Saptamana viitoare, Mercur iese din Retrogradare si reusim sa ne punem vietile in ordine.

Din Fecioara, Soarele ne sustine in toate demersurile ce implica curatenia, organizarea si toate rutinele noastre. Plus ca Venus intra in Balanta si devenim si noi mai blanzi, mai iubitori, mai impaciuitori.

Deci registrul se schimba complet. Saptamana viitoare, ceva s-ar putea sa ne dea un impuls extrem de puternic. Ne vizualizam dorintele, visurile si ne facem chiar si planuri serioase de viitor.

E o saptamana buna sa ne intrebam cat de departe am ajuns, incotro vrem sa mergem si ce ne face sufletul sa vibreze.

Este important sa fim gata sa facem deja prima mutare.

Unii vor avea parte de o experienta romantica fulgeratoare, altii primesc oferte interesante, multi vor demonstra cat de buni sunt in meseria lor…

E energia aia ce-ti da senzatia ca poti sa-ti transformi cel mai nebunesc vis in ceva palpabil.

Asa ca cere indrumare si asculta-ti intuitia. Si stii ca poti oricand sa schimbi reguliile jocului.

E viata ta si ai datoria sa traiesti cat de frumos poti.

Iata cum va fi saptamana 26 August – 01 Septembrie 2024 pentru fiecare Zodie in parte: 

Horoscop Berbec

Pregateste-te pentru o avalansa de emotii. Uita-te cu atentie la viata ta. Ce nu-ti convine la ea? Ce ai vrea sa schimbi? Ce te enerveaza la cei din jur? Cat din ceea ce te enerveaza la ceilalti este si in tine?

Una dintre lectiile importante ale acestei saptamani va fi strans legata de modul in care ii accepti pe cei din jur, le respecti gandirea, comportamentul, desi sunt diferite de ale tale, ori le condamni cu toata puterea.

Vezi ca s-ar putea sa ai tendinta de a lua personal fiecare gluma spusa de ceilalti, poate ti se va parea ca anumite comentarii au doar rolul de a te critica, desi oamenii din jurul tau nu au intentii rele. Poate sa vina spre tine o propunere legata de cariera si ar fi bine sa o iei in calcul, iar in plan personal va fi nevoie sa echilibrezi balanta intre a da si a primi.

Horoscop Taur

Este un moment excelent sa iei atitudine in ceea ce priveste cariera. Fie obtii o promovare, fie iti dai demisia si pleci intr-un loc nou. Sau poate revii asupra unui proiect pe care l-ai tot abandonat in ultima vreme. Oricum, reusesti sa evoluezi in plan profesional.

Vei avea cuvintele la tine in urmatoarea perioada, insa nu incerca sa acaparezi orice discutie. Da-le spatiu si celorlalti sa se exprime. Aceasta inflexibilitate in ceea ce priveste propriile tale opinii nu-ti ofera neaparat un avantaj. Plus ca, in momentul in care vrei sa-ti exprimi parerea, ar fi bine sa o faci cu grija si cu pricepere.

Si tine minte… cateodata, trebuie sa punem la indoiala tot ce credeam ca stim despre o anumita situatie ca sa evoluam. Chiar daca nu o sa-ti convina ce descoperi la tine, la altii… Poti sa inveti in perioada asta lucruri esentiale despre tine si despre cei din jurul tau. 

Horoscop Gemeni 

Iti place sa te joci, iar saptamana viitoare ai putea sa simti nevoia de distractie. Si cat de rau poate sa fie sa iti iei timp si pentru placerile tale, sa iti eliberezi programul incarcat si sa iti dai voie sa te relaxezi?

In aceasta perioada, poti sa finalizezi un proiect, poti sa te concentrezi mai mult pe ceea ce iti place sa faci. Si sa nu iti fie frica sa iti expui orice idee, fie ea una ciudata, in fata tuturor. Se poate naste ceva frumos!

Invata sa iei insa lucrurile cu calm. Orice tendinta de impulsivitate si de graba poate sa strice tot. Ceea ce poti sa faci este sa iesi din rutina, sau sa o modifici cu totul. Fa schimbarile necesare si lasa-ti creativitatea sa-si faca treaba.

Horoscop Rac 

Este momentul sa iesi din zona ta de confort. Poate o colaborare se transforma intr-o afacere serioasa, poate te gandesti sa iti schimbi domeniul de activitate. Nu ti-ar strica nici putina distractie. Incearca sa te relaxezi si sa te lamuresti cu privire la viitorul tau. Universul te sprijina in aceasta perioada.

Energia acestei saptamani este mai degraba despre puterea de a iesi din situatiile care nu iti mai fac bine. Vrei sa traiesti altfel, fa schimbarea necesara. Au disparut sentimentele, mergi mai departe. Nu te mai multumeste o relatie, rupe-o.

Este important sa ai incredere in tine, in judecata ta, in simturile tale. Si mergi inainte cu orice decizie ai lua. Sa nu te surprinda daca, dintr-o data, vei simti nevoia sa scoti la iveala o fire rebela si independenta de care nici nu stiai poate pana acum.

Horoscop Leu

Foloseste-te de puterea ta de convingere. Este momentul sa iti impui punctul de vedere atat in viata personala, cat si la serviciu. Succesul este de partea ta, orice vrei sa incepi saptamana viitoare. Poate pui bazele unui proiect de anvergura.

Sa nu te surprinda daca, din senin, vei simti o nevoie acuta de a-ti schimba viata, de a actiona intr-un mod total diferit. Poate decizi in sfarsit sa lasi in urma ce nu iti mai aduce fericire, ce nu se mai potriveste cu viata ta.

Si fii atent/a la semne, pentru ca Universul ar putea incerca sa iti trimita semnale importante cu privire la ce nu mai are loc in viata ta. Iar daca reusesti sa afli la ce trebuie sa renunti, actioneaza! Energia asta de indrazneala iti va da imboldul de care aveai nevoie.

Horoscop Fecioara

Nu mai pierde timp pretios, nu rata sansa pe care o primesti acum, doar pentru ca iti este frica de esec. Primul pas spre realizarea oricarui lucru este sa crezi ca o poti face. Asta e indemnul saptamanii pentru tine, Fecioara.

Vei cauta validare, vei vrea sa fii vazut/a, iesi in fata, stralucesti, pur si simplu, saptamana viitoare. Vei fi sustinut/a de Univers doar daca te pui serios pe treaba. Nu lua niciun lucru de bun. Trebuie sa muncesti din greu pentru ceea ce-ti doresti.

Da norocul peste tine in urmatoarea perioada, oricum! Iar orice conflict ai avut in trecut cu persoanele dragi ia sfarsit acum. Oricum, toate relatiile tale se imbunatatesc si primesti ajutor de la cei dragi, orice problema ai avea.

Horoscop Balanta

Este important sa ai grija cand vine vorba de comunicare, mai ales la locul de munca. Mici situatii ce ti se par neimportante pot escalada intr-o problema serioasa care sa-ti dea mari bataie de cap.

Ai norocul de partea ta, daca esti responsabil si pui piciorul in prag, fara sa iti pierzi speranta, ai toate sansele sa evoluezi. Urmeaza pentru tine, Balanta si o perioada in care vei face ordine in cercul tau de prieteni. Aceasta triere te va ajuta pe termen lung.

Plus ca vine si un strop de noroc in cariera. Poate intri intr-o colaborare pe termen lung sau poate iti dezvolti afacerea. Vezi ca nu cumva noile sarcini sau volumul mare de munca sa te aduca la epuizare. 

Horoscop Scorpion

Incepi sa te concentrezi mai mult pe planurile tale de viitor si inaintezi la viteza maxima. Poate incepi un curs, te specializezi intr-un domeniu, oricum inveti ceva nou. Iar faptul ca te concentrezi pe propria persoana, ca lucrezi la dezvoltarea ta, iti va aduce beneficii si in plan amoros.

Daca esti intr-o relatie ce pare ca s-a plafonat, vine prilejul perfect pentru a incerca sa reaprindeti scanteia in cuplu. Daca esti singur, ai mari sanse sa intalnesti pe cineva in aceasta perioada, iar momentul sa fie unul absolut magic.

Fereste-te de conflicte, saptamana viitoare si incearca sa tratezi orice situatie cu calm. Renunta la tonul agresiv si sa stii ca poti sa abuzezi oricat vrei de vorba buna, dulce. Asa vei rezolva rapid orice problema ce apare.

Horoscop Sagetator

Pregateste-te pentru un nou inceput! Probabil ca ultimele saptamani n-au fost dintre cele mai bune pentru tine, n-ai prea avut chef sa iesi din casa, sa faci mare lucru… Faza asta se incheie acum si incepe o calatorie plina de adrenalina pentru tine.

Orice problema ai avut la locul de munca, poate un conflict cu un coleg, sau neintelegeri cu sefii, ia sfarsit acum. Vor fi multi ochi atintiti asupra ta, poate primesti multe laude, o recompensa… Toate astea vin ca urmare a muncii tale.

Daca esti cu cineva, poate te gandesti sa condimentezi relatia de cuplu. Poate imbraci niste haine sexy si organizezi o seara romantica. Daca esti singur/a, iesi din casa, mergi la evenimente, petreceri. Cine stie ce magie se produce pe la vreun astfel de eveniment?

Horoscop Capricorn

Esti sfatuit/a sa indraznesti, sa nu-ti pierzi speranta si sa intelegi ca, dupa orice durere, vine si vindecarea si ca orice capat de drum reprezinta de fapt un nou inceput. Ai grija de tine.

Nu te mai face mic/a doar ca sa-i multumesti pe ceilalti. Nu te mai abandona pentru confortul celorlalti si nu te mai minti spunand ca faci asta in numele pacii, sau pentru ca este mai usor pentru toata lumea. Merita pretul pe care il platesti? Te pierzi pe tine si nici nu poti atrage in viata ta oamenii potriviti.

Aminteste-ti ca ai o singura viata si ca nu merita sa o irosesti pe oameni care nu te merita, pe relatii ce nu au niciun viitor, pe framantari ce te aduc in pragul disperarii. Si uite asa, eliberand tot ce nu-ti mai foloseste, ai putea sa iti intalnesti sufletul pereche.

Horoscop Varsator

Primesti lectii importante in perioada urmatoare. Poate te impaci cu cineva cu care ai avut cateva conflicte in trecut, poate revine in viata ta un fost/o fosta… Daca, in schimb, o relatie se destrama, invata sa te detasezi si sa mergi mai departe.

Miracolele exista si daca ai tot asteptat sa apara unul in viata ta, acum este posibil. Si vezi ca schimbarile ar putea sa fie bruste. Ce ai tu de facut? Sa faci curatenie. Si cu treaba terminata, poti sa incerci sa-i vorbesti sufletului, sa il asculti si sa ii dai ce-i trebuie.

Apoi trebuie sa te gandesti la limitele pe care le impui in viata ta, indiferent de situatie. Daca sunt ele sanatoase, daca tu esti in echilibru. Si poate sa faci lucruri doar pentru tine, pentru placerea ta, acele lucruri pe care te tot minti ca le vei face. 

Horoscop Pesti

Este un moment excelent sa iti faci planuri de viitor si nu doar atat, sa incepi deja sa faci pasi mici pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti cu ardoare. Ai grija ca poti sa devii putin nerabdator, iar graba nu te ajuta foarte mult in acest moment.

Este pana la urma doar alegerea ta sa mergi spre lumina. Daca vei merge de partea dreptatii, a binelui, toata energia pe care o emani va functiona ca un catalizator si va darama poate multe dintre credintele carora credeai ca le esti fidel/a.

Este important sa crezi ca poti si meriti tot ce e mai bun. Poate dobandesti acum claritate legat de o relatie din viata ta, poate iti faci curaj acum sa iei decizia corecta, desi nu va fi o alegere usor de facut.