Si cand credeam ca ne-am pus vietile in ordine, vine Mercur Retrograd si ne spune ca mai sunt lucruri sub pres, rastoarna situatii si ne forteaza sa facem schimbarile necesare.

Si oricat de mult ne-am dori sa izbucnim, sa ne certam, sa acuzam ori sa incercam sa manevram lucrurile in favoarea noastra, cel mai simplu mod de a traversa aceasta perioada este sa o facem in liniste.

Nu e momentul pentru lupte de orgoliu, e momentul sa decidem, ramanem sau plecam dintr-un loc, ramanem in toxicitate sau alegem libertatea. Sa o facem impacati.

Si e important acum sa intelegem ca tot ce traim in perioada asta ne pregaseste pentru urmatorul capitol.

Multi vor simti poate o dorinta puternica de improspatare a vietii romantice. Fie o noua experienta in cuplu, fie o chimie puternica cu o persoana noua.

Suntem incurajati sa mergem dupa ceea ce ne cere sufletul. Sa ne facem timp sa-l ascultam. 

Iata cum va fi saptamana 12 – 18 August 2024 pentru fiecare zodie in parte:

Horoscop Berbec

Saptamana viitoare ia in calcul urmatorul scenariu…daca incolteste indoiala in inima ta, cand te gandesti la o relatie, la un loc de munca, la o prietenie, e clar ca ceva nu mai functioneaza cum trebuie acolo. Atunci cand simti ca ceva te opreste sa faci un lucru, poate ca e bine sa te opresti pur si simplu, sa nu mai insisti.

Intuitia o sa-ti spuna clar si raspicat ce relatii merita sa hranesti in continuare si ce conexiuni trebuie sa se incheie. Vezi ca apare si o lupta a orgoliilor spre final de saptamana. Trebuie doar sa te lamuresti cu exactitate ce vrei cu adevarat.

Este timpul sa mergi acolo unde te poarta pasiunile tale, sa iei avant. Plus ca se poate intampla ceva care sa-ti aduca bucurie, speranta, e vorba de noi inceputuri in viata ta. Fii pregatit/a sa le imbratisezi.

Horoscop Taur

Exista ceva in viata ta ce iti da batai de cap. Parca nu stii de ce sa te apuci si cum sa faci sa iti fie mai bine, nici incotro s-o iei. Poate nu iti gasesti locul, sau ajungi in mijlocul unor incurcaturi. E doar o perioada. Probabil ca mai ai cateva lucruri de pus la punct.

Sau poate ca apare o schimbare in ceea ce priveste cariera. Se va intampla destul de rapid totul, poate primesti un bonus, o promovare, o oferta de munca. Poate chiar te gandesti sa te muti intr-o alta tara.

Si uite asa, incepi sa iti dai seama ca nimic nu te poate impiedica sa visezi, sa indraznesti si sa ai curajul de a-ti face viata asa cum vrei tu sa fie.

Horoscop Gemeni 

E momentul sa iti infrunti o frica, sa scoti la suprafata emotii adanc ingropate in sufletul tau. Si sa nu mai traiesti atat de mult in trecut, cu regrete, cu pareri de rau, cu falsa speranta ca a mai ramas acolo ceva pentru tine.

Invata sa accepti lucrurile fix asa cum au fost, asa cum sunt si sa le integrezi in prezent ca lectii, ca semne ca trebuie sa schimbi ceva, ca ai sansa sa schimbi ceva. Iar in felul asta vei inflori. Brusc, s-ar putea sa simti nevoia sa faci o schimbare cand vine vorba de aspectul fizic.

Iar cand vine vorba de distractie, vei fi cu siguranta sufletul tuturor petrecerilor. Poate tot la o astfel de reuniune cu gasca gasesti pe cineva care sa te cucereasca la prima vedere.

Horoscop Rac 

Daca incepi o relatie in aceste zile, va fi cu scantei. Poate sa apara in viata ta o persoana care sa iti dea peste cap toate credintele legate de relatii. Si s-ar putea sa te cuprinda panica la inceput, sa incepi sa te intrebi cat va dura acest miraj.

Insa frica asta nu trebuie sa te impiedice sa incerci. Viata nu vine cu un set de reguli si de solutii la problemele noastre, nimeni nu ne poate garanta nimic. Viata trebuie traita, cu bune si cu rele.

Nu ai decat sa incerci tot timpul sa te bucuri de ea si sa incerci sa fii tot timpul cea mai buna versiune a ta. Poate primesti in sfarsit recunoastere pentru toate eforturile din ultima vreme, pentru munca grea.

Horoscop Leu

Daca ai tot lucrat pana acum cu tine insuti, aceasta saptamana vine ca o eliberare. Ceva se schimba. Si tine minte ca orice schimbare, oricat de coplesitoare poate sa se simta la inceput, are un rol in evolutia ta. Asa ca esti incurajat/a sa visezi, sa ai curaj si sa mergi pana la capat in orice faci.

Probabil ca o schimbare in cariera te asteapta in scurt timp, poate e vorba despre o avansare la locul de munca. Mai e putin pana acolo. Deci ai rabdare.

Cand vine vorba de iubire, intreaba-te…Cand a fost ultima oara cand ai trait momentul, cand ai facut ce simti, fara sa te gandesti la deznodamant, fara sa analizezi? Cine stie, daca reusesti sa iti deschizi inima, fara frica, fara asteptari nerealiste, poti sa gasesti iubirea atunci cand te astepti mai putin.

Horoscop Fecioara

Asta este momentul in care poti sa treci la urmatorul nivel, sa evoluezi si sa inveti sa profiti de abilitatile si de creativitatea ta. E important sa ai incredere in tine si sa crezi ca meriti mai mult.

Se rastoarna ceva, probabil cand vine vorba de amor. E posibil sa se reintoarca si vreun fost/vreo fosta. Si s-ar putea sa ajungi intr-o situatie in care trebuie sa alegi, te intorci sau inchizi definitiv usa trecutului. Ori te indragostesti pana peste cap si te lasi dus/a de val.

Ai energie, entuziasm, insa nu exagera si nu lua decizii pripite. E bine sa analizezi cu atentie orice situatie si sa iei o decizie atunci cand simti cu adevarat, in sufletul tau, ca faci alegerea corecta pentru tine.

Horoscop Balanta

Ceva ajunge la final, vine deznodamantul, se incheie o etapa, primesti pe masura daruirii tale, vine un castig. Si acum e bine sa savurezi momentul, sa-ti dai voie sa iei o pauza. Abia spre finalul lunii e bine sa incerci sa tintesti mai sus, sa incepi ceva nou.

Iti cauti linistea in perioada asta. Daca vrei sa cunosti pe cineva, s-ar putea ca Universul sa iti scoata in cale o persoana noua, insa e bine sa discutati inca de la inceput despre planurile voastre de viitor, despre dorintele voastre, despre intentiile voastre.

Daca relatia in care te afli scartaie, s-ar putea sa pui piciorul in prag. Exista diferente mari de opinie intre tine si partener si niciunul nu este dispus sa lase de la el. Mare grija! Problemele deja existente se pot agrava. 

Horoscop Scorpion

Lasa perioada asta incerta sa treaca, nu va dura la nesfarsit si aminteste-ti ca in orice situatie dificila exista un bine. Reusesti sa mai scapi de tensiunea de la locul de munca si n-ar fi rau sa-ti dai voie sa incerci lucruri noi, sa renunti la vechile obiceiuri si la tiparele dupa care te-ai ghidat pana acum.

Nu forta insa lucrurile. Ceea ce trebuie sa se intampla se va intampla la momentul potrivit. Poate ca nu reusesti inca sa treci peste un episod din trecut, peste o fosta relatie si asta te afecteaza in toate domeniile din viata ta.

E momentul sa evaluezi sincer situatia, sa fii onest/a cu tine insuti si sa decizi pe cine pastrezi si pe cine indepartezi din viata ta.

Horoscop Sagetator

Nu te mai joci si nu le mai permiti nici altora sa se joace cu tine. E momentul sa iti dai seama incotro te indrepti si cat de mult te-ai indepartat de modul in care ti-ai imaginat ca va fi viata ta. Poti sa te impaci cu treaba asta? Poti sa schimbi ceva incepand de acum?

Apar ceva neintelegeri, parca nu reusesti sa comunici clar, poate un plan ti se da peste cap saptamana viitoare. Si poate e vorba despre un drum. Nu dispera, cu calm vei rezolva situatia.

Lasa-ti latura pasionala sa iasa la iveala, fa ce simti, lasa-i pe ceilalti sa te admire. Daca o idila se infiripa acum, iar tu simti nevoia sa faci un pas inapoi, intreaba-te de ce refuzi sa iti dai sansa la fericire.

Horoscop Capricorn

Viata ta amoroasa devine fierbinte, te trezesti parca la viata, vrei pasiune si daca iti doresti sa cunosti pe cineva, saptamana viitoare se creeaza contextul oportun. E posibil sa cunosti o persoana care, desi nu se incadreaza in standardele tale, o sa iti placa la nebunie.

Daca esti deja intr-o relatie, sa stii ca apare si o nevoie de libertate in cuplu. Deci va trebui sa gestionati problema cu calm si cu rabdare.

Asteapta-te la intarzieri, poate si la mici incurcaturi. Si vezi ca ai tendinta sa devii putin agresiv cu ceilalti. Invata sa colaborezi mai mult, sa asculti si sfaturi si sa te tii cat de departe poti de stres. 

Horoscop Varsator

Urmeaza zile destul de importante pentru tine… sunt zile in care stabilesti o directie si directia asta poate sa fie total diferita de tot ce credeai pana acum. Sunt zile in care inveti sa te cunosti mai bine, sa te protejezi.

Iti dai seama ce e minciuna si ce e adevar in viata ta. Poate o sa-ti dai seama ca unele persoane din viata ta nu sunt atat de sincere pe cat credeai tu ca sunt.

Atunci cand stii ce vrei si cand stii ca poti sa obtii acel lucru, totul se aliniaza in favoarea ta. Pot sa apara idei indraznete, idei pe care vei si indrazni acum sa le pui in practica. Ai ganduri mari, plus ca o sa ai avantul care parca ti-a lipsit in ultima vreme.

Horoscop Pesti

Se incheie o perioada de framantari, o perioada pe care nu ti-a fost usor sa o traversezi. Si acum o sa vezi mai clar niste lucruri. Moment excelent sa te indragostesti, sa mergi intr-o vacanta, sa schimbi job-ul.

Putin mai multa grija ar trebui sa ai cand vine vorba de acele persoane care nu au cele mai bune intentii. Ai incredere in intuitie. Nu te va insela!

Nu trebuie sa te temi sa pui punct unei situatii care iti face rau. Doar in momentul in care vei avea curajul sa eliberezi, sa scapi de toxicitate, vei reusi sa atragi ceea ce iti doresti. Energia saptamanii viitoare te va forta sa incepi sa vezi lucrurile fix asa cum sunt, nu asa cum ti-ar placea sa fie.