Saptamana viitoare, ceva se concretizeaza, ori ceva ajunge la un final.

Vine acel moment in care suntem gata sa lasam in urma o situatie, o persoana poate, sa inchidem un capitol, sa o luam de la capat.

Pentru multi, insa, e vorba despre o incununare a unei munci grele, indelungate. Vine rasplata.

Sa ne bucuram de primele zile ale saptamanii, pentru ca vom fi stapani pe deciziile noastre, vom vrea sa profitam de tot ce ne ofera viata, vom avea energie si pofta de viata. Spre weekend, Soarele intra in Fecioara si devenim introspecti, o luam de la capat cu munca, cu responsabilitatile, nu mai pierdem timpul, nu mai epatam…

Mercur Retrograd in Leu va agita putin spiritele pentru ca ne va pune fata in fata cu un adevar, ne va pune in situatii in care probabil am mai fost si in trecut, ne va da peste cap niste planuri pe care le credeam solide si aici incepe adevaratul test al verii.

Suntem gata sa ne bucuram de prezent, sa ne dorim mai mult, sa trecem peste dezamagirile din trecut? Sau ne plangem de mila in continuare, fara sa cerem ajutor, fara sa ne zbatem sa iesim din umbra, asteptand o minune?

Iata cum va fi saptamana 19 – 25 August 2024 pentru fiecare Zodie in parte: 

Horoscop Berbec

Oricat de mult ti-ar displacea asta, uneori, nu obtii ceea ce iti doresti, fix atunci cand iti doresti. Insa gandeste-te in felul urmator… poate ca Universul are planuri mai mari cu tine. Poate ca altul este drumul tau. Asa trebuie infruntata perioada asta.

Poate simti ca nu meriti ce ti se intampla, poate crezi ca e prea mult, ori prea putin. Este fix ce iti trebuie in acest moment. Incearca sa te bucuri mai mult, fara regrete, fara ambitii, sa fii pur si simplu aici, acum.

Nu te subestima si deschide bine ochii. Exista lucruri minunate in jurul tau, doar ca tu esti prea ocupat/a sa iti complici viata. Bucura-te de fiecare zi si mergi intr-o noua etapa cu convingerea ca vei reusi… intr-un fel sau in altul.

Horoscop Taur

Nu te mai judeca atat de tare pentru greseli, pentru toate momentele in care nu ai putut, nu ai stiut sa faci mai mult, mai bine. Cu cat ramai mai mult prins/a in trecut, iti blochezi din ce in ce mai tare sansa la fericire. Ai gresit, iarta-te si mergi mai departe.

Si indrazneste sa visezi mai mult, sa iti doresti mai mult. Atunci cand crezi in visul tau, transmiti asta prin toti porii si Universul incepe sa lucreze pentru tine.

Plus ca apare o persoana in viata ta, e cineva care te poate ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti, care iti va demonstra ca meriti sa fii tratat/a corect, ca meriti sa fii iubit/a. Si abia atunci iti vei da seama de ce in trecut a fost nevoie sa suferi, sa treci prin experiente grele.

Horoscop Gemeni 

Probabil ca vei ajunge intr-un punct in care vei simti ca asa nu mai poti continua. Si are legatura cu o relatie din viata ta. Posibil sa ai de luat o decizie dificila, insa, vei reusi sa te linistesti abia dupa ce vei pune piciorul in prag. Si atat de bine se va simti!

Sa stii ca, pana la urma, totul se rezuma la ceea ce-ti doresti. Vrei ceva, apuca-te de treaba. Incearca sa faci tot mai des lucruri care sa te scoata din zona de confort, nu spune NU schimbarii daca simti ca acea schimbare poate sa iti faca viata mai buna. Oricat de mult te-ar speria ideea unui nou inceput.

Cert este ca vei primi atat cat ceri. Deci incearca sa privesti dincolo de limitele pe care singur/a ti le-ai impus. Si continua sa dai sanse, deschide-ti inima. Nu trebuie sa-ti refuzi sansa la fericire doar pentru ca ai fost dezamagit/a in trecut.

Horoscop Rac 

Spre finalul saptamanii se mai linistesc apele, se clarifica o situatie ce te macina acum si e posibil sa ai parte, in sfarsit, de ceea ce astepti deja de ceva timp. Poate e rost de o promovare, de o schimbare de job, e posibil si asta, poate intalnesti pe cineva si se produce magia.

Si poate ca te blamezi in continuare pentru niste decizii peste care s-a asezat deja praful si nu iti dai voie sa mergi mai departe. Aminteste-ti de dorintele tale, fa-ti planuri, viseaza, nu trebuie sa lasi fantomele trecutului sa-ti umbreasca succesul.

Nu-ti mai face atatea griji cu privire la ceea ce spun ceilalti, la modul in care te vor percepe oamenii daca iei o anumita decizie. Fa ceea ce iti bucura inima. Cand vine vorba de viata de cuplu, poate ca e nevoie sa resuscitezi putin lucrurile, poate ca o relatie are nevoie acum de sinceritate.

Horoscop Leu

Apar noi sanse in cariera si daca te pui pe treaba, s-ar putea ca succesul sa fie mai aproape decat ai crezut. Si poate ca decizi in sfarsit sa faci acea schimbare pe care o planuiesti de mult timp. Probabil ca se intampla ceva ce-ti da imboldul necesar.

Da-ti voie sa fii, pur si simplu, cu toate vulnerabilitatile, cu toate dorintele ascunse, cu toate intrebarile. Poate ca a venit timpul sa lasi toate acele ganduri sa iasa la suprafata ca sa le poti intelege. Pentru ca, in momentul in care vei face asta, s-ar putea sa schimbi radical directia.

In iubire, e clar ca ai nevoie de niste sare si piper. Probabil ca te-ai confruntat cu indoieli de tot felul in ultima vreme. Capeti acum claritate si iti vei da seama curand ce trebuie sa faci.

Horoscop Fecioara

Treci printr-o perioada in care simti nevoia mai degraba sa te retragi, in care orice mica dezamagire are puteri atat de mari asupra ta. Cu astfel de emotii trebuie sa lupti. Incepi un nou capitol si nu va fi lipsit de obstacole.

Insa tu trebuie sa fii constient/a ca poti depasi orice, ca tu ai drumul tau, ca ai tot ce-ti trebuie ca sa reusesti. Si o vei face cu siguranta. Vine si o recompensa. Deci pleaca la drum cu mai multa incredere in tine.

Din fericire, Universul te ghideaza si iti aduce in viata ta oamenii de care ai nevoie. Unii te vor invata sa devii mai puternic dupa o cadere, altii iti vor arata cat de frumoasa poate sa fie viata.

Horoscop Balanta

Incearca sa intelegi ca, uneori, renuntarea la nevoia de a controla totul poate sa fie o binecuvantare. Incearca sa te impaci cu trecutul atunci cand revine, sub orice forma ar face-o.

Ai nevoie sa traiesti in pace, impacat/a cu toate deciziile pe care le-ai luat in ultima vreme. Si nu renunta la primul obstacol, atunci cand lucrurile pare ca nu se misca in directia pe care ti-o doresti. Ai rabdare, poate acele obstacole sunt chiar semne de la Univers ca nu faci ceea ce trebuie.

Poate ca ar fi bine sa incepi sa te gandesti serios la o schimbare de perspectiva. Pana la urma, tu decizi cat de departe poti merge cu visurile tale si nimeni nu poate sa te convinga de faptul ca nu poti. Poate apare si sansa unei noi colaborari care sa iti aduca un venit in plus.

Horoscop Scorpion

Saptamana iti aduce succes pe plan profesional, dar numai daca inveti sa nu mai bati la porti inchise. Daca simti ca ai incercat suficient, schimba directia. Lasa in urma situatiile, oamenii sau lucrurile care te consuma prea mult.

S-ar putea sa putea sa decoperi ca cineva a pus ochii pe tine. Da-i o sansa, s-ar putea sa fie chiar ce iti trebuie! Da-ti voie sa traiesti intens, sa iubesti, sa fii iubit/a, sa fii rasfatat/a. Aveai nevoie de treaba asta.

De fapt, tu incepi sa realizezi ca tot ce ai trait pana acum te-a adus in punctul asta in care sa iti dai seama ce vrei sa faci cu viata ta de acum incolo. Nu exista cale de intoarcere, exista doar speranta si credinta ca va fi bine. Exista doar indarjirea cu care incepi sa lupti pentru tine insuti.

Horoscop Sagetator

Alegerile pe care le vei face saptamana asta iti vor influenta puternic urmatorul an de zile. Intuitia ta este la cote maxime acum asa ca, in adancul sufletului tau, stii deja care este cea mai buna alegere pentru tine.

Sa nu iti fie frica sa spui ce simti, chiar daca sunt sanse sa nu ti se raspunda cu aceeasi moneda, chiar daca nu iese, pe moment, asa cum iti imaginai tu ca trebuie sa fie. Poate chiar acele cuvinte pe care le scoti pe gura ar putea sa duca la ceva incredibil.

Poate ca ai tot avut o idee in minte si ti-a fost teama sa o lasi sa vada lumina zilei. Ei bine, acum e momentul sa o exploatezi la maximum pentru ca primesti claritate de la Univers. Si uite asa vei reusi sa faci un salt impresionant.

Horoscop Capricorn

Este posibil sa faci o pasiune pentru un om pe care il vedeai pana acum ca pe o simpla aventura, ori ca pe un bun prieten. Poate ca s-a intamplat asta deja si abia acum iti dai seama. Te-ai jucat putin cu focul, insa acum esti dispus/a sa iei lucrurile in serios.

Probabil ca ai tot avut tendinta, in ultima vreme, sa incerci sa schimbi directia, sa mergi contra vantului, sa negi ceea ce ti se releva in fata ochilor. Tot ce ai de facut acum este sa te asiguri ca ai indepartat tot ce e toxic si sa observi ce simti fata de o situatie, cum reactioneaza corpul tau la ce ti se intampla. Vei primi lamuriri.

La serviciu, apar noi oportunitati, insa e posibil sa intri si in conflict cu un coleg, cu un sef. Incearca sa-ti pastrezi calmul si sa cauti o cale de mijloc. Procedand asa, ai toate sansele sa primesti ajutor.

Horoscop Varsator

Cunosti oameni noi si vin spre tine noi oportunitati… probabil ca are legatura cu  sfera profesionala. Este important sa cantaresti bine situatiile in care ajungi, ca nu cumva sa iesi in pierdere. Profita de energia buna pe care o ai in perioada asta ca sa faci schimbari si in cariera, dar si cu privire la modul in care te apreciezi.

Urmeaza o saptamana in care poti sa dai frau liber oricarei dorinte. Asta inseamna ca poate dai o noua sansa iubirii, poate cunosti pe cineva, daca esti o persoana singura, ori decizi ca merita sa lupti pentru relatia in care te afli.

E bine sa-ti clarifici unele lucruri, saptamana viitoare, sa vezi pe ce drum vrei sa o apuci, ce e pentru tine si ce nu mai e pentru tine, sa nu te grabesti si sa intelegi ca progresul nu se produce intr-o zi.

Horoscop Pesti

Saptamana aceasta inveti sa fii diplomat/a. Ai nevoie de asta pentru ca e posibil sa  ai de-a face cu cineva care te scoate din sarite. Accepta ca si tu gresesti, insa nu ramane in energia aia, poti oricand sa faci mai bine, sa evoluezi.

Din fericire, se mai deblocheaza unele lucruri si reusesti sa te stabilizezi si din punct de vedere financiar. Renunta la indoiala, la acele convingeri cu care ai trait pana acum, renunta la tot ce e toxic si regandeste-ti prioritatile. Incearca sa crezi ca e cu adevarat posibil sa iti schimbi viata, sa ajungi acolo unde ti-ai dorit dintotdeauna.

Apar ceva tensiuni in plan personal si sunt readuse in prezent unele probleme mai vechi pe care nici tu si nici persoana iubita nu le-ati discutat. Vine momentul adevarului si e de bun augur. Incearca sa intelegi ce vrei cu adevarat de la o relatie.