in zona aceasta, atentie in ce mod o folositi. Ramaneti calmi, nu va enervati. Acceptati schimbarea.

Pesti

O sa aveti curaj sa puneti punctul pe ’’I’’.  Comunicarea se imbunatateste, aveti energie, ramaneti echilibrati si ca de obicei, pacifisti.

Daca vreti sa vedeti unde aveti Marte in harta natala si cum anume actionati, va astept cu mesaje pe contact[at]new6.devsck.ro sau pe instagram @AstroLov (sarcastic_astro).